Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Numar de telefon Marian Valentin din Pitesti, b-dul Petrochimistilor ???

areuca

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

am mare nevoie sa gasesc un numar de telefon al domnului Marian Valentin din Pitesti, b-dul Petrochimistilor, nr. 39, bl. C, sc. A, ap. 20. Daca cineva-l cunoaste sau poate afla ceva despre el, va rog mult de tot sa ma ajutati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Putin AJUTOR!

Salutare tuturor,

am mare nevoie sa gasesc un numar de telefon al domnului Marian Valentin din Pitesti, b-dul Petrochimistilor, nr. 39, bl. C, sc. A, ap. 20. Daca cineva-l cunoaste sau poate afla ceva despre el, va rog mult de tot sa ma ajutati.

dute la politie la evidenta populatiei sau la circulatie ei te pot ajuta

eu am patit cand ma blocase cineva cu masina si am sunat la ei iar ei nu mi-au dat telefonul dar l-au sunat ei pe respectivul si a venit repede sa isi dea masina din drum.

daca vrei sa vorbesti cu el din alte motive atunci te descurci cu rude sau cu vecini sau cunostinte deale lui

Link spre comentariu

dute la politie la evidenta populatiei sau la circulatie ei te pot ajuta

eu am patit cand ma blocase cineva cu masina si am sunat la ei iar ei nu mi-au dat telefonul dar l-au sunat ei pe respectivul si a venit repede sa isi dea masina din drum.

daca vrei sa vorbesti cu el din alte motive atunci te descurci cu rude sau cu vecini sau cunostinte deale lui

Da multumesc, problema este ca eu sunt din Petrosani si el din Pitesti; am postat aici deoarece are/avea un samurai, si trebuie neaparat sa dau de el.

Pe scurt a avut o masina Suzuki Samurai AG10JNF, a vandut-o unui samsar din Alba (o sa va dau datele lui sa va feriti de el), eu am luat-o de la samsar care bine`nteles ca nu-mi mai trimite fisa de inmatriculare cu viza de la Finante si nu-mi mai raspunde nici la telefon. Vreau sa dau de acest om care e proprietarul din acte sa facem cumva vanzarea/cumpararea intre noi (sa il elimin pe samsar).

Acesta e motivul pentru care am nevoie de un telefon, e-mail, profil facebook, nu stiu, ceva care sa ma puna in legatura cu respectivul om.

Link spre comentariu

Daca ai un amic/prieten/cunostinta prin Pitesti poti sa il rogi sa mearga la adresa poate omul chiar locuieste acolo si este dispus sa te ajute. Daca nu, poate un coleg de forum din zona vrea sa faca o fapta buna de sarbatori si incearca sa te ajute.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Daca ai un amic/prieten/cunostinta prin Pitesti poti sa il rogi sa mearga la adresa poate omul chiar locuieste acolo si este dispus sa te ajute. Daca nu, poate un coleg de forum din zona vrea sa faca o fapta buna de sarbatori si incearca sa te ajute.

Daca aveam ... Problema e ca nu am pe nimeni acolo, de asta va cer ajutorul, poate s-o nimeri cineva de prin zona si ma va ajuta.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salutare tuturor,

Daca aceste date sant din C.I. si domnul are abonament la tel mobila din ro....poti suna la relati cu clienti si contracost vei primi nr. tel.(asta daca nu este la secret)

Succes !

P.S.In acel cartier din Pitesti (prundu)sant ceva probleme cu samsari auto...

a fost si pe sticla dati...s-au impuscat,batut....zarva mare cauta pe net!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare