Max Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Am inchiriat cu un grup de prieteni o cabana in Firiza, Maramures pentru pentru revelion. Perioada 27 dec - 3 ianuarie Mai avem o camera pentru doua perechi. Daca e cineva interesat sa petreaca revelionul cu noi, sa ma contacteze la tel: 0722744332 sau pe email max@club4x4.ro Cabana dispune de toate conditiile, este curata, bucatarii, inclusiv TV si internet. Locatia: Firiza, langa barajul Firiza. In program avem si zi de offroad, zi de mers la ski, sanius etc in statiunea Izvoare, alte distractii Am petrecut tot o saptamana anul trecut acolo si a fost cel mai tare revelion. Gasca faina. :grin: Costuri: 100 euro de persoana/7 zile Mancarea o facem in comun am calculat-o la aprox 120 de lei de persoana/7 zile pentru cumpararea alimentelor. Bautura si-o aduce fiecare. Eu dau palinca. :grin: Avem nevoie de confirmari cat mai rapide. Max 0722744332 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: E cineva tentat ca sa sarbatoreasca revelionul in Maramures? Anuntul nu mai e valabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate