SAMircdevil Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Salut tuturor, Detin un Samurai 1,3 an 1999 (Spania) si am o mica problema legata de frana pe puntea spate. L-am dus la service sa-i schimb cablul de la frana de mana care a cedat si acolo au descoperit ca cilindrii de la puntea spate sunt cu aerisitorul in jos ....asadar cam complicat sa faci aerisirea franei. S-a incercat aerisirea cu o pompa pneumatica (???) dar dupa cateva zile pedala este moale si nu tine frana asa cum ar trebui la prima pedala. Rugamintea mea este daca imi poate spune cineva daca a intalnit o astfel de modificare a sistemului de franare....sau eventual o solutie pentru remediere. Imi pare rau ca nu am fost de fata sa fac niste poze cu cilindrii . Astept sugestii...Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: Suzuki Samurai problema frana puntea spate Variante ar fi: 1. treci la frane pe disc 2. treci la frane de japonia 3. gasesti un meserias care sa mute cilindrii in partea de sus 4. inventeaza ceva :) Spor! Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: Suzuki Samurai problema frana puntea spate Fa aerisirea pe la niplul conductei care in cazul tau se afla deasupra aerisitorului sau cumpara cilindri noi cu aerisitorul sus... parca nu sunt asa scumpi S-a mai discutat problema asta pe forum, o sa caut topicul Editat Ianuarie 21, 2014 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Re: Suzuki Samurai problema frana puntea spate Iata si topicul cu pricina, poate-ti mai vin ceva idei din discutiile de acolo :h5 LE: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78025-Cum-se-aeriseste-corect-instalatia-de-franare-la-samurai Editat Ianuarie 21, 2014 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jador Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Salut. Am si eu un suzuki jimny si am probleme cu franarea pe spate am trecut de la tamburi la disc am crezut ca voi rezolva problema dar nimik am schimbat inainte sa trec la discuri cilindrul de la pompa am schimbat distribuitorul am facut aerisiri peste aerisiri dar nimik o pun pe standu de franare pe fata tine super bine dar pe spate nimik. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jador Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Acesta e nr meu 0722698531 pot da informatii despre conversie .poate ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie in legatuta cu ce am scris mai sus imi poate da unvtelefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romyc Postat Aprilie 10, 2020 Partajează Postat Aprilie 10, 2020 Salut,foarte faină si "curată" lucrarea,bravo:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate