Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stergatoare Faruri

qumatru

Postări Recomandate

Re: Stergatoare Faruri

referitor la aerul ce l-am bagat eu in instalatie, eu nam stergatoare am numai stropitori pe bara , la mine nu aruncau lichid am desfacut furtunele la instaltie de la coada la cap si am bagat presiune pe ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

referitor la aerul ce l-am bagat eu in instalatie, eu nam stergatoare am numai stropitori pe bara , la mine nu aruncau lichid am desfacut furtunele la instaltie de la coada la cap si am bagat presiune pe ele. cum se fede in schema colegului cam pe la pozitia 9

Link spre comentariu

... de fapt , e doar de retinere ...

... are o bila si un arc , dar tine lichidul sa nu curga liber - se deschide cand pompa baga presiune si invinge arcul ...

Prima recomandare ar fi sa se inlocuiasca cu una noua ( folosite am multe , procurate gratis cu mana proprie dintr-un parc de dezmembrari , si prea multe curg , poate sunt murdare , poate sunt scaunele ciupite , poate au bila blocata etc ... eu am rezolvat-o operativ , extirpand sistemul , odata cu AC-ul ... am rupt candva un motoras in padure , si am renuntat la stergatoarele de faruri desi am cumparat prea multe alte motorase , nu le-am mai montat ... ma simt mai lejer fara ...) .

Una nouă e 95 ron la Al Padrino si vine in 30 de zile. Vezi poate ai una mai bună pe acolo, să mi-o trimiti, dacă nu ai ce face cu ele.

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ce e unix?

E un magazin de piese auto. http://www.unixauto.ro

Sorin

L.E.

Desi la mag. de piese auto ma simt si eu ca la cofetarie... "Dati-mi, va rog, doua kituri de reparatie punte si de restul un toping de 10W40" :-P

Editat de Kibitz
  • Like 1

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare