ar85gyl Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Ce parere aveti de uleiul asta ca specificatii pt.puntea fata si spate?baiatul de la magazin este un prieten de al meu si mia spus ca programul ii recomanda ulei 80-90 gl5 si punte fata si spate,merge chiar daca am lsd pe spate?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Nu e potrivit pentru LSD . Doar pentru diferentiale obisnuite , eventual cu blocant mecanic . Daca nu esti deloc interesat de LSD ( sau stii sigur ca acesta nu mai e functional ) , se poate folosi . Ca si capacitate de lubrefiere e potrivit , dar asta se refera doar la pinoanele din diferential , nu si la LSD. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Decembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Sunt interesat de el chiar vreau sa functioneze doar ca in specificatiile ce le avea prietenul meu uleiul asta il dadea,poate avea si ls si nu am bagat noi de seama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 No , pe bidon nu e LS/LSD. Daca nu e ulei LS, eu n-as baga in diff LSD, nici daca e gratis ... Poate sunt eu mai obtuz ... fiecare e stapanul propiilor decizii ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Decembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Problema e ca nu stiu sigur daca are lsd,daca are o sa il duc innapoi si mil schimba nu e problema o sa schimb acum doar in puntea spate daca are lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Decembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Problema e acum ca nu gasesc ulei Lsd decat la 70 lei litrul,vedeam ca ziceau colegii de pe forum undeva in jur de 40 lei litru,unde se gaseste ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Decembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Salutare fratilor,am o scurgere pe sub masina la iesirea din cutia de transfer este o tulumba ca un intermediar si pe acolo picura ulei,am facut si o poza daca puteti sa imi spuneti de unde ar fi problema,pierd ulei din cutie sau ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Decembrie 28, 2013 Partajează Postat Decembrie 28, 2013 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 umezeste putin, nu e nici o problema, apa, gaz si talpa este tot ceea ce are nevoie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Asta si fac doar ca ramane pata sub ea si m-am gandit ca e vreun semering si sa-l schimb Editat Ianuarie 5, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Ianuarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Fratilor imi curge ulei din cutia de transfer se vede in poza precedenta,in 24 ore sa facut pata sub ea de 10x10 cm,ce trebuie sa schimb sa nu mai curga?precizez ca imi curge de cand am schimbat ulriul in ea,innainte era ceva gros si invechit iar eu am bagat cum miati recomandat voi ulei atf dIII,astept sfaturile voastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 Nu stie nimeni pe unde ar putea curge?rog un moderator sa schimbe titlul in Ajutor pentru nissan navara,va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Ulei LSD Ai desfacut acolo...? Pana nu demontezi, nu vei afla cauza reala de unde curge..... PS -Ti-am creat un topic nou, dincolo pe topicul cu "Kilometrajul...", cele intrebate de tine legate de uleiul pentr dif si despre scurgerea din cutia de transfer, neavand legatura cu tema respectiva.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Nissan Navara - ulei LSD, pierdere ulei ? Multumesc ASTRAL,s-ar putea sa fie ceva semering la cutia de transfer?ulei din ea curge dupa ce lam schimbat,ce era in ea era invechit si gros iar eu am bagat ulei atf sa fie prea subtire?la primavara o sa schimb ambreiajul ca imi huruie rulmentul si atunci cu siguranta voi vedea cauza daca nu reusesc sa o remediez pana atunci,totusi curge destul de tare in 24 h a lasat o pata cam de 10x10 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Kilometraj Nissan navara 2000 iar eu am bagat cum miati recomandat voi ulei atf dIII,astept sfaturile voastre Da cine ti-a recomandat sa bagi astfel de ulei? Ca din postarile anterioare eu vad ca nu ti-a recomandat nimeni asa ceva. Nu cumva ai gresit uleiul? Cel gros care l-ai dat afara sa fie oare cel potrivit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar85gyl Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Nissan Navara - ulei LSD, pierdere ulei ? Nisda mi-a spus in 1 decembrie pe topicul cu kilometrajul,si baiatul de la magazin tot uleiul asta ii dadea programul,uleiul cel gros era invechit era ca i o smoala si avea miros si culoare urat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate