med_max Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Salut, vreau si eu unu asa ca al tau ... an / km etc ... LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Februarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Te pot sprijini in achizitie cu sfaturi, idei, etc. Si eu am cercetat/citit destul de mult inainte. Oricum, baza ar fi sa lecturezi ce s-a mai discutat pe aici. Succes, si te asteptam sa ne prezinti achizitia, cand o aparea sub soare:wink: Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Februarie 16, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de azi incepand) Dupa cum v-am amenintat, astazi am urcat cateva poze cu masina. Vor urma cu siguranta multe cu noroi si toate cele, insa am zis ca pentru prima oara sa fie si ea curata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Aratoasa foc, frumos exemplar, sa il folosesti sanatos fara evenimente neplacute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Multumesc de urari, si tu la fel. Mai sunt de reglat, ajustat destule si la asta, insa pe rand, cu rabdare, Apropos, parca erai in cautari, sau ti-ai si luat altceva? numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Mi-am luat si eu una , tot 2003 ca si a ta, albastra dar nu e asa dotata. am zis ca nu o prezint pana nu o pun la punct. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Pai sa fie intr-un ceas bun zic. Sa o stapanesti sanatos! :wink: Este cea de la Alba, autoutilitara cu 5 locuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Disco 2 La mare si la munte (de zi incepand) Da aia e, Merci de urari, sa le folosim toti sanatosi si fara evenimente neplacute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate