ciprian28 Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) va salut cum pot face o toyota hilux din 1991 cu punte rigida si arcuri lamelare sa incruciseze puntile mai bine fara sa o trec pe arcuri elicoidale cam asa as vrea:))) Editat Ianuarie 19, 2014 de Astral range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: flexari suspensie hilux masina ta e SOA de fabrica sau are arcurile sub punte? daca are SOA de fabrica (Yonutz si Zep au avut-o pe aia verde asa), trebuie doar sa cumperi amortizoare cu cursa mai mare. altfel, faci SOA si tot mai cumperi amortizoare. yotatech e un loc bun de cautat astfel de modificari. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: flexari suspensie hilux din fabricatie este SOA , asa este si a mea . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Re: flexari suspensie hilux pai atunci... revolver shackles (terraflex sau peter erno), amortizoare de la fox sau bilstein si gata... cu toate ca la un moment dat vei dori sa ai culisanta la cardan mai lunga ca sa nu iasa si vei dori probabil si un anti wrap bar. daca vrei s-o faci doar pentru teren, atunci cardanul din teava patrata mi se pare cel mai ieftin. spor. PS: poti schimba arcurile de toyota cu arcurile de wrangler YJ. Editat Ianuarie 19, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: flexari suspensie hilux daca as da arcurile la springui si as mai scoate vreo 2 foi de arc afara avand in vedere ca acum masina are 6 foi de arc fata spate cred ca ar trebui sa flexeze mai bine cred eu astep in continuare pareri de la oameni ce au mai multa experienta decat mine in masini cu arcuri lamelare :h5:cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: flexari suspensie hilux are 6 foi pentru ca sunt obosite cele originale,nu de placere au fost adaugate restul. daca mai scoti din ele masina se va lasa ''pe burta'' springuitul unor arcuri obosite de 20 de ani e frectie la picior de lemn,va tine o foarte scurta perioada de timp dupa care te intorci de unde ai plecat daca vrei un lucru bun trebuie alte arcuri-ai 2 variante: le cumperi dedicate de la o firma care face asa ceva pt toyota ,sau le faci in romania la o firma care face arcuri lamelare in locul tau nu mi-as bate capul cu modificari pt flexare,masina aia cu arcuri noi o sa mearga mai bine decat poti tu sa crezi acum ,fara revolver shackles si alte inovatiii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: flexari suspensie hilux bun si de unde pot sa cumpar arcuri lamelare noi pt.toyota hilux range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: flexari suspensie hilux bun si de unde pot sa cumpar arcuri lamelare noi pt.toyota hilux uite de aici si sunt si ieftine + ca sunt heavy duty http://www.roughtrax4x4.com/?doc=16&cid=101&vid=372 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: flexari suspensie hilux bun si de unde pot sa cumpar arcuri lamelare noi pt.toyota hilux In sectiunea PROMO ai intrebat.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate