air_wolf Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 mica problema: merg semnale, merge marche-arriere-ul, nu merg pozitiile. nici pe fata nici pe spate. se pare ca nu vine curent la ele (daca era masa, nu mergeau nici restul). da, si nici bordul nu se aprinde, cu toate ca martorii merg (iar, masa este buna). lampile de plafon merg si ele. sigurantele sint bune toate :fg1 :wtf1: se intimpla? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile Sigurantele din interior undeva in stalp la picioare in dreapta jos le-ai verificat ... eu la hilux acolo le am . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile eu le am in stinga, nu-i de la sigurante... ciudatenie este ca fata are un + si spatele altul... ele nu merg nici fata nici spate. ma gindesc ca la anumite instalatii de pom becurile sint inseriate. dar ar fi ilogic sa fie inseriate la o masina. :bi ar mai fi sa verific daca vine + in tabloul de sigurante... aia ar putea fi o chestie. verific miine. daca mai sint idei, le astept cu interes. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile Verifica intrerupatorul (comutatorul) luminilor de pozitie. Acolo gasesti buba! :wink: Editat Decembrie 29, 2013 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile salut ! am patit-o si eu la hiluxul meu ! am luat toate sigurantele la mana si din ext si din int , apoi m am gandit la relee ..dar cum sa le masor ..la cine sa ma duc... umblasem in bord , adica l am scos ptr a baga noul cablu de km si cand l am pus la loc a iesit din mufa , care are o siguranta din plastic ! la mine - hilux - erau -mufele -undeva in milocul bordului , in zona ventilatiei ...sau mai bine zis , in zona ceasului si butonului de avarie ..acolo este o consola de cca 3 mufe , cred ca princiipiile sunt relativ asemanatoare te sfatui sa verifici - ptr ca sigur este iesita mufa - la intrarea cablajului in mufa butonului din bord - specifica luminilor de pozitii , oricum este de la o mufa iesita ... depinde doar pe unde s-a umblat recent la masina ( mai exista si varianta - soareci/sobolani ) sper sa fiu de ajutor ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile nu e de acolo. e din :pt am dat azi bordul jos. a ramas sa fac ce-mi place cel mai mult: sa dezmebrez firele. :ce @Iancu: multumesc, dar modelele nu sint la fel. tu ai alta mincare de peste acolo. :h5 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile salut ! bun ... atunci , VERIFICA AMBELE CAPETE ALE MUFEI , pe mufa care ar trebuii sa alimenteze -pozitiile , asa afli daca cealalta parte din mufa - functioneaza , la mine prezenta ca este current pe ele si la un capat - adica la nivelul becurilor si in tabloul ext -DOAR PE PARTEA DREAPTA A TABLOULUI din compartimentul motor ( exterior)functionau sigurantele -la masuratoare iar pe celalata jumatate din tablou , NU VEAM DELOC CURENT ! - asta era aditional fata de faptul ca nu functionau pozitiile fata si spate . verifica cu o lampa de control ( un capat cu ''sula'' iar celalalt cu crocodil micut si are in capatul sulei /pixului o siguranta care se aprinde ) sunt foarte curios daca ai aceasi simptoma ... NUMAI PRIN EXLUDERE , iti ve I da seama ... daca vrei iti pot da nr de tel a unui electrician de la toy reprez , dar este PRETIOS - l am sunat de 2 ori si de 2 ori , mi-a zis ca e foarte ocupat si atunci miam rezolvat singur problemele - Cristi 0723366132 - ii spui ca l suni din partea lui Mihai Tanase ( i a fost coleg in Pipera ) imi pare rau ca nu am mers la sigur ...as fi bagat mana n foc - .. iar daca ai current in intreg tabloul si mufa are current la amble capete , atunci trebuie sa te uiti la maneta de fct / aprindere , , scoate - o si fa un shtrap/ adica pe direct cu o sarma de cupru ( parca ii zice - bloc de lumini '' CRED...care vine in ansamblul volanului , pe stg ) Editat Ianuarie 4, 2014 de Iancu adaugare info 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile rezolvat. un releu care nu merge cind il pui pe masina, 2 fire si o mufa. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile da , te rog spune mi cum ai reusit sa ti dai seama ca este releul ? l ai masurat ? sau ai avut si alte relee si le ai schimbat ,se pot masura cu ampermetru ? lunadu-le prin eliminare . sunt f curios 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile releul se poate masura in cele doua stari (e descrisa procedura in manual). odata fara tensiune si odata cu tensiune aplicata pe pinii care trebuie. problema era ca pe masina releul nu mergea. am gasit o mufa cu probleme, masurind pe segmente (cap la cap trebuie sa ai continuitate), am gasit si doua fire pe care le-am rezolvat. apoi, masurind din nou releul, de data asta pe masina, am constatat ca nu merge corect. am invatat un lucru: daca vreau sa verific un releu, il verific la locul faptei, nu in casa. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile salutare ! da - aproape inteleg principiul de masurare , continuitatea - este unul din factorii care l am uramrit si eu ,la problema avuta - f bine dintr - o mufa - am zis din prima ( dar nu stiam care sau putea fi din butonul de comanda , cum a enuntat un coleg ) probabil ai probat o mufa apropiata sau ce a mai apropiata de tablou si asa ti ai dat seama , MERCI FRUMOS - am bagat la cutiuta ps MI A PLACUT CE AI FACUT LA MASINA , rabdarea dar si "diponibilitatea" ! o parte din manopere le ai facut si tu , banuiesc ...dar ai avut si ajutoare , sigur . sa te bucuri de ea ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: 4runner 3vze - nu merg pozitiile pe electrica le fac singur si nu am ajutoare. muncesc mai bine singur. e mai lent dar le fac cum doresc si stiu ce am facut. in schimb motorul si parte din mecanica le-am facut intr-un service de care sint extrem de multumit. :wink: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate