Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan - Skyline - Patrol

ovidiuseini

Postări Recomandate

Re: Nissan - Skyline - Patrol

motorul RB25 si RB26 merge 1la1 pe cutia de GR,avea Ciprian de la Arad odata unul de vanzare...poate vorbesti cu el si te ajuta cu mai multe detalii,bafta

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69755-vand-motor-de-skyline-rb25-det-de-586hp&highlight=rb25

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan - Skyline - Patrol

Cel de la Timisoara ...e ciprian28 iar cel care vinde nissanul cu motor de Skyline este catt!

Din cate stiu eu din ceea ce am citit pe forumuri, motorul RB25, adica acela de doua kile jumate se potriveste pe cutia de Patrol (vorbim de Y60) fara probleme. Acesta din cate stiu e destul de potent si poate deveni si mai potent daca ii adaugi un kit de turbo.

Dupa ce am citit mai multe despre acest motor, se pare ca este destul de sensibil ...si destul de greu de intretinut si reparat (piese componente greu de procurat si scumpe). Daca iti doresti o jucarie sa o exploatezi pe termen scurt si numai in padure merita ...

Dar daca te gandesti sa mai faci si altceva orienteaza-te catre un TB42E (motorul benzinar de 4.2 de la Nissan) care este mult mai usor de procurat si adaptat.

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare