klinutzu Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 salut, am joc in caseta, se mai poate strange? si mai ales cum? jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 nimeni?... :( jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Mai greu de sarbatori,concedii.... De principiu se poate stringe bani pt una SH, chit de raparatie, sau una noua ......cu parere de rau, dar cam asta-i adevarul. 1 start la cautat variantele expuse 2. Fuguta la Casa Auto si fa-ti rezeva de ulei pt completat....altfel o sa pui ce apuci si ii reduci viata drastic.in cutia aia nu poti pune orice ulei credemeceanicul din colt...verifica. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Daca ai acelasi tip de caseta ca si pe benzinare atunci asta este surubul din care poti regla jocul in caseta,dar pina la un anumit punct,pe urma nu mai ai ce sa ai faci decat sa iei alta. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 poti sa o strangi putin dar cu mare grija pt ca se duce repede filetul si curge....chiar daca o strangi putin foarte mult nu te mai tina....mare atentie daca iei una second....gasesti in state la 100 de dolari noua doar ca te costa inca vreo 200 transportul...sau poate ai pe cineva acolo si te rezolva mai ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Daca caseta ta este asemanatoare/identica cu cea din poza de mai sus se poate regla. In timp apar uzuri considerate normale ale elementelor ce interactioneaza in caseta, iar dispozitivul de reglare este conceput sa preia aceste uzuri pana la un anume nivel, dupa care se impune repararea capitala sau inlocuirea casetei! Constatarea jocului si eventual eliminarea lui, se fac numai cu volanul in pozitia corespunzatoare mersului rectiliniu (cu rotile drepte). In aceasta pozitie, cu volanul deblocat si motorul oprit, misca usor volanul stanga dreapta, pana in momentul in care simti ca miscarea nu mai este libera. Un joc considerat normal masurat la volan, e de max 15 grade de la o extremitate la alta. In acest interval daca ai intradevar joc din caseta, in timp ce volanul este rotit usor stanga-dreapta, levierul de comanda (cel pe care se fixeaza bara de directie) nu se misca! In acest caz slabeste contrapiulita surubului de reglaj, apoi strange usor surubul de reglaj in reprize scurte, verificand in permanenta reducerea cursei libere (jocului) a volanului! Atunci cand jocul devine infim, 1-2 grade (nu se recomanda eliminarea totala a acestuia), mentinand surubul de reglaj imobil, strange contrapiulita acestuia! Daca la actionarea surubului de reglaj jocul nu se reduce, atunci se impune repararea sau inlocuirea casetei! Pentru ca durata de viata a casetei sa fie cat mai lunga, eventualele pierderi de ulei trebuie eliminate cat mai repede posibil, uleiurile trebuie sa fie cele recomandate si la nivel! Succes! :wink: Editat Decembrie 29, 2013 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 la multi ani tuturor! m-am reintors din "concediu" si am mai facut "cercetari" dupa cele scrise de voi. se pare ca nu e din caseta ci din "pitman arm": am observat ca intre volan si pitman am un joc foarte slab, dar intre pitman si bara este destul de pronuntat, adica pitman se misca odata cu volanul in timp ce bara nu. asta pana sa ajunga la punctul in care tragi greu de volan ca dupa se misca normal tot ansamblul. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Atunci iti trebuie decat un cap de bara si ai rezolvat problema. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 cap bara = pitman arm? de unde pot lua unul (exclus reprezentanta...)? jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Pai sunt 2 lucruri diverse,pitman armul este acel levier care leaga axul casetei cu capul de bara al directiei,capul de bara este acel pivot care intre in pitman. Daca pitmanul are fix aceeasi miscare ca si axul casetei atunci nu el este problema,in schimb prin uzarea acelui pivot de pe capatul de bara vei avea un joc care iti va intarziea miscarea,practic nu vor avea aceeasi miscare in acelasi timp ax-pitman-cap bara,ci vei avea o miscare unica ax-pitman dupa care va urma intarziat si miscarea capului de bara. Sper sa ma fi facut inteles,e mai greu sa expun in cuvinte,iar eu explic cum vad eu lucrurile si tu e posibil sa intelegi altfel,nu este vina nimanui,ar fi fos buna o schita. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 din ce am vazut eu acolo, este vorba de piesa care e prinsa de caseta de directie: piesa aia sub forma literei "s". jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Sper sa ma fi facut inteles,e mai greu sa expun in cuvinte,iar eu explic cum vad eu lucrurile si tu e posibil sa intelegi altfel,nu este vina nimanui,ar fi fos buna o schita. Dragos, uite schita:wink: Nu stiu daca e exact modelul cu pricina, dar ajuta la explicatii. Bratul Pitman nu are cum sa aiba joc: el este presat pe axul casetei. Poate avea joc ori axul casetei ori capul de bara (reperul 13 ). Iar daca jocul nu e in capul de bara, caseta e "pa-pa", alta la rand :wink: Editat Ianuarie 6, 2014 de teddybear 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Multumesc Teddy,este exact cum ai zis si tu,pitmanul(pozitia 7) sa prinda joc in ax este foarte improbabil dar nu imposibil. Problema este ori la axul de la caseta,ori capatul de bara(pozitia 13) Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 din ce am vazut eu se misca acolo unde se prinde cu piesa 13, nu pe caseta jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 Atunci trebuie sa schimbi decat capatul de bara. Adica asta,http://www.jeepmania.ro/186-Directie---Elemente-Directie/389~Capete-Bara--Bari-Directie/1575-Drag-Link-End---Pitman-Arm--pt--99-04-Jeep-Grand-Cherokee-WJ.html Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 multumesc frumos. uitandu-ma la schema de mai sus, mai am o intrebare: unde gasesc o descriere pe repere pt motorul de 2.7 diesel asemeni cu cea din poza? am cautat pe mai multe site-uri pe care le stiam, dar nu am gasit... jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 La modelul tau directia este aceeasi indiferent de motorizare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 stiu, nu e vorba de directie... am descoperit ca am o piesa "uda": este vorba de "T"-ul ala de cauciuc care vine dinspre filtru de aer si nu stiu cum se numeste si ce ar trebui sa verific la el. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 am mai facut "cercetari" si am gasit ca totusi jocul este in caseta: miscarea stanga-dreapta a volanului este destul de mare, iar jos, la capul de bara este f mica. o sa pun si o poza cu cea de-a doua problema a mea, aceea cu piesa "uda": imi puteti spune si mie va rog ce este acea piesa? multumesc. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: caseta directie grand cherokee 2.7crd 2004 [ATTACH=CONFIG]200949[/ATTACH] imi puteti spune si mie va rog ce este acea piesa? multumesc. Piesa aia baga gazele de carter in turbina, am si eu aceasi problema, umezeala provine de la faptul ca are o membrana inauntru iar aceasta se fisureaza, de la caldura. Sunt curios de unde s-ar putea achizitiona membrana am avut oareshce tentative de a o comanda, nimeni nu stie nimic, pe cataloage nu apare piesa respectiva :uameni __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate