RaduCampina Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 noroc baieti nu am mai scris de mult vreau sa schimb a mea Vitara sau poate nu, inca nu stiu, cu o VW T3 syncro cine are asa ceva? mie imi place ideea de motor diesel mic adica 1,6 stiu ca are transmisie spate dar nu stiu cum e cu legarea transmisiei in fata ce tip e? cum se face? si ma mai intereseaza cat este de fiabila sunt mai multe pe net spuneti tot ce stiti pentru ca orice e binevenit nu numai pentru mine va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 (editat) Uite un desen cu acel cuplaj de la T3 syncro S-a atasat doar o poza. Completez. Editat Ianuarie 5, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? ...interesante masini, am condus cativa ani una era doar tractiune pe spate, dar de la ea m-am molipsit de off road :grin: ...acum o sa ai surpriza sa constati ca nu mai e asa silentioasa si confortabila ca o vitara, dar mie cel putin mi-a placut cum se conduce, avand axa fata situata in spatele scaunelor fata , vireaza ca autobuzele :banana. ...nu se mai fac masini de astea. De vreo 4 ani conduc un t4 dar nu se compara k putere, calitate caroserie , singurul plus e confortul :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? din cate inteleg e o masina buna numai ca cele 4x4 syncro sunt mai mult decat duble la pret decat cele cu tractiune numai spate mai exista o varianta si va intreb si pe voi pot lua una super buna cu tractiune spate si in timp sa o transform in 4x4 cutie transfer si toate pe fata ce ziceti? ma intereseaza daca , caroseria este aceasi in timp investitia merita pentru ca iau una cu tabla buna antifonata bine etc etc ce parere aveti? se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? din cate inteleg e o masina buna numai ca cele 4x4 syncro sunt mai mult decat duble la pret decat cele cu tractiune numai spate mai exista o varianta si va intreb si pe voi pot lua una super buna cu tractiune spate si in timp sa o transform in 4x4 cutie transfer si toate pe fata ce ziceti? ma intereseaza daca , caroseria este aceasi in timp investitia merita pentru ca iau una cu tabla buna antifonata bine etc etc ce parere aveti? se poate? puntea fata este cea motoare la variantele fara syncro, <le> la t4. ulterior am vazut ca este in discutie t3, care avea motorul in spate, deci ... Editat Ianuarie 6, 2014 de bogdan_g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? Teoretic am citit undeva pe sycroclub ca se poate transforma dar la niste costuri si chinuri de nu merita. Trebuie alta cutie, alti suporti, podea etc. Vezi fata de o cutie normala cum arata cea de syncro. In poza cu dedesuptul masinii vezi si cam ce ar trebui sa aibe syncro in plus fata de unul simplu. Daca bine retin cardanul trece inclusiv printr-o intaritura a sasiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? din cate inteleg e o masina buna numai ca cele 4x4 syncro sunt mai mult decat duble la pret decat cele cu tractiune numai spate mai exista o varianta si va intreb si pe voi pot lua una super buna cu tractiune spate si in timp sa o transform in 4x4 cutie transfer si toate pe fata ce ziceti? ma intereseaza daca , caroseria este aceasi in timp investitia merita pentru ca iau una cu tabla buna antifonata bine etc etc ce parere aveti? se poate? Am avut T3 cu punte motrica spate,acum detin T3 Syncro. Chiar daca par identice,sunt 2 masini cu totul diferite (dpdv al tractiunii,plajele cutiei de viteze,stabilitate...etc). Daca vrei un Syncro,cumpara-ti unul,nu te baga la modificari...o sa fie prea costisitor. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? multumesc la toti am tot cautat si acuma sunt convins ca e foarte buna masina asta nu e scumpa degeaba Filip te rog daca vrei cand ajung prin Ploiesti zilele astea ssa mi-o arati te rog si mie masina ta seara frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? multumesc la toti am tot cautat si acuma sunt convins ca e foarte buna masina asta nu e scumpa degeaba Filip te rog daca vrei cand ajung prin Ploiesti zilele astea ssa mi-o arati te rog si mie masina ta seara frumoasa Eu locuiesc in Ploiesti. Masina este la Posesti,intr-un garaj. Momentan nu pot circula cu ea,fiindca am avut nr. rosii pana pe 10.01.2014. Editat Ianuarie 12, 2014 de filip2010 Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? Acum sunt intr-un proces de inmatriculare in RO,mai exact caut o posibilitate de a o inmatricula,dar fara taxa de mediu...in caz ca nu voi reusi,o voi inmatricula la fratii bulgari. :uameni Editat Ianuarie 13, 2014 de filip2010 Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? vad ca s-au mai gandit si altii la modificarea asta vedeti linkul de mai jos: http://www.gowesty.com/library_article.php?id=1073 dar am gasit prin Germania ceva nu foarte scump idealul este westfalia syncro dar costa o avere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? catre Administratori de ce nu se creaza o sectiune si pentru VW Syncro aici pe site cred ca s-au gasi cativa dat fiindca este o masina atat de populara atat de veche si totusi foarte pretioasa - vedeti siturile din afara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? catre Administratori de ce nu se creaza o sectiune si pentru VW Syncro aici pe site cred ca s-au gasi cativa dat fiindca este o masina atat de populara atat de veche si totusi foarte pretioasa - vedeti siturile din afara Gasesti detalii despre T3 Syncro aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Type_2_(T3) iar aici ai mult de lecturat: http://www.syncroclub.ro/ Bafta la citit!! :al Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? site-urile de mai sus le-am mancat pe paine ca sa zic asa multumesc ma intereseaza un manual de reparatii pentru un t3 syncro cine are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? site-urile de mai sus le-am mancat pe paine ca sa zic asa multumesc ma intereseaza un manual de reparatii pentru un t3 syncro cine are? Daca reusesc sa ii pun numere in viitorul apropiat,te invit la Baicoi (Tintea) sa testezi un syncro. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? salut manual de reparatii am eu ,dar nu ma prea pricep cu informatica,nu stiu ce variante am cu trimisul.de curios la ce vrei sa folosesti masina?vw t3 syncro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? salut manual de reparatii am eu ,dar nu ma prea pricep cu informatica,nu stiu ce variante am cu trimisul.de curios la ce vrei sa folosesti masina?vw t3 syncro. Din cate scrie in thread,eu am inteles ca ar vrea sa achizitioneze un t3 simplu si sa-l transforme in syncro. Tu,ca posesor de syncro,ce parere ai? Se merita? Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? multumesc la toti acum sunt convins ca nu merita transformarea unui t3 simplu intr-un synro dupa ce am citit manualul de reparatii de la syncro Filip abia astept sa merg cu un syncro sa vad suspensia distributia etc etc anunta-ma cand poti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? ca sa transformi un vw t3 2 tractiune spate, intr-un vw t3 syncro merita doar cu doua conditii,sa ai un vw t3 tractiune spate, cu un nivel de echipare deosebit,servodirectie ,abs ,ac, poate westfalia, si sa il vrei syncro,a doua conditie ar fi sa ai masina donatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Re: VW T3 syncro - ce tip de transmisie fata are? Salut am eu un t3 syncro 117000km. albastru unic proprietar in germania si ro. am avut mai multe buc. si de asta nu m.am ambalat sa il vand arata perfect la tabla. 0749.604.224 Ieftin... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate