Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

flexari suspensie hilux

ciprian28

Postări Recomandate

va salut

cum pot face o toyota hilux din 1991 cu punte rigida si arcuri lamelare sa incruciseze puntile mai bine fara sa o trec pe arcuri elicoidale

cam asa as vrea:)))

attachment-1.jpg.29dc5e934eee9afed4a920aba7cc5f87.jpg

Editat de Astral

range rover classic

range rover vogue l322 4.4 v8

Nissan skyline R33 GTR :banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: flexari suspensie hilux

masina ta e SOA de fabrica sau are arcurile sub punte? daca are SOA de fabrica (Yonutz si Zep au avut-o pe aia verde asa), trebuie doar sa cumperi amortizoare cu cursa mai mare. altfel, faci SOA si tot mai cumperi amortizoare.

yotatech e un loc bun de cautat astfel de modificari.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

pai atunci... revolver shackles (terraflex sau peter erno), amortizoare de la fox sau bilstein si gata...

cu toate ca la un moment dat vei dori sa ai culisanta la cardan mai lunga ca sa nu iasa si vei dori probabil si un anti wrap bar.

daca vrei s-o faci doar pentru teren, atunci cardanul din teava patrata mi se pare cel mai ieftin.

spor.

PS: poti schimba arcurile de toyota cu arcurile de wrangler YJ.

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

daca as da arcurile la springui si as mai scoate vreo 2 foi de arc afara avand in vedere ca acum masina are 6 foi de arc fata spate cred ca ar trebui sa flexeze mai bine

cred eu

astep in continuare pareri de la oameni ce au mai multa experienta decat mine in masini cu arcuri lamelare

:h5:cl

range rover classic

range rover vogue l322 4.4 v8

Nissan skyline R33 GTR :banana

Link spre comentariu

are 6 foi pentru ca sunt obosite cele originale,nu de placere au fost adaugate restul.

daca mai scoti din ele masina se va lasa ''pe burta''

springuitul unor arcuri obosite de 20 de ani e frectie la picior de lemn,va tine o foarte scurta perioada de timp dupa care te intorci de unde ai plecat

daca vrei un lucru bun trebuie alte arcuri-ai 2 variante: le cumperi dedicate de la o firma care face asa ceva pt toyota ,sau le faci in romania la o firma care face arcuri lamelare

in locul tau nu mi-as bate capul cu modificari pt flexare,masina aia cu arcuri noi o sa mearga mai bine decat poti tu sa crezi acum ,fara revolver shackles si alte inovatiii.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare