spurly Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Buna ziua, m-am gandit sa postez si eu aici, poate va fi de folos pentru cei care se apuca de restaurat o batrinica ca a mea,din punct de vedere al costurilor si spre final al satisfactiei unui lucru bine facut. Dar sa incep cu inceputul, in urma cu un an am achizitionat-o pe batrinica, am mers pe varianta scurta din considerente de gabarit,pentru padure spatii inguste...bla...bla.Am vrut neaparat ca tot romanul cu spirit de proprietate exacerbat sa fie imatriculata pe RO chiar daca stiam ca vor fi costurile mai mari.Am luat o masina care s-a dovedit a fi o coaja din toate punctele de vedere, dar nu m-am descurajat , stiam de la inceput ce vreau sa fac cu ea, ca oricum nu aveam sa las nimic la voia intamplarii, sa ma bazez ca( poate merge si asa) si urma sa o desfac surub cu surub. La o masina de varsta ei ,23 de ani,nu poti sa nu verifici totul si cand spun totul inseamna chiar tot de la sasiu, directie,distributie, transmisie,rugina...etc.Toata operatiunea a durat aprox 1 an dar acum pot sa spun ca sunt multumit de ce a iesit. Asa ca am luat masina si dupa un drum de la Borsa de MM la Sibiu ce a fost o aventura ,am oprit direct in garaj pentru ca avea un sunet ciudat de piston ce nu lucreaza si am inceput.... - prima operatine - normal am defacut motorul - chiulasa era crapata - luat chiulasa sh - 400 e - schimbat curea distributie, pompa apa, garnituri, semeringuri - 200 e - filter noi,combustibil, aer,curatat radiator si sistemul de racier, antigel - 200 e - ok, a urmat aprinderea, am luat 6 bujii noi NGK - 180 e - rectificat jnjectoare, rampa retur, schimbat saibe cupru, mustea motorina - baterie noua - am optat din pacate pentru Varta Start and Stop 780A - 180e - aici m-am zgarcit un pic, pentru inca 50e luam Optima - snorkel 120 e Dupa astea am trecut la revizie punte fata,garnituri omocinetica, rulmenti pivoti noi, schimbat ulei grup fata- spate, ulei cutie de viteza. Inca de pe drum mi-am dat seama ca cutia de viteze agata in a treia-a patra si de ce mi-a fost frica nu am scapat. A urmat cutia de viteze- optiuni un chit de reparatie destul de costisitor sau o cutie sh in stare buna. Am optat pentru varianta a doua si am luat o cutie de pe o englezoaica care schimba perfect -430e. A venit randul ambreajului aici nu m-am zgarcit de loc am luat ce e mai bun : ambreaj HD Exterme Quatback Center Force la 700 e anul trecut, am schimbat si volanta a mea avea urme mari de uzura. - schimbat cruci cardane - traiasca Bilstein...150e A urmat partea de tinichigerie, am desfacut totul, am tratat cu Fertan absolut tot de la sasiu,podele, table si am aplicat un antifon german pe baza de cauciuc. S-a taiat si inlocuit tot ce avea urma de rugina.Am vopsit-o si apoi am colantat-o integral cu folie gri mat, am observat la colegii mei ca rezista mult mai bine la zgarieturi in padure. Pentru bare am optat pentru varianta homemade, bare sanatoase, un pic cam grele cei drept dar pe care te poti baza. Praguri la fel, din teva de 6 suporta ridicare hilift. total in jur de 900e. A urmat la fel un portbagaj home made si scarita usa spate. 300 e - La sistemul de franare nu s-a facut nici un fel de rabat totul nou - discuri, etriere, placute de frana,saboti frana de mana. aprox 500e. Pentru troliu am optat pentru Warn nou de 8,5k dar modificat de Taubenrrauter cu un motor de 6,5cp de pe Warn 10.000 lbs astfel marindu-se puterea, viteza ,dar ramanand greutatea redusa a celui de 8,500 . cost 1000 e. La partea de suspensie am optat dupa multe consultari pentru un chit de suspensie Bilstein B6 amortizoare monotubulare cu mare durata de viata si foarte rezistente la socuri care in teren nu sunt rigide si te ajuta sa pastrezi contactul cu solul acolo unde altele nu o fac...dar aici e o discutie intrega...pentru cel de directie am luat OME. - 600 e Bilstein - 180 e ome directie. Pentru cauciucuri am optat initial pentu doua seturi - unul Silverstone Extreme 33/10,5/15 si altul de strada Maxxis Bighorn 33/11,5/16 cu cate un rand de jante pentu fiecare, dar din motive de multa munca inainte de fiecare weekend pentru a le schimba m-am decis sa fac un compromis si cred ca am gasit guma perfecta din acest punct de vedere, asa ca am luat Maxxis Mudzilla 33, 13,5/15 normal mi-au trebuit alte jante noi de data asta de 10j cu -44.et. Sunt multumit descarca foarte bine si au o uzura mult mai scazuta pe asfalt comparativ cu Simexurile.Am pierdut ceva din agresivitatea simexului dar... nu le poti avea pe toate. Poate am mai omis cate ceva dar am scris acest topic pentru cei care vor sa se apuce de asa ceva, sa isi faca o idee cam care ar putea fi costurile si nu in ultimul munca...dar unde este pasiune...costa. Am luat coaja undeva la 5000 e inscrisa si am investit aprox.10.000 e din ce imi aduc aminte dar acum pot sa ma bazez pe aceasta masina. A... si la partea de cosmetizare, s-a inlocuit mocheta, scaunele fata, volanul, faruri noi, stopuri semnalizatoare toate noi, masca fata, halogene.... Asa arata acum....Nissan Patrol y60 2,8 diesel. Editat Decembrie 19, 2013 de spurly completare 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... Asta da pasiune. Sunt convins ca, din punctul de vedere al pasionatului , investitia s-a justificat. Din punctul de vedere al pragmaticului ,daca aveai rabdare si cautai mai mult , cumparai una gata modificata de vreun coleg care a cedat psihic si a scos-o la vanzare la jumatate de pret , dupa ce familia l-a amenintat ca il arunca in strada daca mai afecteaza bugetul cu ruginitura lui . Sigur , nu ai fi trait momentele de agonie si extaz pe care le-ai avut cu masinuta ta . Iti doresc potenta financiara indelungata , spor in afaceri , ca vei avea nevoie de bani in continuare :old. La vechiturile astea ( si nu numai la ele ) , iti pica cate ceva dupa fiecare expeditie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... la asta nu mai pica nimic urmatorii 20 de ani ,nu are voie sa mai pice nici nu stiu daca sa te admir sau sa te compatimesc :ha: felicitari pentru muca depusa si pentru ambitia extrema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... Felicitari pentru stradanie! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... Mai Adi:Patrolul nu ii masina :grin::grin: ca sa il citez Andrei...glumind, eu unul stiu masina, este belea...cel putin asta zic eu...cum zice si prorietaru s-a investit mult in ea,pasiune nu mai zic,cu caru, dar si rezultatul zic ca este pe masura... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 (editat) Re: un patrol cu mare foame de bani... Felicitari ptr rabdare, timpul si banii bagati in fierul asta... Eu zic ca merita...si nu te lua dupa colegul Jurasik care e un pic rautacios ... Editat Decembrie 20, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... Well done :) 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... Y60 este modelul care mi-a placut cel mai mult de la Nissan si nu pot decat sa admir si sa laud astfel de "ispravi" cum este si a ta! Important este ca tu sa te simti bine si sa ai sentimentul acela de bucurie cand faci totul asa cum stii tu si iti iese bine! (care nu se compara cu sentimentul de a te da doar cu o masina in stare buna - asa cum ar fi daca doar ai cumpara-o facuta gata) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spurly Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: un patrol cu mare foame de bani... Well done :) Multumesc pentru aprecieri ! asta imi mai ridica un pic moralul,.... ca si fiecare tura cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Daniel Hodor Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: un patrol cu mare foame de bani... Felicitari pentru munca depusa si efortul financiar pus la bataie...arata beton masina,,exact asa am cumparat si eu un Patrol de la borsa si dupa 1 an l.am adus pe linia de plutire.exact asa l.am desfacut si eu surub cu surub si am bagat tot in el nou,am dat jos caroseria de pe sasiu,la-am sablat ,vopsit in 3 straturi,,deci vorbele nu sunt de valoare ce sa mai, stii tu mai bine...trebuie sa fi tare de caracter si sa iti placa foarte mult Y60 sa faci asa ceva.,,cine cunoste y60 stie ce inseamna.:wink:.sa il stapanesti sanatos,:dr,,numai bine,,,,salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate