Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"smecher" cu Suzuk de culoare neagra, nr.B- 832- URS

staicucostel

Postări Recomandate

Astazi in drum de la Bucuresti la Sinaia, deplasandu-main coloana ce se formeaza pe DN1 la Nistoresti, am avut ocazia sa vad aceasta masina care era condusa de un..............(numiti-l voi cum vreti) care nu putea sa mearga in coloana ,depasind pe aratura de pe dreapta drumului. Am avut intentia sa pun masina in fata lui ca sa-l opresc ,dar m-am razgandit, lasind nesimtitul sa faca ce vrea. Am spus nesimtitul ca atunci cand a ajuna in drptul meu a inceput sa injure ca la usa cortului. (pe scaunul din dreapta aflanduse sotia mea) Daca acest individ face parte din membrii acestui forum, de oameni cu bun simt care iubesc masinile 4x4, cer administratorului sa-l excluda de pe forum. Face de rusine prin comportamentul sau comunitatea de oameni deosebiti de pe acest forum.

LA INCHEIERE VA UREZ TUTUROR MEMBRILOR, LA MULTI ANI! SI UN AN NOU PLIN DE SANATATE ,BUCURII SI IMPLINIRI.

Editat de staicucostel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "smecher" cu Suzuk de culoare neagra, nr.B- 832- URS

Ala n-a fost smecher ...a fost JMecher ...prietenii stiu ...Sunt unii care cred ca masina 4x4 le garanteaza al doilea set de oua ...asta pana se duc pe garla exact ca fecalele deversate in Dambovita ...:wink:

Acum circa o luna, cam in aceeasi zona, undeva in apropiere de Comarnic, intr-o dimineata un alt coleg cu o Suzuki Vitara scurt verde sau negru, care la Ploiesti mi-a taiat urat fata iesind prin dreapta mea din benzinaria Petrom, desi eu eram deja aproape incadrat pe banda. L-am evitat in ultimul moment ...si l-am intalnit undeva pe urcare, pe roti, asta dupa ce a facut o rotatie completa (s-a dat peste cap) ... si am judecat asta dupa geamurile care le avea sparte la masina.

Avea la numar ceva cu "jep" si avea numere de B... N-am oprit ptr ca la locul faptei erau prezente deja atat echipajul salvarii cat si cel al politiei ...

Vreau doar sa-l salut pe aceasta cale ...ai avut mare noroc, din pacate mai putin creier ...ca daca faceai tumba pe partea cealalta atunci ... acum iti faceai neamurile de ...6 saptamani.

Nu cred ca e o solutie excluderea acestor tip de useri ... ptr ca mai devreme sau mai tarziu ...vor gasi exact ceea ce cauta ... :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

of e plin de "dastia"

asa refuleaza unii si doar atat pot ei sa dovedeasca ce creier au...si cat de mari le au.....

Nu ar trebui doar tu sa te pui in calea lor...ar trebui ca TOTI sa facem asta si cand vede cocalarul ca au coborat 4-5 oameni...iti spun eu ca daca pateste asta de 2 ori a treia oara se gandeste de 10 ori...

DAR asa suntem noi toti astia cu bun simt .....si fara tupeu ar trebui sa luam atitudine....dar uite asa si tiganii si cocalarii au prins slabiciunea noastra....

Schimbarea ar trebui sa inceapa cu fiecare dintre noi si apoi sa asteptam altceva de la guvernanti sau altii.....

Gata m-am linistit....

SARBATORI FERICITE!

Link spre comentariu

Si eu consider ca trebuie sa ne unim si sa le impunem putin bun simt cu parul ca de vorba buna se pare ca nu stiu.

Iar chestia cu "lasai ca se elimina singuri" sau "vor gasii ceea ce cauta" nu prea imi convine pentru ca de multe ori ei elimina pe altii total nevinovati.

A murit prea multa lume nevinovata din nesimtirea unora.

• Like 1
Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare