offenduro Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Pentru cei ce nu au un program special ("scufundat" in carnati,fripturi,vinoase si diverse)...va așteptăm la o mișcare de sfârșit de an. Traseul va fi făcut in funcție de dotările auto.(minim necesar :troliu,MT si multă voie buna !) Punct de întâlnire :OMV Campina 09.00. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Prezent.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA cind? in ce zi? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA cind? in ce zi? Buna intrebare ! aaa...m uitat : MAINE - Sambata 28dec orele 09.00 OMV Campina. P.S. scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Prezent si eu cu al meu atelaj + inca un pajero 3000:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Decembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Prezent si eu cu al meu atelaj + inca un pajero 3000:old Va asteptam cu drag ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA prezent si eu cu fratele Bobaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA un nr de tel ceva?ca sa putem lua legatura in caz ca mai intarziem ceva.al meu tel:0729018500 toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Noi ne-am strans trei masini si plecam pe la 8.30 din Ploiesti pe munte,plimbarica soft cu familia si copii,nu stim inca unde, dar daca mai va prindem la OMV,intram sa bem o cafea impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA ...frumos! ...cateva foto: ...multumiri participantilor..."mitshuRISTILOR".Super gasca ,atmosfera super ok. Editat Decembrie 29, 2013 de offenduro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA ...video: ...urmeaza GOPRO Editat Decembrie 29, 2013 de offenduro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA a fost frumos. Masini putine, oameni de calitate!:wink: click pe HD la filmulete pt claritate si sunet bun. [video=youtube;Qg0vK0yI-b8] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA [video=youtube;Wphi-kHrVkE] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Multumesc copilotului si fratelui meu, Bobaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Multumesc copilotului si fratelui meu, Bobaru A dat jos masa de Craciun cat a tras de troliu :D nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Noi ne-am strans trei masini si plecam pe la 8.30 din Ploiesti pe munte,plimbarica soft cu familia si copii,nu stim inca unde, dar daca mai va prindem la OMV,intram sa bem o cafea impreuna. salut cand mai planifici o plimbare soft pe la munte pe la zapada (ca am vazut poze pe fb) poate dai de stire mia din timp ca sunt si eu interesat merci Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA [video=youtube;P_2K-aaXbiU] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: ...de sfârșit de an - MISCAREA PRAHOVEANA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate