Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stergatoare Faruri

qumatru

Postări Recomandate

Re: Stergatoare Faruri

la ce te gindesti? stergatoare aftermarket sau sa se potriveasca de la alta masina?

din experienta iti spun ca nu le-am folosit niciodata. daca au noroi pe ele, zgirie farul. mai bine faci tzitzele alea sa stropeasca corect si e suficient.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cel putin in Bucuresti stergatoarele alea sunt un magnet pentru cretini. Le-am gasit ridicate si trase de ele de nu mai stiu cate ori :(

Asa ca le-am scos eu ca sa nu mai am problema asta cu nipertensiunea cand le gasesc in felul asta.

Asa cum spune si colegul mai sus - aranjeaza stropitorile alea sa bage cum trebuie - si le curata jetul. Eu am asa acum si sunt multumit. Desigur, daca e mehlem de 1 cm pe faruri tre sa te dai jos sa le stergi tu, manual.

PS - si sa ai lichid care nu ingheata, desigur.

Link spre comentariu

problema e ca diuzele de pe stergatoare sunt crapate si-mi curge tot lichidul de parbriz prin ele si stau cu furtunele innodate.

Cauta diuze tip perdea de logan, sunt 30 de lei si mai mult ca sigur se potrivesc.Eu am pus la LRF,fara a face vreo adaptare.

Link spre comentariu

Cauta diuze tip perdea de logan, sunt 30 de lei si mai mult ca sigur se potrivesc.Eu am pus la LRF,fara a face vreo adaptare.

Scuze, @qumatru,iti raspunsesem la celalalt topic al tau,acum am vazut!:op

Link spre comentariu

eu as vrea sa rezolv problema mea nu alta problema. stergatoarele sunt bune, diuzele de pe ele sunt crapate. am innodat firele sa nu curga tot din rezervor pe jos. propriuzis eu am nevoie de diuze sau stergatoare cu diuza pe ele sau diuze care se pot prinde pe stergatoare si nu stiu daca exista asa ceva.

Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000
Link spre comentariu

baga si tu niste poze ca sa intelegem ce si cum e crapat...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

nu din cauza aia curge ai niste supape pe furtunu care merg la stergatore trebuie schinbate :x

Si mie imi lacrimeaza unul... Am crezut ca tot in diuza e problema. Cum arata supapele alea? In care parte a furtunului sunt? Langa vasul cu lichid sau langa mecanismul stergatorului?

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

eu nam cu stergatoare am decat pompite ..care din pacate nu functioneaza:(

"Pompitele" / motoarele alea se pot da jos si curata. Cel mai probabil s-a depus ceva calcar, etc. pe ele si nu se mai invart.

La mine le-am curatat si merg!

Sorin

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

sa nu va puna pacatele sa puneti otet sau alti decapanti acizi , am rezolvat eu cateva pompe asa , garniturile rezista la alcool si detergenti dar cedeaza la acid .

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

...stiu ca e vorba despre nisan, dar caut lame si brate stergator faruri de niva(motorasele le am). Teo poate ma ajuti tu:wink:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

...stiu ca e vorba despre nisan, dar caut lame si brate stergator faruri de niva(motorasele le am). Teo poate ma ajuti tu:wink:

ai PM !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

gata am rezolvat problema, am desfacut furtunele de sub bara, cele care duc spre stropitori si am bagat aer din compresor pe ele......si-au dat drumul imediat arunca pe geam acum :))))

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

... de fapt , e doar de retinere ...

... are o bila si un arc , dar tine lichidul sa nu curga liber - se deschide cand pompa baga presiune si invinge arcul ...

Prima recomandare ar fi sa se inlocuiasca cu una noua ( folosite am multe , procurate gratis cu mana proprie dintr-un parc de dezmembrari , si prea multe curg , poate sunt murdare , poate sunt scaunele ciupite , poate au bila blocata etc ... eu am rezolvat-o operativ , extirpand sistemul , odata cu AC-ul ... am rupt candva un motoras in padure , si am renuntat la stergatoarele de faruri desi am cumparat prea multe alte motorase , nu le-am mai montat ... ma simt mai lejer fara ...) .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

De unde se poate cumpăra?

La pret mai bun. Pana sa descopăr, completam la lichid de ma săturasem. Acum am strâns furtunul.

Dar vreau sa rezolv. Chiar dacă e posibil să le rup în pădure.

Până se rup vreau să funcționeze.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

Salut,

Pentru modelul Y61 (dar cred ca e valabil si la Y60), piesa are codul original 289380Y700.

Este la pozitia 9 din imaginea de aici.

1463915854291.png.ef2efa28cb98ecd922e2b947ca4af457.png

La al-padrino costa 81 de lei (aici) - cam mult parerea mea, pentru un kktel ce probabil are in interior un arc si o bila.

In engleza denumirea este "valve-tee" sau "valve check".

Am gasit-o si cu alt cod (28628-D2700) aici.

Sorin

aka v1tara aka Sorin

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare