Luca Dacian Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Salutare. Daca ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie. Eu sunt mai la inceput. Am un samu din 94 injectie. As vrea sa ii pun motor de swift cu ax dublu cu came. pana la ce an potriveste eu am gasit un motor de pe un swift din 98 e in regula oare ? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Motor swift pe samu Din cite stiu eu, daca vorbim de injectie, trebuie sa ai motorul, calculatorul, cheia/contactul cu cip( sau chip :grin:).Pe urma modificari pe la elecrica. Mai pe scurt, ia legatura cu Yknot de aici de pe forum(super baiat ! )pt.ca el a facut un astfel de transplant si te poate sfatui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Motor swift pe samu Sau cu Vitalies : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40316-Calea-Samuraiului&p=592782&viewfull=1#post592782 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 (editat) in plus o mica adaptare la delcou, sau un decupaj in bord pentru a incapea motorul. daca vei ramane cu rotile standard, in primii 50 de metri nu prea iti stau multe masini. si inca ceva : scade consumul. nu ai nevoie de imobilizator/cheie. Editat Ianuarie 13, 2014 de Astral Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate