mackie Postat Iunie 27, 2008 Partajează Postat Iunie 27, 2008 Dupa cum se vede este vb de prima academie Land rover din romania si se va desfasura la cheia. http://www.landroveracademy.ro/index.php :1 :1 :1 :1 :1 :Gr :Gr :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Academie in romania Circotasii spun ca este cam scumpa participarea....Dar felicitari pentru initiativa.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Academie in romania Am inteles ca costa 200 E. Tinind cont ca la Susai este 120 E camera pe noapte , ca si comparatie . Eu zic ca merita academia . Salutari, Calinvas P.S. Poate par snob dar la Susai a meritat fiecare E si pe mine m-au amendat si cu 20E pat suplimentar (2ad+2copii).... :bannana dar piscina (inclusa in pret) este inimaginabila, merita . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Re: Academie in romania Circotasii spun ca este cam scumpa participarea....Dar felicitari pentru initiativa.... Cat costa de inchiriat o barcuta cu motor pe ora? Ai cazare, mese si masini cateva ore ptr. joaca cu combustibil cu tot unde consumul nu se masoara in km. Fa o comparatie si vezi pe unde sunt spusele carcotasilor. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: Academie in romania Circotasii spun ca este cam scumpa participarea....Dar felicitari pentru initiativa.... Exista carcotasi care comenteaza si daca e un leu taxa. Eu nu o consider scumpa. Cat credeti ca costa masinile puse la dispozitie pt asta? Dar traseul in sine? Dar oamenii platiti care sa ajute acolo? Si multe altele. 100 de euro strici cu prietenii la o masa la restaurant intr-o sambata seara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate