SOGO Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) E cineva interesat de o iesire pe Vf.Leaota in una din zilele 11 sau 12 ianuarie? Ma gandesc la ceva soft gen plimbare, peisaje, etc. Uite aici un preview: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55456-Leaota-nr-4-pe-17-August-2010&p=609614#post609614 Editat Ianuarie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Din pozele alea numai a traseu soft nu arata :grin: Da si tu mai multe detalii, distante, etc. Eu am mai incercat sa urc pe creasta Baiului, la sf lui Decembrie si a fost destul de nasol prin padure. Zapada, noroiul dezghetat, etc. Nu am reusit sa ajungem pana sus. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Asa este, am facut traseul vara si fara MT minim 33" si blocant... nu prea merge, un troliu e mai mult ca binevenit. Eu ma bag la un soft, dar soft sa fie :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Am fost acum vreo 2 luni pana sus pe Vf. Leaota... ce pot spune e ca nu prea e soft traseul... adica daca dai de zapada sau noroaie nu prea ai sanse sa urci... daca e uscat merge... obligatoriu mt si troliu... si nu in ultimul rand http://www.yr.no/place/Romania/Other/Leaota/long.html :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Uitandu-ma acum pe harta, am gasit un singur drum care urca pana la varf, prin Fieni - Runcu si apoi off-road. Din Stoenesti, Backcountry Navigator nu vede nici un drum, dar asta nu inseamna ca nu exista. Eu am MT-uri insa troliu nu. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie P Fieni - Runcu e varianta grea, deci sub nici forma nu se poate urca acum (poate cu senile) Pe Valea Badenilor (Arges) e varianta soft, dar cei de la ocol au montat bariere noi si trainice pe care la inchid din cauza taierilor ilegale. Am fost eu pe 28 decembrie 2013 (cu acordul padurarilor si cu promisiunea ca ma intorc pana in orele 16:00 cand inchideau barierele), dar n-am putut urca pana la varf, deoarece am dat de troiene de 1 m (au fost si poduri de gheata cu panta inspre prapastie, copaci cazuti etc). Acolo in zona nici nu ai de ce te trolia. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie P Fieni - Runcu e varianta grea, deci sub nici forma nu se poate urca acum (poate cu senile) Pe Valea Badenilor (Arges) e varianta soft, dar cei de la ocol au montat bariere noi si trainice pe care la inchid din cauza taierilor ilegale. Am fost eu pe 28 decembrie 2013 (cu acordul padurarilor si cu promisiunea ca ma intorc pana in orele 16:00 cand inchideau barierele), dar n-am putut urca pana la varf, deoarece am dat de troiene de 1 m (au fost si poduri de gheata cu panta inspre prapastie, copaci cazuti etc). Acolo in zona nici nu ai de ce te trolia.[ATTACH=CONFIG]200088[/ATTACH] Si eu tot la traseul Valea Badenilor ma refeream. Cel pe Runcu daca e ud pe jos si vara dai de probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Din pozele alea numai a traseu soft nu arata :grin: Da si tu mai multe detalii, distante, etc. Eu am mai incercat sa urc pe creasta Baiului, la sf lui Decembrie si a fost destul de nasol prin padure. Zapada, noroiul dezghetat, etc. Nu am reusit sa ajungem pana sus. Daca ti o cauti, poti sa te impotmolesti si in Bucuresti :wink: Ma gandesc la urcarea prin valea badenilor pt ca am auzit ca e cea mai accesibila. In rest ma documentez si eu pe forumuri , nu stiu detalii. Pe baiului eu am urcat mereu din secaria si nu am vazut vreo padure.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie P Fieni - Runcu e varianta grea, deci sub nici forma nu se poate urca acum (poate cu senile) Pe Valea Badenilor (Arges) e varianta soft, dar cei de la ocol au montat bariere noi si trainice pe care la inchid din cauza taierilor ilegale. Am fost eu pe 28 decembrie 2013 (cu acordul padurarilor si cu promisiunea ca ma intorc pana in orele 16:00 cand inchideau barierele), dar n-am putut urca pana la varf, deoarece am dat de troiene de 1 m (au fost si poduri de gheata cu panta inspre prapastie, copaci cazuti etc). Acolo in zona nici nu ai de ce te trolia.[ATTACH=CONFIG]200088[/ATTACH] Daca ai fost cumva cu Rares, el mi a zis ca in afara de locul cu pricina traseul nu a fost dificil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Ianuarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Deci... ? Nimeni? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Daca ai fost cumva cu Rares, el mi a zis ca in afara de locul cu pricina traseul nu a fost dificil. Intradevar, pana acolo a fost plimbare (exceptie ca am "decupat" un copac si am trecut cu morcovul podul de gheata). Insa, troianul ala avea vreo 100 de metri si zapada era apoasa/grea, masina se suspenda pe ea. Acum, nu stiu ... poate s-a mai topit si o masina mare poate il strapunge Cam asta era portiunea cu troianul ... pe urcare pe toata lungimea cat se vede in poza Editat Ianuarie 6, 2014 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Acum 2 luni cand am fost pe Valea Badenilor era bariera pusa... la fel cred ca o sa fie si acum... insa eu am trecut prin rau.. nu cred ca o sa ai probleme... o sa atasez un film pe unde trebuie si tu sa treci daca mergi pe Valea Badenilor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Nu despre bariera asta e vorba ... alea de care am zis eu, cel putin una nu se poate ocolii, iar cealalta ... nu stiu cati s-ar baga ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Deci asta este singura bariera de care dai venind dinspre Valea Badenilor... tu poate ai fost prin alta parte. Oricum, nu e recomandat sa pleci acum prin zona aia :) sau mai bine zis prin zona se poate duce dar cu siguranta sus pe varf ( ) doar cu 2 picioare va ajunge :) Editat Ianuarie 6, 2014 de Emilas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Bariera aia pe care ai ocolit-o e nr. 3 sau nr. 1, depinde din ce directie vii. Din Valea Badenilor spre Leaota nu e decat un singur drum. Dupa ce ai fost tu acolo, s-au mai pus doua bariere noi ... eu de alea ziceam. Si daca nu era zapada aia care bloca drumul, ajungeam pana la varf pe roti. Editat Ianuarie 6, 2014 de Astral 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emilas Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Bariera aia pe care ai ocolit-o e nr. 3 sau nr. 1, depinde din ce directie vii. Din Valea Badenilor spre Leaota nu e decat un singur drum. Dupa ce ai fost tu acolo, s-au mai pus doua bariere noi ... eu de alea ziceam. Si daca nu era zapada aia care bloca drumul, ajungeam pana la varf pe roti. Da, este bariera nr 1 dinspre Badeni... celelalte doua cand am fost eu nu erau... ce sa zic altceva... plimbare placuta si multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Daca ti o cauti, poti sa te impotmolesti si in Bucuresti :wink: Ma gandesc la urcarea prin valea badenilor pt ca am auzit ca e cea mai accesibila. In rest ma documentez si eu pe forumuri , nu stiu detalii. Pe baiului eu am urcat mereu din secaria si nu am vazut vreo padure.. Noi am incercat urcarea din Valea Doftanei.... 4,7km in 5h :wink: Sincer as fi interesat, insa tare imi e ca mergem degeaba pana acolo. Combinatia de zapada apoasa cu noroi e criminala. Nici cu lanturi nu au urcat la iesirea de care ziceam. Singura masina care a urcat s-a troliat. Eu mai vorbisem cu 2 prieteni sa iesim pe langa Buc pe undeva. Luam si gratarul sa incingem un mic la pranz, in rest noroi cat cuprinde., daca gasim Daca vrei sa vii, oricine mai vrea e binevenit. Daca va duceti totusi, sper sa reusiti! Editat Ianuarie 6, 2014 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie la Multi Ani !!!!1 vineri 10 si sambata 11, or sa fie 3-4 masini care vor pleca spre campullung, iar de acolo leresti, rausor, si cat se poate spre Papusa, eu nu cred ca pot pleca de vineri, dar sambata o sa merg mai mult ca sigur, stie cineva ceva de traseu ? the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusherme Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie la Multi Ani !!!!1 vineri 10 si sambata 11, or sa fie 3-4 masini care vor pleca spre campullung, iar de acolo leresti, rausor, si cat se poate spre Papusa, eu nu cred ca pot pleca de vineri, dar sambata o sa merg mai mult ca sigur, stie cineva ceva de traseu ? Papusa sau/si Iezer ????? the new rambler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie Noi am incercat urcarea din Valea Doftanei.... 4,7km in 5h :wink: Sincer as fi interesat, insa tare imi e ca mergem degeaba pana acolo. Combinatia de zapada apoasa cu noroi e criminala. Nici cu lanturi nu au urcat la iesirea de care ziceam. Singura masina care a urcat s-a troliat. Eu mai vorbisem cu 2 prieteni sa iesim pe langa Buc pe undeva. Luam si gratarul sa incingem un mic la pranz, in rest noroi cat cuprinde., daca gasim Daca vrei sa vii, oricine mai vrea e binevenit. Daca va duceti totusi, sper sa reusiti! Daca Leaota nu se leaga, merge si pe langa Buc. Merci de invitatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Ianuarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Vf. Leota 11 sau 12 ianuarie la Multi Ani !!!!1 vineri 10 si sambata 11, or sa fie 3-4 masini care vor pleca spre campullung, iar de acolo leresti, rausor, si cat se poate spre Papusa, eu nu cred ca pot pleca de vineri, dar sambata o sa merg mai mult ca sigur, stie cineva ceva de traseu ? Merci de informatie. Eu prefer sa ies duminica 12. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate