soimu Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 un prieten a cumparat un y61 scurt pentru vanatoare si, pentru ca avea o gramada de bucse pulbere, a cumparat de la Milner setul complet de bucse de poliuretan. Problema este ca omul vrea pe ea 33 uri, si ca sa nu fie probleme a luat si un kit de bodylift de la milner. Acuma, intrebarea mea, de ce oare, cei de la milner NU vand bodyliftul pentru patol de Y61, numai la Y60 se regaseste? sunt probleme deosebite in montaj? Stie cineva? Multumesc foarte frumos forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? 33'' merg si fara body sau suspension lift. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? 33'' merg si fara body sau suspension lift. da, a pus acum 33, dar parca este la fix si nici nu arata asa bine omul are acasa kitul de la milner... ar vrea sa il monteze, dar imi este frica sa nu se puna pe desfacut si sa dea peste o problema necunoscuta. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? asa este intra fara probleme 33 ca sa dea frumos ochiului poate sa dea jos aparatorile de noroi astfel ramane mai mult loc intre roata si aripa si sa puna flase de 5 cm se si lateste si da frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? eu am la patrol roti de 37 si badylift de 5 si-mi atingea la flexari la 33 nu cred ca sunt probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? eu am la patrol roti de 37 si badylift de 5 si-mi atingea la flexari la 33 nu cred ca sunt probleme bine ar fi sa imi spui daca au fost probleme deosebite la montarea bodyliftului adica stiu problemele comune (difuzor radiator, conducte frana, furtun buson alimentare, prinderea de asigurare de sub porbagaj), dar intrebarea este daca sunt si probleme speciale... multumesc foarte frumos forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? La BL de 5 n-ai probleme deosebite...fata de alea comune pe care le-ai enumerat ... Adica din cate stiu eu se face modificare in interior la maneta de viteza (indoit + decupat) ...fara altele ... Estetic ...barile masinii "vor ramane jos" ...adica ii va ramane un spatiu acolo intre bari si caroserie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: bodylift y61...ceva contraindicatii? Chiar astazi am dat jos caroseria de pe sasiu la al meu y60 scurt(y 61 este cam la fel) care are bl de 6 si dupa 4 ani de tavaleala bucsele de la bl mi-au intrat in caroseriesi au stapuns tabla in special la cele 4 bucse centale(2 st .2 dr).Masina fiind scurat are 8 inaltatoare la bl.Sfatul meu este sa se renunte la inaltatoare si sa se foloseasca traverse din profil rectangular 50x50 sau 60x50 montate astfel:o tarversa pt partea centala intre cele 2 punte de sustinere;o traversa intre punctele 2 si 3 de pe partea st si o traversa intre punctele 2 si 3 de pe partea dr,mai raman punctele de sustinere din spate ale caroseriei dar acolo nu merge traversa din cauza rezervorului dar merg facute niste cercuri din tabla de 5 mm de diametru de 10 cm.Merge montat bl pur si simplu dar in timp vor aparea niste solicitari la caroserire care pot fi evitate prin montarea acestor traverse.Eu sunt patit si asa am sa procedez dupa ce termin de reparat caroseria. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 (editat) depide cat il ridica eu am pus kitu de la ironman arcuri cu telescope 50mm si am avut nevoie si de kitu de coborare la cutia de viteza la cutie 6mm la pentru rotile de 33 ! si nu trebuie taiat nimic nici la incrucisari nu ating 33 Editat Ianuarie 5, 2014 de Astral nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate