ovidiuseini Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Buna cine ma ajuta si pe mine la un motor de Skyline R33 merge cutia de vitez de Patrol GR 1 la 1 sau ? Un coleg de la Timisoara mia zis odata ca isi va pune dar nu mai am contactul lui si nu mai stiu poate ma vede si ma ajuta ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Nissan - Skyline - Patrol Nu te ajuta topicul asta? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39144-RB30-propunere-proiect-!!&highlight=patrol+skyline "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Nissan - Skyline - Patrol motorul RB25 si RB26 merge 1la1 pe cutia de GR,avea Ciprian de la Arad odata unul de vanzare...poate vorbesti cu el si te ajuta cu mai multe detalii,bafta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69755-vand-motor-de-skyline-rb25-det-de-586hp&highlight=rb25 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: Nissan - Skyline - Patrol Vezi ca si Catalin de la Cluj (Cata... nu mai stiu cum e nick-l) are una facuta si functionala si nici nu este departe de tine vorbeste cu el 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 (editat) Re: Nissan - Skyline - Patrol Cel de la Timisoara ...e ciprian28 iar cel care vinde nissanul cu motor de Skyline este catt! Din cate stiu eu din ceea ce am citit pe forumuri, motorul RB25, adica acela de doua kile jumate se potriveste pe cutia de Patrol (vorbim de Y60) fara probleme. Acesta din cate stiu e destul de potent si poate deveni si mai potent daca ii adaugi un kit de turbo. Dupa ce am citit mai multe despre acest motor, se pare ca este destul de sensibil ...si destul de greu de intretinut si reparat (piese componente greu de procurat si scumpe). Daca iti doresti o jucarie sa o exploatezi pe termen scurt si numai in padure merita ... Dar daca te gandesti sa mai faci si altceva orienteaza-te catre un TB42E (motorul benzinar de 4.2 de la Nissan) care este mult mai usor de procurat si adaptat. Editat Decembrie 31, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 31, 2013 Partajează Postat Decembrie 31, 2013 Re: Nissan - Skyline - Patrol Ciprian28 este mai exact din Șagu/Arad Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate