Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la Campulung Muscel 05.01.2014

pescar77

Postări Recomandate

Re: Iesire la Campulung Muscel 05.01.2014

Weekend-ul trecut i-am plimbat pe baietii din Fan Club ARO ! Au cam tras de masini iar altii nu au terminat traseul (unul destul de usor dealtfel) . Va asteptam !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nivelul este de clasa OPEN , iar masinile tre' sa aiba ceva antrenament . Nu-nteleg la ce te-ai referit cand ai intrebat de masini mai mari ?

Pai sunt cele mici precum a ta sau Samuraiele si cele LWB cum este a mea, care nu se incadreaza la Open. Multumesc de precizari

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Traseul de Open il putem face si cu masinile noastre dar nu in ritmul impus de concurs ! Iesim de placere in natura , profitam de vremea frumoasa de afara , testam modificarile aduse la masini si facem si un gratar . Nu concuram cu nimeni , doar ne simtim bine !

Link spre comentariu

Vrem sa cunoastem cat mai multi colegi de off dornici de aventura ! Oricine este bine venit la Campulung , oricand doreste , iar daca intampina greutati in traseu ne ajutam sau in cel mai rau caz ne intoarcem . Pentru cei care vin cu masinile total nepregatite nu-i respingem din grup , de comun acord , ii luam cu noi in masini pt. a vedea traseele si a-si pregatii masinile pt. viitoarele iesiri . Va asteptam la Campulung cu mare drag !:be

Link spre comentariu

La ce traseu te-ai gandit? Te intreb deoarece cunosc destul de bine zona si as vrea sa-mi fac o idee.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare