costakala Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 Salutare, a facut cineva combinatia de motor bmw v8 4.4 pe cutia de nissan y60,sau ar cineva ideea daca merge prinderea prin flansa nu prin taierea cutiei..sau poate ceva ideei de motor mai puternic benzinar (cuplu-putere la turatii joase) pe y60... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Ca un motor 4200 td de nissan patrol , nu vei avea cuplu pe nici un benzinar! Am proiectul 4200td de nissan patrol si ma satisface la cuplu mai mult ca proiectul tubular ! Eu am 18 is si cutia de bmw ,pe masina mea proiect tubular si imi trebuiesc alte reductii in cutia de transfer ...am transferul de suzuki samurai de 413 cu raport 2 la 1 sau chiar mai mici ...la mine necesita un raport de 4 la 1 cu punti de nissan de 2800 raport 4,63 ! Eu la benzinar am pastrat cutia de bmw si am transfer de suzuki samurai ...pt v8 tau ti-ar trebui un transfer de mercedes G ...eu am 140cai tu peste 200:grin: Benzinaru sa iti mearga , vei merge peste 6000 ture :grin::grin: dieslul la 2000 face treaba ! Da 2800 de nissan e depasit la regimul de concurs de la noi , cu toate ca Tuparu cu Marinica sunt campioni 2013 la clasa open traseu! Baravo lor , au stors tot ce sa putut din acel motor , i-au montat o turbina maden Tuparu si au facut treaba buna !:h5 Acum lucrurile sunt impartite , cine e cu benzinarele ii place spanul (dar fi sigur ca vei rupe masina pana la finis) , cine e dieselul chiar va termina cursa :ha::ha:taca, taca, taca, taca ! Succes ! Editat Ianuarie 11, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Bine zis GPScu-le ,dar ptr mine ideea de a forma lantul cinematic la masini de concurs din mai multe (marci-modele) de masini mi se pare fara succes de a avea o fiabilitate cat de cat normala,normal ca benzinarele treb sa stai cu acceleratia in podea,eu incerc sa gasesc o inlocurie la lipsa de putere al 2.8, poate si cu ceva rapoarte grupuri schimabate...singurul ajutor al meu este internetul si acolo greu gasesti un traseu de offroad (cu de toate...)sa gasesti Solutia,,, Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 pai nu e mai simplu sa lasi motorul de bmw cu cutia lui din fabrica si sa pui reductorul ''divortat'' fie el de patrol de samurai sau daca tot faci un lucru sanatos de la o camioneta germana nu spun care cu iesire pto? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Salut Cutiile de transfer de pe mercedes g 460 nu se pot imperechea cu puntile de nissan..cardanul de fata se invarte in alt sens....se poate monta ct de g 463..este ff greu de gasit si destul de scumpa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 varianta motorul de bmw cu cutia lui si cu reductorul de patrol este una foarte buna. si varianta de 5.4 V12 de bmw cu cutie de patrol am vazut si merge. chestie care mi se pare mie mai greu e sa bagi V8-ul sau V12 de bmw la fel de jos ca si cel original in sasiu. motorul de 3.0 L6 de bmw mi se pare suficient sau daca ai noroc gasesti un 3.2 L6 de M3 cu 320 de cai si e la fel de puternic ca si 5.4 V12, bine cu cuplu mai mic dar castigi la diferenta de greutate. daca alegi vreo varianta in V sa imi zici cati cm e mai sus motorul fata de cel original. Bafta Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Atentie ...fiabilitatea nu are nici o treaba cu modificarile de motorizare ... Vrei masina fiabila ...atunci ...tine motorul original... Ca si solutie buna ptr Y60 am citit pe forumurile externe ca motorul RB25 turbo si biturbo ...ar cam fi solutia optima. Daca pui un motor mare sau unul cu cuplu mare pe un Y60 2.8, automat trebuie sa iei in calcul si cutia ptr ca ambreiajul nu iti va duce cuplul motorului ...va crapa repede. Motorul 4.4 de BMW e imens ...s-ar putea sa dai serios din contraripi si vei avea dupa aia si o problema de greutate excesiva pe fata. S-au pus astfel de motoare pe ursi (BMW seria 3) si oamenilor le-a luat ceva timp sa invete sa plece cu ele de pe loc. Ar mai fi solutia unui smallblock american 5.7 ...doar ca sunt greu de gasit si sunt destul de scumpe, mai ales in Europa. Benzinarul TB42 motorizarea pusa pe Nissan e ok pana la un punct ...doar ca trebuie sa fi atent cu exploatatul ... uneori caii lui sunt destul de naravasi ...mai ales pe masina scurta ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Salut Cutiile de transfer de pe mercedes g 460 nu se pot imperechea cu puntile de nissan..cardanul de fata se invarte in alt sens....se poate monta ct de g 463..este ff greu de gasit si destul de scumpa.[/quote nu merita sa iei in calcul g-ul exista variante mai bune care vin din germania indicii-e ieftin , e super solid, si il folosesc de ani de zile cu motor+cutie de bmw pe nissan patrol polonezii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Pune motorul de 6 in linie de la BMW 3,5 l turbo benzina .256CP. Vrei maai multe detalii PM 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Salut Cutiile de transfer de pe mercedes g 460 nu se pot imperechea cu puntile de nissan..cardanul de fata se invarte in alt sens....se poate monta ct de g 463..este ff greu de gasit si destul de scumpa.[/quote nu merita sa iei in calcul g-ul exista variante mai bune care vin din germania indicii-e ieftin , e super solid, si il folosesc de ani de zile cu motor+cutie de bmw pe nissan patrol polonezii. Salutare Zep, Daca tot ai bagat cutitul in rana zi-ne pana la capat cum sta treaba :ha1 Hai ca m-ai facut curios de ce e transferul asta :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 caftana in schimb pui si tu poze cu suspensia masinii lui boros csaba? :al http://www.wterenie.pl/4x4,patrol-zmota-gucio-evo-ii,107 http://tablica.pl/oferta/nissan-patrol-zmota-wykonany-od-podstaw-na-specjalne-zamowienie-CID5-ID2AfYD.html http://fazi4x4.pl/rajdowka-faziego-na-sprzedaz.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 (editat) Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Salutam! reductorul de Robur pe care l-a prezentat Zep este super rezitent dar are doua dezavantaje , 1 este foarte greu (are in jur de 64kg ) , 2 trebuie sa ii inventezi prinderi destul de rezistente (tot polonezii care folosesc la greu aceste reductoare zic ca destul de des cedeaza carcasele din cauza prinderilor ) . Eu zic ca o alternativa este reductorul de GAZ 57/59 sau pentru monstri , Gaz 66 (si acesta este destul de greu dar are un raport de demultiplicare mai bun ca si cel de Robur) Editat Ianuarie 12, 2014 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Pune motorul de 6 in linie de la BMW 3,5 l turbo benzina .256CP. Vrei maai multe detalii PM Zoli draga m-ai facut curios tu la care motor de bmw cu turbo te referi ca bmw-u pana acuma de curand nu a prea facut motoare turbo: M88/3 3,453 cc 210 kW (282 hp) dar fara turbo 1983–1989 BMW E28 M5, BMW M635CSi M88/2 670 kW (898 hp) cu turbo Group 5 racing cars M88/1 203 kW (272 hp) fara turbo 1978–1981 BMW M1 M102 3,210 cc 188 kW (252 hp) cu turbo 1980–1982 astea toate fiind 6 in linie daca am gresit ceva te rog sa ma corectezi Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Salutare,da.. multe variante mai sunt...,fiecare "varianta" cu avantaje-dezavantaje,se pare ca varianta motor v8-v12 e greu de bagat cat mai jos intre jugurile nissanului,era varianta cu ,cuplu la turatii micii,se pare ca treb sa mai butonez netul ceva timp pana sa fac o investitie buna.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: motor bmw v8 4.4 pe cutie de nissan y60 Un motor in V nu o sa bagi daca nu umbli la sasiu,asta daca vrei sa vezi ceva..cel mai ok motor in linie diesel este de MB C250,93-97..fara electronica si fiabil,ieftin la englezi un pic cam greu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate