alexbikerul Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 am gasit cateva poze pe un site din polonia care modifica masini de offroad si am gasit si aceasta masina cu troliu mecanic pe cutia de 2,8 de patrol..... are cineva vreo idee ce ne trebuie sa modificam sa facem si noi pun cateva poze mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Re: troliu mecanic nissan patrol y60 2,8 motor Cutiei s-a adugat un brup intermediar , probabi ca s-a adaugat un lant de CT , puntile sunt din alt film ... Sistemul e discutabil , eu imi mentin ideea de a lungi cutia cu inca o CT originala ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexbikerul Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 Re: troliu mecanic nissan patrol y60 2,8 motor puntile sunt de volvo c303 portal ..... si se poate face si in romania acesta modificare?si cum zici u sa mai adaugi un transfer?tot de patrol?daca ai o idee spune-o....merci mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Re: troliu mecanic nissan patrol y60 2,8 motor Este cu un lant pus pe o roata dintata care se afla intre reductor si cutie ,asa parca am vazut eu mai demult ,nu este ortodox avand invedere viteza si forta. off topic :Ba astia sunt nebuni sau nu se vede de traversa culisa de la cardanul fata? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts