worldscape Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Felicitari baietilor... si tie Gabita ca sa nu zici ca ti-au murit laudatorii :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Felicitari, a iesit super fain! Uitandu-ma acum la ea, cu liniile alea albe, in cazul in care nu ati botezat-o inca, i s-ar potrivi Spider Car. Ca zici ca e o plasa de paianjen pe ea. :grin: Bafta in continuare, lipiti-o bine de podium! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Felicitari Gabi si echipei X3M ,frumos inceput !:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 4, 2014 Autor Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Felicitari colegilor mei X3M valcea ! Ati facut o figura frumoasa , felicitari!:1:1 Tineti-o tot asa ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Felicitari pentru utilaj !!! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! felicitari !! ,a iesit o masina reusita ,fiabila ,performanta ,am vazut-o pe viu ce poate sa faca la Piatra Neamt,tineti-o tot asa pana la sfirsitul campionatului 2014 . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Re: Proiect Valcea 2014 ! Coborare pe cascada de 30 m la etapa de campionat de la Piatra Neamt: ...pentru cei ce cred ca nu e diferenta intre clasele open si extrem. Editat Mai 6, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Felicitari Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Filmuletul se incadreaza la +18 ani... si uitati ce sa nu faceti acasa ! :ha::ha::ha: Felicitari mihai pt locul 1. coborare cascada 30 m Piatra Neamt pentr cei ce cred ca nu e diferenta intre clasa de open si extrem Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Coborare pe cascada de 30 m la etapa de campionat de la Piatra Neamt: ...pentru cei ce cred ca nu e diferenta intre clasele open si extrem. Mistocut...era marfa sa se si urce pe cascada... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Hahahaha....Jighi asta e cea mai tare gluma:).:banana Crezi ca poti sa urci acolo ???? H Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Hahahaha....Jighi asta e cea mai tare gluma:).:banana Crezi ca poti sa urci acolo ???? H daca pui vreo 3 trolii eu zic ca da :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Pai yo zic ca poti urca ...de coborat e floare la ureche... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Cu tot respectul ... Atat coboratul cat si urcatul pe aceasta cascada ...cred ca nu se incadreaza la offroad ...se incadreaza direct la nebunie in cea mai pura forma. Daca se rupe sufa de la troliu sau chinga de ancorare ...adio masina. Nu cred ca exista vreun fel de rollcage care sa reziste la impact in caz ca se rupe sufa. Si ar mai fi un aspect ...cred ca pe coborare ...s-ar recomanda ca motorul masinii sa fie oprit ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Nebunia este si din partea concurentilor deoarece a fost optional puteai sa nu o faci si sa iei penalizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Da, am vazut la o emisiune "Doi nebuni pe 4 roti" pe Discovery, cum au urcat in troliu numai un perete de lava intarita, la unghi de 90 grade. Intr-adevar aveam si eu emotii, chiar daca era pe ecran. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Eu cred ca coborarea sau urcarea pe cascada tine mai mult de nebunie decat de offroad. Daca se rupe sufa/plasma....nu mai ramane nimic din masina, iar despre concurent sa nici nu mai vorbim. Personal nu sunt de acord cu asta..insa iata ca aceste pasaje sunt cele mai spectaculose. Oricum ai varianta sa ocolesti ceea ce este corect. Vrei sa risti ai intrat, nu vrei ocolesti. Oricum la Piatra Neamt organizatorii erau acolo, erau atenti daca copilotul pune bine sufa sau nu si cu siguranta dadea o mana de ajutor ca sa evite vreun accident. Mai urat este cand nu ai pe unde sa treci si nici de ce sa te legi si vin baietii dibaci si iti explica sa pui masina in nu stiu ce unghi, sa dai span, calci frana de 3 ori si acceleratia de 2 ori..etc...si daca merge...merge, daca nu cazi 50 m. Horatiu Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioncii Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Utilaju' ăsta e briliant.Felicitări băieţiilor de la X3MVâlcea faceţi o treabă minunată şi mi-ar plăcea să am ocazia să vă văd în concurs. Numai bine şi noroi sub gume ;) Spor la :no11 ! "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Discutia despre alpinism s-a mutat aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?85380-Offroad-sau-alpinism consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! o masina reusita zic eu ca doar e campioana si nu am avut mari pagube ,o planetara fata ,un burduf planetara ,ceva pivoti ,2 anvelope la cluj,si decisiva la gtc .cutia automata secventiala a sarit din treapta 3 in 1 si a explodat motorul ,dar pana la anu il schimbam ca si asa ii murisera din cai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! o masina reusita zic eu ... si decisiva la gtc .cutia automata secventiala a sarit din treapta 3 in 1 si a explodat motorul ,dar pana la anu il schimbam ca si asa ii murisera din cai. Larry tu faci aici pe forum caterinca sau ce? Ca nu inteleg ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Adica?eu spuneam pagubele ce e deplasat la asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! felicitari! acum sa mai zica cineva ca automata nu face frina de motor :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Motorol e daun totala 2 biele rupte plus bloc motor mai departe nu mai are rost s a desfac sa speram ca cutia nu are nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Proiect Valcea 2014 ! Salut...poti sa mi zici si mie cat cantareste un v8 dasta de bmw...multumesc... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate