Max Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Metoda interesanta de vopsire a jantelor - Water Transfer Printing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Metoda interesanta de vopsire a jantelor - Water Transfer Printing Cred ca deja se face si in Romania, pe la Iasi sau Suceava. Am vazut ceva chiar pe site 4x4 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: Metoda interesanta de vopsire a jantelor - Water Transfer Printing Nu se vopsesc numai jante asa, este o tehnica relativ noua de vopsire. Am vazut vopsite prin transfer inclusiv elemente de bord. De fapt este impropriu spus vopsire, este o tehnica de transfer a unui strat de acoperire de pe un suport pe altul, mai degraba ca in cazul foliei. Editat Ianuarie 6, 2014 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate