Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suzuki Samurai problema frana puntea spate

SAMircdevil

Postări Recomandate

Salut tuturor,

Detin un Samurai 1,3 an 1999 (Spania) si am o mica problema legata de frana pe puntea spate.

L-am dus la service sa-i schimb cablul de la frana de mana care a cedat si acolo au descoperit ca cilindrii de la puntea spate sunt cu aerisitorul in jos ....asadar cam complicat sa faci aerisirea franei. S-a incercat aerisirea cu o pompa pneumatica (???) dar dupa cateva zile pedala este moale si nu tine frana asa cum ar trebui la prima pedala.

Rugamintea mea este daca imi poate spune cineva daca a intalnit o astfel de modificare a sistemului de franare....sau eventual o solutie pentru remediere.

Imi pare rau ca nu am fost de fata sa fac niste poze cu cilindrii .

Astept sugestii...Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suzuki Samurai problema frana puntea spate

Variante ar fi:

1. treci la frane pe disc

2. treci la frane de japonia

3. gasesti un meserias care sa mute cilindrii in partea de sus

4. inventeaza ceva :)

Spor!

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage
Link spre comentariu

Fa aerisirea pe la niplul conductei care in cazul tau se afla deasupra aerisitorului sau cumpara cilindri noi cu aerisitorul sus... parca nu sunt asa scumpi

S-a mai discutat problema asta pe forum, o sa caut topicul

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Iata si topicul cu pricina, poate-ti mai vin ceva idei din discutiile de acolo :h5

LE: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78025-Cum-se-aeriseste-corect-instalatia-de-franare-la-samurai

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

• 6 ani mai târziu...
Salut. Am si eu un suzuki jimny si am probleme cu franarea pe spate am trecut de la tamburi la disc am crezut ca voi rezolva problema dar nimik am schimbat inainte sa trec la discuri cilindrul de la pompa am schimbat distribuitorul am facut aerisiri peste aerisiri dar nimik o pun pe standu de franare pe fata tine super bine dar pe spate nimik.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare