teo pes Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Exista elemente de caroserie noi ? daca indoim sau gaurim tractorul ,de unde gasim tablele dinprejurul masinii? nu am gasit nici un distribuitor ,doar pe ebay ratacite cate una de y60 . VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Re: Exista elemente de caroserie ? exista doar originale din ce stiu si costa grav Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) Re: Exista elemente de caroserie ? Exista elemente de caroserie noi ? daca indoim sau gaurim tractorul ,de unde gasim tablele dinprejurul masinii? nu am gasit nici un distribuitor ,doar pe ebay ratacite cate una de y60 . exista second hand in Ungaria pentru Nissan Patrol Y61 sau noi numai originale :2dr Editat Ianuarie 3, 2014 de Astral nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate