shark Postat Decembrie 22, 2013 Partajează Postat Decembrie 22, 2013 Stie cineva detalii despre cauciucurile turcesti Lassa? Ma intereseaza mai ales Lassa OK144, pentru Defender (7.5R16). Au un profil foarte interesant iar pretul este similar cu Insa. Sunt insa destul de rare, nu gasesc nici un review nimic... Caut ceva la pret mai mic si incerc sa las resapatele la urma pe lista de optiuni. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa parerea mea, ca fost utilizator de lassa: nu. imbatrinesc urit si au comportament rutier dubios. n-am folosit niciodata profilul acela dar am folosit competus si miratta The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Inteleg... Sincer sa fiu, m-as fi bucurat sa aud o parere poztiva ... :grin: Deci ma sfatuiesti sa ma orientez catre Insa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa nici resapate n-as mai pune. am avut pe duster, am avut pe toyota, pe G... multam nu, vreau noi. cu toate ca resapatele sint un compromis bun pentru masinile care nu fac multi km pe asfalt ci mai multi prin padure. una e sa tai un resapat si alta un cauciuc "de firma", in plus in padure nu prea conteaza nici echilibrare si nici zgomotul si nici nu ai viteze mari. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Prin urmare intre Insa si Lassa, imi recomanzi Michelin XZL, nu? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa masina o folosesti zilnic? oricum e un profil MT si va urui pe sosea. daca vrei la buget redus, ia insa. daca iti permiti, ia michelin. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Pentru utilizare zilnica am Fulda Multitrac. Sun bune pe sosea si relativ ok in teren light. Vreau insa si niste MT-uri. Problema e ca sunt foarte limitat in optiuni la asocierea: biscuiti (7.5) + profil MT + un pic de M+S + pret decent. Mai exact am doar 4 variante de anvelope noi MT: Michelin XZL (nu ma lamuresc daca sunt de vara sau M+S, pe diverse site-uri sunt info contradictorii, chiar si la Michelin USA vs EU, insa sunt certificate de LR pt Defender si scumpe), Goodyear G90 (destul de comice, dotarea UK MOD in trecut, Defenderele din Iraq avea d-astea insa in afara de teren sunt jale peste tot - uscat, ud, zapada, etc. si sunt si cam scumpe), Lassa OK144 (turcesti) par a fi cel mai bun compromis si Kama (rusesti, aparent bune, am vazut review-uri pozitive pe niste Nive dar sunt facute din unobtainium). Mai stie cineva alte optiuni? Eu mai studiez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Am avut Lassa atat pe camion, utilitara, autoturism, 4x4 ...personal mi s-au parut niste mizerii ... adica sunt pe aceeasi lungime de unda cu chinezismele ...Mai bine, strange cureaua o gaica (sau mai multe) ..si orienteaza-te spre ORICE altceva! Motive: -se tocesc repede -in 6 luni o sa ai pe ele crapaturi de zici ca cer pensionare pe caz de boala -ca si profil n-am vazut nimic interesant consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Decembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Mai aveam pentru Lassa un argument subtirel si anume ca doteaza de fabrica Defenderele armatei turcesti facute de Otokar sub licenta LR dar... Daca toti sunteti de parere ca sunt proaste, atunci iau in considerare opiniile voastre, si oricat sunt Lassa astea de atractive le scot din lista. De fapt de asta am si intrebat, ca sa aflu pareri sincere, chiar daca nu imi convin. Asadar :tk Dar cu ce sa le inlocuiesc? Parca nici Insa nu ma atrage prea mult... XZL-ul e de vara iar G90-ul prea scump pentru ce ofera. Danubiana careva? :ha: Am o oferta cu profl tractor (pentru combina agricola)... Daca pun lanturi nu se imbunatateste comportamentul pe sosea? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Am o oferta cu profl tractor (pentru combina agricola)... Daca pun lanturi nu se imbunatateste comportamentul pe sosea? :grin: daca pui lanturi la cauciucul de tractor si te dai asa pe sosea, aia trebuie sa vad cu ochii mei :ha: de ce nu te uiti un pic si prin afara? am citit pe aici ca si-a comandat lumea de prin UK sau germania... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Informatii anvelope Lassa Am o oferta cu profl tractor (pentru combina agricola)... Daca pun lanturi nu se imbunatateste comportamentul pe sosea? :grin: Vezi ca toate anvelopele au o viteza maxima care poate fi atinsa in conditii de siguranta. Vrei sa mergi cu agricole, ar trebui sa mergi cu viteza de utilaj agricol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aaddrryyss Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Informatii anvelope Lassa Hop si eu cu timiditate in discutie; eu inot impotriva curentului, n-am o parere rea despre Lassa. Am cumparat niste Lassa Competus in 2011, ele fiind fabricate in 2010. Echipeaza un Nissan X-Trail. Nu s-au crapat, nu au imbatranit, nu au comportament rutier dubios...Ba mai mult, tatal meu (el detine utilajul) se declara multumit chiar si de gradul de uzura...O sa ma interesez exact cati km a parcurs pana acum cu ele (estimarea mea bazata pe cat stiu ca merge el pe an e de cel putin 30.000-40.000 in total) "Cu mana mea" am mers ocazional cu masina in cauza cam 1000-2000 km prin tara si am parcurs intr-o iarna drumul Bucuresti-Viena si retur. Ca stil de mers, si eu si tatal meu mergem in asa fel incat "sa n-o speriem pe mama". N-as sti ce sa spun despre comportamentul anvelopelor la viteze mai mari de 140 km/h ori la abordat curbe in forta. Imi par niste cauciucuri decent-normale. Nu m-as fi gandit vreodata sa le inalt statuie, dar nici nu am parere proasta despre ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate