tonytherunner Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Salut,de ceva timp am o vibratie ciudata la relanti,cand stationez se simte in scaun.eu zic ca e de la traseul de evacuare,mi se pare ca vibratia traseului se transmite in caroserie dar nu prea stiu ce sa-i fac. Cateva idei mi-ar prinde bine:tk If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Re: Vibratie la relanti pe loc Pai in primul rand sa verifici toate tampoanele evacuarii si pe cele de la motor si cutie. Trebuie identificata sursa vibratiilor. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Vibratie la relanti pe loc ai cumva scut metalic la motor? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 (editat) Re: Vibratie la relanti pe loc ai cumva scut metalic la motor? Nu,este cel din fabrica. Editat Decembrie 22, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 (editat) Re: Vibratie la relanti pe loc Motorisca merge rotund ? Se intampla frecvent ca la turatie mica sa nu functioneze un injector absolut corect ...dar la turatie acesta sa isi revina. AStfel , la ralanti simti vibratia in motor care se transmite , dar in trafic , la turatii ridicate , se echilibreaza si dispare fenomenul . Mai sunt si deflectoarele de aluminiu care protejeaza caroseria de caldura degajata de esapament. Alea sunt prinse de obicei in niste suruburi subtiri care sunt sudate pe caroserie ...si daca ruginesc , pica piulitele . Editat Decembrie 22, 2013 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Re: Vibratie la relanti pe loc Motorisca merge rotund ? Se intampla frecvent ca la turatie mica sa nu functioneze un injector absolut corect ...dar la turatie acesta sa isi revina. AStfel , la ralanti simti vibratia in motor care se transmite , dar in trafic , la turatii ridicate , se echilibreaza si dispare fenomenul . Mai sunt si deflectoarele de aluminiu care protejeaza caroseria de caldura degajata de esapament. Alea sunt prinse de obicei in niste suruburi subtiri care sunt sudate pe caroserie ...si daca ruginesc , pica piulitele . Da,fara fluctuatii:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Vibratie la relanti pe loc In 1 rand,o ridici pe elevator si verifici toate tampoanele,motor,cutie si evacuare.Daca toate sunt ok,atunci ar fi interesant de aflat care-i treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: Vibratie la relanti pe loc Deh,vibratia vine de la motor nu de la traseul de evacuare,se simte si in maneta schimbatorului de viteze.Tampoanele evacuarii sunt bune la fel si cele de la motor......n-am reusit sa vad in ce stare e tamponul cutiei (ala mare de pe stanga din dreptul demaratorului). Deci alte idei...de unde e vibratia????? sau ce ar determina sa intre in vibratie...... If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Re: Vibratie la relanti pe loc Deci nicio idee :cn........cateva simptome diversificate: -o foarte usoara fluctuatie pe turometru la relanti -la decelerare are niste "suturi" in treapta 1 si 2 (franari repetate si intrerupte) simptomele unui injector infundat care ar fi?????.....incerc si cu benzina mai buna poate e vreo schimbare:pr1 Editat Ianuarie 27, 2014 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Ianuarie 31, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) Re: Vibratie la relanti pe loc Benzina mai buna....nicio schimbare...:wtf1: ..am impresia ca motorul se misca cam mult in compartimentul motor Editat Ianuarie 31, 2014 de Astral If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Vibratie la relanti pe loc Daca se misca motorul prea tare , inseamna ca-s de vine suportii. Pentru a verifica , pune pe cineva sa cupleze treapta intaia si sa incerce o plecarea usoara de pe loc cu frana de mana trasa . Stai in lateralul masinii cu capota ridicata si daca-s suporti , va fi vizibi. Totusi , acest fenomen nu aduce fluctuatii ale turatiei la ralanti. Deci ,fluctuatiile le ai din alta parte. In cele mai mutle cazuri , fluctuatiile de turatie la masinile pe benzina vin din amestecul aer/carburant nepotrivit. Acest amestec se face in primul rand pe baza informatiilor de la sonda de temperatura a lichidului de racire. Dar , poate fi de vina si o bujie care lucreaza prost , sau o fisa cu probleme . Pe tester nu ai pus masina ? Daca testerul nu iti da nimic , inseamna ca este o cauza mecanica. Bujie , fisa ... si altele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Re: Vibratie la relanti pe loc Prea multe nu am de spus (era bun un tester ceva e cam greu de elucidat ),senzorii i-am deconectat pe rand nu par a fi nefunctionali,doar cel de la axele cu came n-am vazut vre-o diferenta .....mai mult ca sigur bucsa antirostogolire are ceva uzura ......treaba cu vibratul , apare si sus in ture intre 2200-2500.....cine stie ce-o fi avand :beat If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Septembrie 7, 2014 Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Re: Vibratie la relanti pe loc am inteles (de la costin) ca o usoara variatie pe turometru la relanti e by default din fabrica. cica asa fac benzinarele 1.8. vezi suportul motor cel de jos din dreapta (cum deschizi capota in stanga sub joja de ulei). teoretic ala tine motoru sa nu o ia in fata-spate. mai vezi si racordul flexibil dinaintea catalizatorului sa nu fie rupt. cardanul il mai ai? si ala mai tine motorul in loc. in principiu cand pleaca schimbatorul in mana...e de la tampoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate