Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Navara - ulei LSD, pierdere ulei ?

ar85gyl

Postări Recomandate

Re: Kilometraj Nissan navara 2000

Nu e potrivit pentru LSD . Doar pentru diferentiale obisnuite , eventual cu blocant mecanic .

Daca nu esti deloc interesat de LSD ( sau stii sigur ca acesta nu mai e functional ) , se poate folosi . Ca si capacitate de lubrefiere e potrivit , dar asta se refera doar la pinoanele din diferential , nu si la LSD.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No , pe bidon nu e LS/LSD. Daca nu e ulei LS, eu n-as baga in diff LSD, nici daca e gratis ... Poate sunt eu mai obtuz ... fiecare e stapanul propiilor decizii ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare fratilor,am o scurgere pe sub masina la iesirea din cutia de transfer este o tulumba ca un intermediar si pe acolo picura ulei,am facut si o poza daca puteti sa imi spuneti de unde ar fi problema,pierd ulei din cutie sau ?

image.thumb.jpg.ce71ec291d84e75e9280e281f3d705fb.jpg

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Fratilor imi curge ulei din cutia de transfer se vede in poza precedenta,in 24 ore sa facut pata sub ea de 10x10 cm,ce trebuie sa schimb sa nu mai curga?precizez ca imi curge de cand am schimbat ulriul in ea,innainte era ceva gros si invechit iar eu am bagat cum miati recomandat voi ulei atf dIII,astept sfaturile voastre

Link spre comentariu

Re: Ulei LSD

Ai desfacut acolo...?

Pana nu demontezi, nu vei afla cauza reala de unde curge.....

PS -Ti-am creat un topic nou, dincolo pe topicul cu "Kilometrajul...", cele intrebate de tine legate de uleiul pentr dif si despre scurgerea din cutia de transfer, neavand legatura cu tema respectiva....

Link spre comentariu

Re: Nissan Navara - ulei LSD, pierdere ulei ?

Multumesc ASTRAL,s-ar putea sa fie ceva semering la cutia de transfer?ulei din ea curge dupa ce lam schimbat,ce era in ea era invechit si gros iar eu am bagat ulei atf sa fie prea subtire?la primavara o sa schimb ambreiajul ca imi huruie rulmentul si atunci cu siguranta voi vedea cauza daca nu reusesc sa o remediez pana atunci,totusi curge destul de tare in 24 h a lasat o pata cam de 10x10 cm

Link spre comentariu

iar eu am bagat cum miati recomandat voi ulei atf dIII,astept sfaturile voastre

Da cine ti-a recomandat sa bagi astfel de ulei? Ca din postarile anterioare eu vad ca nu ti-a recomandat nimeni asa ceva.

Nu cumva ai gresit uleiul? Cel gros care l-ai dat afara sa fie oare cel potrivit?

Link spre comentariu

Re: Nissan Navara - ulei LSD, pierdere ulei ?

Nisda mi-a spus in 1 decembrie pe topicul cu kilometrajul,si baiatul de la magazin tot uleiul asta ii dadea programul,uleiul cel gros era invechit era ca i o smoala si avea miros si culoare urat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare