adrian03 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Stergatoare Faruri Merci! PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheparu Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Stergatoare Faruri referitor la aerul ce l-am bagat eu in instalatie, eu nam stergatoare am numai stropitori pe bara , la mine nu aruncau lichid am desfacut furtunele la instaltie de la coada la cap si am bagat presiune pe ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheparu Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Re: Stergatoare Faruri referitor la aerul ce l-am bagat eu in instalatie, eu nam stergatoare am numai stropitori pe bara , la mine nu aruncau lichid am desfacut furtunele la instaltie de la coada la cap si am bagat presiune pe ele. cum se fede in schema colegului cam pe la pozitia 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Stergatoare Faruri ... de fapt , e doar de retinere ... ... are o bila si un arc , dar tine lichidul sa nu curga liber - se deschide cand pompa baga presiune si invinge arcul ... Prima recomandare ar fi sa se inlocuiasca cu una noua ( folosite am multe , procurate gratis cu mana proprie dintr-un parc de dezmembrari , si prea multe curg , poate sunt murdare , poate sunt scaunele ciupite , poate au bila blocata etc ... eu am rezolvat-o operativ , extirpand sistemul , odata cu AC-ul ... am rupt candva un motoras in padure , si am renuntat la stergatoarele de faruri desi am cumparat prea multe alte motorase , nu le-am mai montat ... ma simt mai lejer fara ...) . Una nouă e 95 ron la Al Padrino si vine in 30 de zile. Vezi poate ai una mai bună pe acolo, să mi-o trimiti, dacă nu ai ce face cu ele. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Stergatoare Faruri Am comandat supapă la unix. 40 Ron, in 5zile o am. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alx Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Stergatoare Faruri Ce e unix? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Stergatoare Faruri O cofetărie :ha: 2 PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 (editat) Re: Stergatoare Faruri Ce e unix? E un magazin de piese auto. http://www.unixauto.ro Sorin L.E. Desi la mag. de piese auto ma simt si eu ca la cofetarie... "Dati-mi, va rog, doua kituri de reparatie punte si de restul un toping de 10W40" :-P Editat Martie 15, 2014 de Kibitz 1 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate