petre1980 Postat Ianuarie 2, 2014 Partajează Postat Ianuarie 2, 2014 buna. Recent am vazut ca am ulei in vasul de la lichidul de racire sa fie chiuloasa dusa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire Daca nu a pus cineva intentionat e foarte posibil sa fie garnitura de chiulasa sau chiulasa de vina. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) Re: ulei in vasul de la lichidul de racire Daca nu a pus cineva intentionat e foarte posibil sa fie garnitura de chiulasa sau chiulasa de vina. motorul nu s-a supraincalzit , Editat Ianuarie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire daca nu bolboroseste in vasul de expansiune ar putea fii termoflotul. asta in cazul in care masina are. :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire buna. Recent am vazut ca am ulei in vasul de la lichidul de racire sa fie chiuloasa dusa ? salut, pune modelul si anul de fabricatie al Freelanderului tau in semnatura daca vrei raspunsuri mai clare... poate ai noroc sa aiba termoflot(racitor de ulei) si sa fie ala nu chiulasa NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire daca nu bolboroseste in vasul de expansiune ar putea fii termoflotul. asta in cazul in care masina are. :h5 nu bolboroseste si termoflot nu stiu daca are e din 98 masina , e la minim uleiul pe joja Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire salut, pune modelul si anul de fabricatie al Freelanderului tau in semnatura daca vrei raspunsuri mai clare... poate ai noroc sa aiba termoflot(racitor de ulei) si sa fie ala nu chiulasa freelander 1.8 benzina 88kw an fabricatie 98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire da, asta nu are termoflot... nasol NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) Re: ulei in vasul de la lichidul de racire da, asta nu are termoflot... nasol oare trebuie rectificata chiulasa ? ce marca sau tip de garnitura imi recomandati ? Editat Ianuarie 22, 2014 de Astral IMI.......ITI.......nu se scriu niciodata cu cratima !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire trebuie mers la un meserias care stie ce face ca se poate testa sub presiune unde "scapa"...poate ai noroc si e doar garnitura NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 Re: ulei in vasul de la lichidul de racire trebuie mers la un meserias care stie ce face ca se poate testa sub presiune unde "scapa"...poate ai noroc si e doar garnitura din pacate in oraselul unde stau eu e greu cu mecanicii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 ulei in vas buna. Am schimbat garnitura de chiloasa , am pus din aia upgradata si tot mai apare ulei in vas, mentionez ca am spalat instalatia de 2 ori cu detergent special si am dat drumul la apa de vreo 4 ori ,, nu stiu ce sa mai fac , sa nu se fi spalat bine instalatia ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: ulei in vas buna. Am schimbat garnitura de chiloasa , am pus din aia upgradata si tot mai apare ulei in vas, mentionez ca am spalat instalatia de 2 ori cu detergent special si am dat drumul la apa de vreo 4 ori ,, nu stiu ce sa mai fac , sa nu se fi spalat bine instalatia ? Ce masina ? De ce a fost schimbata garnitura ? Oare ceva racitor de ulei fisurat ? ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre1980 Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Re: ulei in vas Ce masina ? De ce a fost schimbata garnitura ? Oare ceva racitor de ulei fisurat ? masina e din 98 e i.8 benzina si nu are termoflot , garnitura am schimbat-o ca am avut foarte mult ulei in vas Editat Ianuarie 22, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: ulei in vas E normal chiar si in cazul unei reparatii reusite . Sunt necesare mai multe spalari ale instalatiei de racire pana la indepartarea urmelor de ulei . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: ulei in vas E normal chiar si in cazul unei reparatii reusite . Sunt necesare mai multe spalari ale instalatiei de racire pana la indepartarea urmelor de ulei . Adevarat ! Asta in cazul in care cu siguranta nu a putut scoate tot ... ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate