bogdan.sb Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Marire ecartament / lungime prezoane pai poate ai adus-o la inaltimea din fabrica la suspensie. :grin: Da, aproape. Doar cu ~ 20 mm peste. Care, tot ce se poate, ca in timp sa se mai lase. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Marire ecartament / lungime prezoane Am reusit sa schimb jentile. Am dotat-o de jenti cu et 0mm, deci am un plus de 40 mm la ecartament. Asa arata: Sper sa fie ok. Probabil o sa le si vopsesc (vopseaua de pe ele estte ok dar, parca m-am saturat de griul clasic) ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Marire ecartament / lungime prezoane Orice metoda prin care se mareste ecartamentul duce la suprasarcini similare , e total egal ca se folosesc jante cu -40 sau flanse distantiere de 40 mm . Singurele avantaje ale jantelor sunt mentinerea normala a masei nesuspendate ( amortizoarele functioneaza in parametri nominali , nu au de actionat in plus greutatea flansei distantiere ) si lipsa a inca unui rand de prezoane . Si , singurele flanse distantiere pe care le-as folosi ar fi cele cu buza , cu dubla centrare - flansa pe butuc si roata pe buza flansei . Flansele fra dubla centrare se bazeaza doar pe prezoane , si e cam nesigur . Daca sunt doritori de poze cu prezoane retezate din flansa , doar sa ceara ... Eu nu as folosi flanse...mai repede o janta intoarsa facuta cum trebuie si echilibrata corect (janta nu roata). legat de prezon/piulita...eu pe masina am mai avut 5 piulite originale iar restul facute la strung (19 buc) si nu am avut probleme cu ele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate