Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero MK3 din SB,cunoasteti?

ursuletz_82
 Share

Recommended Posts

Salutare domnilor! va supun atentiei masina din link-ul urmator:

http://www.autovit.ro/mitsubishi-pajero-C31787381.html

Am fost in trecere prin SB m-am uitat la ea,am facut o tura cu ea de cca.10 km ma tenteaza dar mi-e frica totodata de ea.In ansamblu masina merge si arata foarte bine.Capota are niste urme de ''copite''de caine sau pisica,convergenta rotilor pe puntea spate este buna (am vazut ca au probleme).Trage destul de bine ceva mai bine ca MK2 de 2,8TD. Totusi suna destul de tare motorul.La franare mi s-a parut o masina grea.Kick-down-ul raspunde bine la fel si cutia schimba bine.Martori luminosi in bord nu are aprinsi se sting toti in mod corespunzator.

Singura problema care am depistat-o ar ffi ca in momentul in care cuplezi clima pe automat scade foarte considerabil turatia motorului.Tremura toata masina.Mentionez ca atat pe HI cat si LO (cald/rece).Vara simti la orice masina la cuplarea AC-ului dar ......si la cald?

Grupul spate mi s-a parut ca face un zgomot la rulare insa nu ascutit.Vanzatorul zicea ca din anvelope.L-am contrazis deoarece la decelerare/frana de motor nu s-a mai auzit.

De ce mi-e frica si inca nu am luat masina?: Costuri de intretinere,in special pompa de injectie,diferential spate....

Km in bord nu am retinut cca. 250.000.

Daca cunoaste cineva aceasta masina,(cel care o vinde o are in parc) deci istoric service,intretinere necunoscut,mi-ar fi de ajutor.Un impuls pro sau contra.

Multumesc!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !

Re: Pajero MK3 din SB,cunoasteti?

Grupul spate mi s-a parut ca face un zgomot la rulare insa nu ascutit.Vanzatorul zicea ca din anvelope.L-am contrazis deoarece la decelerare/frana de motor nu s-a mai auzi

un grup spate cu dantura defecta pe pinion/coroana , TOCMAI la decelerare face zgomot ( huruit )

deci in opinia mea ( asa fara sa merg cu masina ) grupul ar trebuii sa fie bun...

in rest nu ma pricep la Mitsu , dar in poze e OK

bafta oricum

Multumesc.....astept si alte pareri.Vineri e ''dead line'' ca sa spun asa.Pana atunci trebuie sa ma hotarasc.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !

Raspund tot eu,ca sa nu mai bata cineva drumul degeaba:

-motorul merge asemeni unui SAVIEM,oricum numai ''rotund'' nu.Eu zic ca e inceputul sfarsitului injector/are sau pompa.Ciudat e ca la prima vizionare mergea bine doar cand cuplam clima in modul auto scadea turatiile destul de tare.Ieri cand l-am auzit am si facut stanga imprejur.

- cu actele,nu prea e clara treaba cu ele.Am impresia ca propietarul de drept ,din acte a masinii a dat-o ca si...neinmatriculata,piese cum vrei sa i zici si distinsul domn Adrian Stroia daca bine am retinut (citez''am platz auto si vand masini din 99'') vrea sa scoata o avere pe ea.Asta deoarece omul vrea sa scrie in talon,instrainat catre si in 3-4 luni sa isi recupereze numerele,sa radieze masina.Deci...?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use