Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara led flood/spotlight 120W

catasebi

Postări Recomandate

Buna. Am o oferta de doua bari de cate 50 cm la bani de economie de parcare. Pe laterale are cateva flood si pe mijloc sunt spot, productie mai mult ca sigur PRC. Zice ca merg de la 10 la 30 v. Nu le-am putut proba ca nu le avea omu la el. Intrebarea mea e daca e ceva de capul acestor bari. Se compara de ex cu 2 proiectoare cu bec halogen H3 ce am eu pe camion? Cele flood ma gandesc ca isi fac treaba pt care sunt proiectate pe laterale, mai mmult ma intereseaza cele spot. Cine are asa ceva poate sa dea mai multe detalii.
Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bara led flood/spotlight 120W

Eu am unul doar flood, produce f multa lumina, chiar orbitoare, dar de proximitate.

Atentie mare cat de departe duce pe spot, ca pentru distanta trebuie un con proiector mai adanc.

Oricum cam toate sunt produse prin China, asa ca... ramane sa vezi la ce bani ti le ofera (unul nou sare bine de 200 euro).

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Am eu montate si unul si altul .Trebuie sa imparti lumenii la Wati si din cate stiu unele bune se apropie de 8-9 pe Watt(cele cu leduri Cree).Daca ai raportul asta ai si lumina ca ziua....

Link spre comentariu

Cam asa arata cea montata de mine.Avantajul este ca are si spot si flood in aceeasi bara si ai lumina si de apropiere si de departare.Pretul era de 1000 lei(220 E)[ATTACH=CONFIG]201778[/ATTACH]

204141969_2013-11-2816_24_32.thumb.jpg.e40d7f6f8471d4b80e55c2b029ce8d54.jpg

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Am eu montate si unul si altul .Trebuie sa imparti lumenii la Wati si din cate stiu unele bune se apropie de 8-9 pe Watt(cele cu leduri Cree).Daca ai raportul asta ai si lumina ca ziua....

Cred totusi ca te refereai la 80-90 de lm/W ... 8/9lm/W e foarte putin pentru leduri SMD/Cree.

Link spre comentariu

salut,

scuze sper sa nu fiu off-topic, isi fac treaba ff bine si sunt produse nu numai in China, sunt si SUA dar, acolo discutam de cu totul alte preturi.

Zi buna,

Marcel

Editat de atar
reclama mascata
Link spre comentariu

Poti sa vezi aici cam ce lumina dau:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78649-LED-bar-chinezesc-cum-se-conecteaza&p=905956&viewfull=1#post905956

distanta de la masina la padure ~50m. Pe o masina erau 2x60W made in China (1 spot + 1 flood) pe cealalata cam tot atatia wati de la firma mare americana. Eu am incercat in curte un spot si un flood se vede cea diferenta intre ele dar afara nu e cine stie ce diferenta (vb de cele chinezesti). Singura difereta intre ele este ca cele flood au sticla striata in dreptul ledurilor. Oricum nu cred ca e reala specificatia lor - la spot zicea undeva un unghi de 9 grade.

Daca vrei mai caut prin pozele care le-am facut incurte si le atasez, nu de alta da imediat se face anu si eu nu le-am montat pe masina :hm

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

Ok. Eu zic sa pui aici ce poze ai , nu de alta, da sa vada si ochiu nostru ce pot respectivele. Inca nu m-am intalnit cu respectiva persoana, abia astept sa le vad, insa ma tem sa nu le fi vandut

Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu

ok, uitele cam cum arata:

in prima poza diferentele dintre spot si flood se vad la sticla de acoperire:

DSC04872_mic.thumb.jpg.9749168b02d21ea18f7e7d345c14f09c.jpg

in pozele 2 si 3 daca imi aduc bine aminte e aprins unu si dupa celalalt (sau amandoua), nu dati cu pietre nu mai stiu. Fiecare in parte are 60W

002_mic.jpg.34d134f281f78ac2c938145c16d6c58b.jpg003_mic.jpg.f191b6031fdebbb8469f594278876c32.jpg

Ala de 120W ar trebui sa lumineze cel putin cat in ultima mea poza.

Editat de opinion
Link spre comentariu

Si informatiile tehnice:

LED Power: 60W 4500LM

. Operating Voltage: 10-30V DC

. Waterproof rate: IP 67

. 6pcs*10w high intensity CREE LEDs

. Optional Color: Black,White

. Color Temperature: 6000K

. Material:Diecast aluminum housing

. Lens material: PC

. Mounting Bracket: Alu firm bracket

. Beam:8degree Spot/90degree flood/Combo

. 30000 hours above life time . Dimensions:13.5 inch

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cam asa arata cea montata de mine.Avantajul este ca are si spot si flood in aceeasi bara si ai lumina si de apropiere si de departare.Pretul era de 1000 lei(220 E)[ATTACH=CONFIG]201778[/ATTACH]

am vazut cum arata cea montata de tine si e chear ok, dar ma intereseaza cat de tare lumineaza???tu esti multumit de cei 120w???

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare