KAROLOKW Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo Totuși conversia se poate face, un user de pe forum de aici, a pus sub un M arcuri spirală, tendoane de Land Rover, iar din cele spuse era ok! Problema nu e doar cea a greutății, care dacă ai un motor bun/foarte bun (un diesel la alegerea mea), puțin umflat cu steroizi, o poți rezolva,..cel mai nasol, cred eu, e faptul că sigur intri la omologări artizanale/individuale, asta dacă nu ai un prieten bun care deține un service auto+stație ITP omologat RAR. vad ca tot uiti sau pierzi din vedere ca M-ul e masina cu sasiu si conversia de la lamelare la elicoidale se poate face iar ce vrei tu e a pui punte rigida la o masina cu caroserie autoportanta. :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo Stii ce e culmea Karol?/? Nici Cherokee nu are șasiu și totuși are axă rigidă pe față (...NU UITA!!! ) :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo Stii ce e culmea Karol?/? Nici Cherokee nu are șasiu și totuși are axă rigidă pe față (...NU UITA!!! ) :wink: nu uit stiu asta iar daca avea indianul sau fratele lui mai mare sasiu era in ce ma priveste masina ideala :) la ce faceam eu referire printre altele este la faptul ca puntile de ims au arcuri pe foi iar discutia era daca pot fi puse aceste punti pe masina iar daca vrei sa faci trecerea de la arcuri pe foi la elicoidale si adaptarea acestora la niva o sa constati ca va costa toata treaba cat iti vei lua o niva noua oricum parerea mea e ca discutia asta e doar asa ca sa ne aflam in treaba pentru ca nu cred ca vreunul din noi care vrea sa foloseasca masina in mod normal va face acest lucru. tot ansamblul fata la niva cu paralelogram deformabil la suspensia fata cu pivot superior,inferior si cap de bara cu tot ce tine de transmisie estimativ e undeva la 7-8 kg o planetara,vreo 20 kg grupul fata deci undeva la 40 de kg la care adaugam 2 fuzete care sunt undeva la 15-20 kg una cu disc si etrier cu tot deci in final ne invartim undeva la 90-100kg transmisia fata fara brate de suspensie ,pivoti si capete de bara,pe cand o punte de ims.tv se invarte undeva la 130-150kg cel putin din ce stiu eu, deci din start un plus de aproximativ 50 kg pe fata iar pe spate putem sa spunem ca e aprioximativ similar deci din start pui pe masina minim 100kg doar din punti aici mai trebuie tinut cont ca baia de ulei va trebui modificata,ca legatura la puntea fata adica cardanul trebuie modificat, trebuie spus ca bratele de suspensie adica minim 4 link-ul trebuie facut si adaptat pe masina,arcurile trebuie schimbate amortizoarele lafel si prinderile aferente lor,ceea ce structural niva nu poate suporta acestea neavand o rigiditate si o rezistenta suficienta pentru asa ceva si tocmai deaia spuneam ca uitati ca e autoportanta si nu sasiu apropo off topic,te-ai bagat sub un cherokee sau grand sa vezi cam cat sunt lonjeroanele la el,ce dimensiuni au? in comparatie cu ce e la niva? :) iti raspund eu, sunt de 3-4 ori mai mari dimensional vorbind iar ca tabla al lonjeron e tabla de 3mm in comparatie cu un maxim1,5 la niva,si nu vorbim de calitatea materialului ca e alta discutie...:) ideea e ca daca vrei sa faci ceva de genul nu e imposibil dar va fi foarte costisitor si nu va fi omologata iar asta nu cred ca e in interesul cuiva. plus ca presupunand ca restul componentelor tin astea sunt interventiile pe care le faci doar la nivel de punti,dar tare imi e ca vei modifica cu siguranta si directia care va fi altfel pozitionata,vei modifica si partea de hidraulica de la directie,vei modifica si pranele,vei modifica tot ce inseamna sisteme motor,racire,electrice,alimentare...etc pentru ca va trebui sa cobori toata transmisia si cutia de transfer si motorul pentru a asigura unghiurile de functionare corecte si un centru de greutate jos. mult succes si sa ne prezinti si noua pe parcurs evolutia,eu fiind unul din cei interesati si care stau cu doua punti rigide de cherokee in curte disponibile imediat si pe care vreau sa le folosesc pentru asa ceva daca se poate :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo Și eu sper ca discuțiile anterioare și viitoare să fie constructive, eu, momentan mă orientez spre altă mașină (un Indian), deoarece Niva mea e mult prea ruginită, dar poate sunt colegi cu mai mult tupeu (și bani) pentru a suporta o astfel de lucrare! Pot să spun că ai destule cunoștințe Karol, cât să bagi pe mulți în buzunar, așa că n-are sens să mă țin eu în gură! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo Și eu sper ca discuțiile anterioare și viitoare să fie constructive, eu, momentan mă orientez spre altă mașină (un Indian), deoarece Niva mea e mult prea ruginită, dar poate sunt colegi cu mai mult tupeu (și bani) pentru a suporta o astfel de lucrare! Pot să spun că ai destule cunoștințe Karol, cât să bagi pe mulți în buzunar, așa că n-are sens să mă țin eu în gură! nu e problema de contrazicere sau nu :) deobicei din idei opuse a rezultat in general progresul :) mie nu imi place sa ma contrazic dar daca stiu ceva si mai ales am incercat ceva e mai greu sa ma convinga cineva ca e altfel :) primul lucru inainte sa cumpar masina adica niva am studiat cred ca vreo 6 luni internetul si tubul si tot ce am prinz pentru a vedea ce poti sa faci cu masina si pana unde se pot intinde modificarile,iar singura care dupa parerea mea merita incercaate sunt portalele alea facute special pentru masina in rest nimic parerea mea, eu as fi incercat dar un kit costa undeva la vreo 4000 de euro parca si atunci m-am oprit din incercari si modificari:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo E bine întotdeauna să faci Un Plan- apoi o analiză SWOT a planului ( :ha: ) mai apoi dacă ai fonduri încerci să faci un lucru calumea: gen Portale ; dar dacă nu poți lua astfel de ...„chestii” mai faci pe genunchi modificări, dacă ai ceva sudori buni, mecanici buni etc. Pe când or veni banii de luat Portale, ne-om lua Patroale ... :B sau nu. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: Niva - motor Renault 1.6 turbo E bine întotdeauna să faci Un Plan- apoi o analiză SWOT a planului ( :ha: ) mai apoi dacă ai fonduri încerci să faci un lucru calumea: gen Portale ; dar dacă nu poți lua astfel de ...„chestii” mai faci pe genunchi modificări, dacă ai ceva sudori buni, mecanici buni etc. Pe când or veni banii de luat Portale, ne-om lua Patroale ... :B sau nu. :be daca ai posibilitatea sa gasesti un indian bun sau macar unul in mintile lui ar fi super daca l-ai gasi pe ala cu motor de 4 litri in 6 cilindri :) crede-ma e ceea ce trebuie,motorul ala e ca un bivol,fiabil rezistent la abuzuri si care daca ii dai ulei de care trebuie si cand trebuie plus daca ii faci eventual pentru sufletul tau si un radiator putin mai mare pe comanda nu ai treaba are undeva la 180 de cai si un sunet superb cand ai o evacuare calumea ,:) e drept nimic nu se compara cu sunetul unui v8 american dar motorul asta se apropie de el foarte bine desi e diferit si are sunetul lui particular, asta e motorul pe cre il vrei pe un cherokee,si sa nu iti mai spun cum alearga cand ii dai jar :) da o sa vezi tu daca il iei pe ala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate