Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

troliu ironman

tor2lehel

Postări Recomandate

Salut

Vreau sa va intreb daca cineva dintre voi are Troliu Wirelless Ironman4x4 12.000lbs (5443kg) 12V cablu otel.

Ce stiti despre toliul acesta, merita cumparat ?

Daca aveti orice informatii va rog sa imi spuneti.

Editat de atar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: troliu ironman

Era si pe lista mea troliul Ironman, si am mers sa-l vad pe viu. Mi-a facut o impresie buna, pare facut cu simt de raspundere, de buna calitate. Review-urile citite de mine la vremea aia erau pozitive. Garantia de 3 ani este un avantaj considerabil.

Daca nu eram fixat pe troliu cu frana in afara tamburului, cumparam Ironman cu siguranta, era in topul listei. Nu stiu cat te ajuta parerea mea, nefiind utilizator de troliu Ironman, cel mult "aproape utilizator". :)

Link spre comentariu

Am si eu unul dar e de 9500 cu parerea nu pot sa-mi dau ca inca nu l-am montat l-am primit de cateva zile, vorba colegului de aratat aratafoarte bine si robust, cu detalii mai incolo, dar decat o chinezarie eu zic ca e mai bun , acum, si pretul mai mare dar asta e.

Link spre comentariu

Arata bine , cam prea bine . Multe detalii artistice inutile , carligul de pe cablu cam subtirel , l-am schimbat sa n-am emotii .

Valabil pentru 9000 si 12000 .

Telecomenzile sunt complicate inutil , cu un sistem discutabil ( strap intr-un capac separat , usor de ratacit in neant , sistemul de incarcare a acumulatorului de la lanterna integrata cel putin discutabil ... cablu separat cu mufe sensibile , plastic all-around ... ) , desi ideea e mareata ...

In plane romanian = alta palarie pe motzu' Mariei ! Pe dinafara , Maria e ...Maria . Cam aceasi . Concluziile sunt insuficiente , Maria trebuind pusa la proba , invartit mamaliga , invartit sarmale , invartit fusta ... URMA ALEGE !

... daca as avea permisiunea sa le bucatesc ( in garantie fiind , ma abtin .. ) mi-as face cumva o idee si despre interne . As incerca la brinelare un dinte din dantura , o carcasa , mi-as da cu parerea despre motor , lagarele principale , alea , alelalte .

Poate dupa garantie ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am eu troliu ironman de 9500 cu plasma. L-am folosit de cateva ori si a mers bine. Sincer, l-am folosit mai mult cu cablu decat whireless, pt ca si atunci cand e whireless, trebuie sa pui acolo un capac. Si daca tot infig ceva acolo, ce mai conteaza. Sincer, m-am gandit sa fac un strap in spatele mufei, dar totusi cred ca asa cum e, e gandit ca o siguranta, sa nu se actioneze involuntar si l-am lasat asa. Mi se pare ca plasma face toti banii. Inainte am avut cu cablu de otel si era un chin.

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

Instalezi frumusel un comutator ( basculant cu doua pozitii ... ( 96 ...si 69 ...) , care conecteaza firelesu' pe o pozitie ... si care neaparat taie pinul central din mufa pentru cablu pe cealalata pozitie ( sa evite dubla comanda accidentala ) .

Nu stiu cum ar afecta garantia ... dar capacul-strap imi pare predestinat la rataciri in natura , urmate de rugaciuni , urmate de inversul lor ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Am avut noi unul de 9500. E perfect pentru iesiri de weekend. Singurul incovenient este ca trage incet....cam prea incet:wink: E solid, arata bine, telecomanda cu cablu era nou nouta, am folosit numai wirelles-u si nu am avut probleme. Daca ar fi finante, imediat am mai lua unul :)

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare