Max Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 La Multi Ani Caline si Craciun Fericit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! La multi ani! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! la multi ani !!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! La multi ani!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! Sanatate , bucurie si noroc ! La Multi Ani ! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! La multi ani dom' antrenor de trolii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! LA MULTI ANI! Santem nascuti in aceeasi zi Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! La mulți ani, meştere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! La multi ani, sanatosi! Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! La multi ani sanatosi! :x The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: La Multi Ani Calinvas! Multumesc tuturor pentru urari . Anul acesta am ajuns la 20 de ani . De pe 1 octombrie am reusit sa slabesc 6 Kg am ajuns de la 120 ~121 la 114 Kg pe 27 dec 2013 . Ca si target pt anul viitor am sa ajung la 95 Kg aproximativ si bineinteles sa apara dreptii abdominali de sub sunculita . Despre celalalt target - In continuare tot mai caut sacul acela cu bani dar pe moment locatia lui ramane o enigma . De cand tin regim - adica nu manainc nimic am inceput sa il inteleg pe "Steve Jobs " - "stay hungry stay foolish" bineinteles la propriu :grin: Sarbatori fericite si un an 2014 mai bun . Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate