Turtureanu Dan Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Salutare! Noua achizitie este un Jimny din 1998, 120.000 km. Foarte f. bine intretinut (tablarie, interior). Suna cateva chestii la bord si o parte de langa gemuletul din dreapta, spate. In rest, joc in grupul spate si niste sunete la miscarea unei roti din fata (proprietarul mi-a spus ca e fuzeta, dar urmeaza sa se uite un mecanic la ea). Zemuri, filtre, kit distributie vor fi schimbate curand. Am facut cu el cam 150 km ieri, merge bine, foarte inchegat. Pe asflat nu fuge, dar am trecut noaptea Fagetul, peste deal, drum semi-noroios, fara cea mai mica problema. Nu stiu daca e bine sau nu sa cuplez 4x4 cand masina urca bine, nu aluneca, in treapta I, la o turatie de 2500-3000. Gumele sunt mari, dupa cum se si vede in poze. Oare la identificarea de la RAR se vor lega de asta? Le-am primit si pe cele originale, dar nu le-as schimba. Editat Ianuarie 11, 2014 de Turtureanu Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj masina este cea de la dej am fost si eu cu cineva sa o cumpere dar masina a fost lovita in fata se si vede diferenta de culoare la bara fata,poate de accea si se aude ceva pe fata la fuzeta de la accident in rest masina este frumoasa cu cat ai luato. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Turtureanu Dan Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Masina a fost 4000 de euro. ionica77, daca ati vazut-o, poate ca mai sunt chestii pe care le-ati observat si mi-au scapat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj nu am vazut nimic care sa ma deranjeze,masina arata bine sa vezi numai ce este cu fuzeta si cu grupul pe spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Mda.. interesant:ha: .. f,f bine intretinuta.... doar un accident, o fuzeta, joc in grup.........:ha1 . Depinde de inspectori...... de ex pe la noi daca le dai o mica atentie nu se mai uita la roti,etc........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj S-o stapanesti sanatos. Si la mine masina asta a fost una din optiuni, saptamana trecuta chiar vorbisem sa o cumpar...dar, ai aparut tu, care ai dat mai mult. Nu spun la cat o scosesem eu :grin:. Noi sa fim sanatosi :wink: Intr-adevar masina are ceva bube pe fata... iar "pocanitul" ala din grup proprietarul il descrisese ca "atinge putin toba in sasiu la curbe, da' se rezolva cu putina sarma" :ha: PS: vezi ca masina este deja inaltata cu flanse 5cm la arcuri, iar cu rotile cum zice si @LorD'eko... o nimica toata, cu o atentie mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Turtureanu Dan Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Aveam de ales intre Vitara si Jimny, iar toate Vitarele pe care le-am vazut la anii astia erau foarte ruginite. Poate a fost doar o impresie personala pentru ca nu sunt foarte priceput. De exemplu, am vazut o Vitara in 4 usi din '97, revopsita, cu rugina care baltea in praguri acolo unde era ud. Scotea un sunet puternic din cutie cand o bagam in marsalier. O alta Vitara, tot 4 usi, folosita mult in offroad, stare caroserie destul de indoielnica, cu elemente schimbate. Ambele la 3500 euro, fara taxa platita/platita si recuperata. Ce a contat la alegerea masinii asteia (Jimny) a fost starea buna a caroseriei si lipsa ruginei sub. Acum, aceste probleme mecanice cu grupul si fata sper ca se vor rezolva cumva. rockshox, am auzit ca urma sa vezi masina :) Inaltarea cu flanse de 5 la arcuri pune probleme la identificarea RAR? Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Aveam de ales intre Vitara si Jimny, iar toate Vitarele pe care le-am vazut la anii astia erau foarte ruginite. La capitolul asta ai facut alegerea buna. Inaltarea cu flanse de 5 la arcuri pune probleme la identificarea RAR? Parerea mea, nu. Iar cu rotile, daca chiar vrei sa mergi perfect legal la RAR, vezi ca sunt destule jimny, vitara, samurai prin Cluj. Apeleaza la colegi si sigur iti imprumuta vreounul rotile pt. o bere si-o vorba buna :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Foarte frumoasa masina, felicitari Dan pt achizitie. Nu inteleg de ce descurajati omul? A ales ce i-a placut, pe deasupra a rationat si corect. Decat o galeata de rugina, unde esti norocos daca gasesti 1 cm patrat de tabla buna de care sa te agati cu un punct de sudura, mai bine o masina intreaga, fie ea si reparata in urma unui accident. La masina de fata, accidentul se pare ca daca a fost a fost minor : in poze eu nu vad decat o masina care este dreapta, si arata deloc obosita. Ce nu am putut sa inteleg niciodata, sunt cautatorii de nod in papura. Am avut ceva masini la viata mea, si am mai vandut din ele. De fiecare data apareau 2-3 nehotarati enervanti, care pe langa faptul ca nu stiau ce vor, se asteptau ca la bani marunti, uneori sub pretul pietei, sa cumpere o masina echivalenta cu una noua. Plus categoria obsedatilor de consum : primul lucru care te intreaba: cat consuma? La ultima masina pe care am vandut-o am si inceput sa fac misto de ei, si le dadeam cu 7.24, maaaxim 7.32....si asta la o masina care nu avea computer de bord si la care cat am avut-o nu mi-am batut capul cu consumul, habar nu aveam cat consuma real (nu era 4x4). Stiam doar ca baga soferul de 100 pe saptamana. Domnilor: cand va place o masina care nu costa mult si nu e BMW, luati-o si gata, nu sa va para rau cand vedeti ca a luat-o altul! Nu exista masina second care sa fie ca aia noua,din showroom. Stai linistit cu grupul si fuzeta ca se rezolva usor. Nu este vreo racheta Patriot ca sa nu gasesti pe la noi pe cineva care sa o rezolve usor. Bine ca nu are probleme la caroserie, pentru ca acolo ar fi fost mai mult de munca, in special daca era rugina implicata. La RAR nu or sa zica nimic de inaltarea masinii, pentru ca nici nu or sa vada treaba asta. Iar la roti, ca sa fi tu linistit, pune-le pe cele mici pe care ti le-a dat, cu toate ca nici acolo nu cred sa observe. Este vb doar de identificare. Am fost si eu cu Pajeroul cu roti noi noute pe 31, desi in carte scria 265 cu nu stiu cat. Nici nu a observat nimeni, nici macar nu s-a uitat nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Turtureanu Dan Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Wawa, merci ptr. incurajari! Apropos de accident, azi m-am uitat bine pe lumina si nu am observat deosebire la culoarea barii. Mi se pare ca elementele de caroserie din fata sunt dispuse fara schimbari de linii care sa indice inlocuiri. Cei de la service-ul unde am dus-o ieri mi-au spus ca cei 120.000 km par foarte reali si erau oarecum incantati de cum se prezenta caroseria, spunandu-mi totodata ca elementele ei sunt "asezate" bine. E doar o parere, si e foarte posibil ca masina sa fi avut accident, asa cum a remarcat colegul care a vazut-o la Dej. Incerc sa ii fac niste poze de detaliu si revin aici cu ele zilele astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Oare la identificarea de la RAR se vor lega de asta? Le-am primit si pe cele originale, dar nu le-as schimba. Identificarea se ocupa doar de serii (motor si caroserie). Daca nu e nimic prea evident cu rotile (si din poze nu pare) nu ar trebui sa ai probleme. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Inaltarea cu flanse de 5 la arcuri pune probleme la identificarea RAR? Da. RAR-ul nu accepta flanse la nici o masina, de-aia e bine sa folosesti un kit de inaltare cinstit (arcuri + amortizoare, eventual furtune de frina, mai lungi). Multi km fara probleme! Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj Domnilor: cand va place o masina care nu costa mult si nu e BMW, luati-o si gata, nu sa va para rau cand vedeti ca a luat-o altul! Nu exista masina second care sa fie ca aia noua,din showroom. Stai linistit cu grupul si fuzeta ca se rezolva usor. 100% de acord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Inca un Jimny in Cluj generale daca nu uzi masina cu beri nu o sa mearga bine.......sa ai noroc si hai sa ne dam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate