Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina din RO, inmatriculare pe BG, apoi iar pe RO...??...

Kamikazeeugen

Postări Recomandate

Buna ziua! Am cumparat masina (Lada Niva) de la recuperari leasing. Ieftina si nefunctionala. Am pus-o pe picioare dar nu stiu ce sa fac. Este din 2006 euro 4 deci taxa 2300 euro, bineinteles ca nu vreau sa platesc asta.

Intrebarea este: daca o inmatriculez pe Bulgaria si ulterior guvernantii nostri minune se gandesc sa anuleze taxa pentru masinile din Romania, de exemplu, pot pastra actele de Romania? Sau sa o trec la fisc la noi si pe urma la Bulgari?

Habar nu am ce sa fac....am cautat, dar nu am gasit info despre masini inmatriculate in Romania inainte, doar de cele aduse din afara.

Multumesc mult!

Toate cele bune!

Eugen

p.s. rog moderatorii sa mute topicul daca nu este in sectiunea corecta... :sr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masina din Romania inmatriculare pe Bulgaria...

De curiozitate.....Cati bani ai dat pe masina si cati bani ai bagat in ea s-o faci functionala ?

In momentul in care o inmatriculezi in BG, ti se opresc actele de catre bulgari, iar daca vrei s-o reinmatriculezi din nou in RO, e ca si cand n-ar fi fost niciodata inmatriculata in RO.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Cauta topicul cu inmatricularile pe BG, o sa gasesti acolo toate raspunsurile la intrebarile tale.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu am inmatriculat cateva masini in BG.

Dupa terminarea leasingului am trecut doua masini la vecini din cauza taxei.

Acolo au oprit tot, cartea de itentitate, certificatul de inmatriculare si numerele.

Nu pastrezi actele romanesti, asa ca, va trebui sa o reinmatriculezi ca pe orice masina adusa de afara.

Editat de atar
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

cu taxa asta nu mai conteaza de unde a fost masina. la prima se plateste taxa.

ce inteleg eu ca vreti e ceva de genul: si cu dansa-n-transa si sufletul in rai.

DXX
Link spre comentariu

Nasol....nu stiu de ce...dar am impresia ca vor face o schimbare anul asta la legea asta minune....

Am dat pe masina 900 euro pe ea si am bagat pana acum cam 1300 ron care au insemnat: ambreiaj, bobina inductie, bujii, filtre, lichide, panouri sigurante, amortizoare haion, cablu si broasca haion plus niste maruntisuri....

ahh am uitat...plus 800 ron rotile de iarna...

Cam atat pana acum...

Urmeaza: cuplaj elastic pe care l-am vazut rupt camd am schimbat ambreiajul, rulmenti cutie si cam atat. Acum masina merge foarte bine cu exceptia unei mici vibratii la viteze mici datorate cuplajului...

Nu stiu ce sa fac....mama lor cu taxa lor cu tot...off.

cu taxa asta nu mai conteaza de unde a fost masina. la prima se plateste taxa.

ce inteleg eu ca vreti e ceva de genul: si cu dansa-n-transa si sufletul in rai.

Cam asa ceva...:grin: oricum..vad ca nu se poate decat cu dansa-n-transa...:grin:

ma gandesc ca vor anula taxa pentru masinile inmatriculate deja in RO....sa o lase doar pentru cele de afara...de aici si intrebarea...

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nasol....nu stiu de ce...dar am impresia ca vor face o schimbare anul asta la legea asta minune....

Am dat pe masina 900 euro pe ea si am bagat pana acum cam 1300 ron care au insemnat: ambreiaj, bobina inductie, bujii, filtre, lichide, panouri sigurante, amortizoare haion, cablu si broasca haion plus niste maruntisuri....

ahh am uitat...plus 800 ron rotile de iarna...

Cam atat pana acum...

Urmeaza: cuplaj elastic pe care l-am vazut rupt camd am schimbat ambreiajul, rulmenti cutie si cam atat. Acum masina merge foarte bine cu exceptia unei mici vibratii la viteze mici datorate cuplajului...

Nu stiu ce sa fac....mama lor cu taxa lor cu tot...off.

Felicitari Eugen :) esti pe drumul cel bun doar sa te mai astepti la ceva investitii pe bucsaraie si cauciucareala de genul furtunelor:) dar nu sunt scumpe

cel mai bine ia legatura cu cineva care face inmatriculari de genul si iti va da toate detaliile aferente direct de la sursa :) noi ne dam cu parerea,vorbesc despre mine :)

sa imi spui cand pui rotile cum ti se par :)

Link spre comentariu

Felicitari Eugen :) esti pe drumul cel bun doar sa te mai astepti la ceva investitii pe bucsaraie si cauciucareala de genul furtunelor:) dar nu sunt scumpe

cel mai bine ia legatura cu cineva care face inmatriculari de genul si iti va da toate detaliile aferente direct de la sursa :) noi ne dam cu parerea,vorbesc despre mine :)

sa imi spui cand pui rotile cum ti se par :)

le-am pus deja!!! sunt super!! atinge un pic pe spate in aparatoarea de namol de pe dreapta, dar cred ca e din cauza aparatorii, a fost montata gresit

Doar cand se lasa rau roata!

Link spre comentariu

le-am pus deja!!! sunt super!! atinge un pic pe spate in aparatoarea de namol de pe dreapta, dar cred ca e din cauza aparatorii, a fost montata gresit

Doar cand se lasa rau roata!

aparatoare de noroi?:) ce e aia ?:) eu le-am aruncat printre primele de pe masina ca atarna degeaba :) iar si mai important iarna pe flescaraie cand arunca roata acolo pe aparatoare se aduna tot si sa vezi cum tari tu alea cu tine :)

am o rugaminte daca vrei deschide un topic pe sectiunea de Lada unde sa prezinti masina eventual cateva poze...etc detalii o sa vezi ca e altceva :)

legat de inmatriculari parca erau pe aici pe forum cativa care se ocupau cu asta dar sa nu se supere unii sau ceilalti cred ca cel mai bine rogi un moderator sa iti dea detaliile aferente daca poate, sau eventual mesaje private :)

Link spre comentariu

ma gandesc ca vor anula taxa pentru masinile inmatriculate deja in RO....sa o lase doar pentru cele de afara...de aici si intrebarea...

Nu vor face asta pentru ca vor reincepe din nou procesele pentru recuperarea taxei.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Re: Masina din RO, inmatriculare pe BG, apoi iar pe RO...??...

Intrucat consider ca s-a raspuns topicului si vad ca incepe sa degenereze il voi inchide.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare