Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: TAT

is curios cati concurenti romani vor fi la extrem :grin:

stiu EU

0 (zero)

nici unu

doar la open... vreo 3 cuarjosi, unu e bucur, atul e feri...de la arad

speram ca termina, asta e singura conditie de a urca pe podium, pt ca sunt cred ca 3 echipe la open

am fost la start

1. organizarea pare a fi super ... cu tot ce trebuie , multa mobilizare si multa munca...se vede

2. masinile sunt FANTASTICE

3. strainii sunt hotarati, aproape toti sunt la extrem...

4. prologul la extrem a fost destul de greu... cel putin pt masini care trebuiau sa tina de atunci o saptamana.. stiu ca au fost o gramada care au dat cu ele....

f frumos

o sa pun ceva poze cu masini, ca sunt fantastice

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt 46 de masini la extrem si 26 la open, din 14 tari

printre ei 4 masini din Romania la open si alte 2 la extrem cu romani copiloti (foarte buni).

momentan la open conduce un echipaj romano-elvetian.

la extrem azi dimineata pe 1 erau austrieci, pe 2 germano-spanioli si pe 3 unguri.

cei de pe 1 si 3 sunt din echipa care a castigat anul trecut.

o sa pun clasamentul zilnic pe blog.

Link spre comentariu

sunt 46 de masini la extrem si 26 la open, din 14 tari

printre ei 4 masini din Romania la open si alte 2 la extrem cu romani copiloti (foarte buni).

momentan la open conduce un echipaj romano-elvetian.

la extrem azi dimineata pe 1 erau austrieci, pe 2 germano-spanioli si pe 3 unguri.

cei de pe 1 si 3 sunt din echipa care a castigat anul trecut.

o sa pun clasamentul zilnic pe blog.

___________________________________________________________________________________

De ce TAT-ul si concursul de la Buzau sunt in acelasi timp ?

Link spre comentariu

TAT - unul din cele mai faine concursuri organizate la noi. Cel putin mie personal imi place cel mai mult.

pe unde ai umblat de nu ai fost la prolog macar??/

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

TAT - unul din cele mai faine concursuri organizate la noi. Cel putin mie personal imi place cel mai mult.

Pe la servici. Ca ma pregatesc de drumuri lungi.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

pentru ca dl floyota s-a suparat pe ei anul trecut si a decis sa le taie macaroana, organizand in aceeasi perioada concursul de la buzau

o parere personala si gratuita: la concursurile de la noi ..inca se trag sfori ca deh..is bani la mijloc

Link spre comentariu

Pe la servici. Ca ma pregatesc de drumuri lungi.

Stii tu asta? decat sa faci afirmatii de astea, mai bine te inscriai si tu la un concurs...

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Am fost ieri toata ziua prin zona de competitie. Fain. Pacat ca nu sunt wsi romanasi d'ai nostrii.

Am stat la ultima parte a probei de mers prin apa si la iesirea din traseu la extrem (ultima de ieri).

AM plecat cand nu se mai putea filma in padure si nu trecusera decat vre-o 5 sau 6 echipaje. Restul nu stiu.

O sa aflu azi daca voi reusii sa fug iar in zona.

O sa incerc sa invat sa trag filmuletele de pe caseta si sa le postez.

Poze nu am facut ca am stat cu camera in mana. Azi cred ca fac numai poze daca reusesc sa fug din Deva.

Link spre comentariu

iEri am luat tzapa. Nu am ajuns la star ca sa prind intrarea pe traseu si am umblat de nebun prin munti dupa ei. Noroc ca a fost drum. Am facut tur-retur de la Deva vreo 180 de km degeaba (macar am vazut o zona faina pe care o sa o explorez cand am timp si troliu).

Am ajuns la punctul de intalnire in satul Bradatel (parca) si de acolo mai erau cica aprox 10 km pana la iesirea din traseu. NU am mai mers ca era deja trecut de ora 15 si mergeam degeaba.

Ce a fost aiurea e ca se anunta traseul doar dimineata la plecarea din tabara. SUper secretosi. Motiv pt care nu au avut spectatori decat oamenii din echipele tehnice si apropiatii din mass media. Pacat. Oare la toate concursurile se intampla la fel?

Link spre comentariu

Nello, vorbesti cu mine sau cu Soimu' ??
Scuze! voiam sa-l citez pe floriandan.........De ce TAT-ul si concursul de la Buzau sunt in acelasi timp ?

pentru ca dl floyota s-a suparat pe ei anul trecut si a decis sa le taie macaroana, organizand in aceeasi perioada concursul de la buzau

o parere personala si gratuita: la concursurile de la noi ..inca se trag sfori ca deh..is bani la mijloc

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

In ultimul numar la revistei Land Rover World din iulie 2008 apare pe coperta LR Defender 90, apartinand lui Carles Barange.

In plus in revista este un articol interesant despre masina lui, un Defender care a costat initial 15000 de euro, si au fost investiti in modificari inca 50000 de euro, pe parcursul a 10 ani, masina fiind una din cele mai modificate din Spania...

Carles Baranges spune in acest articol ca este unul din off road-erii care participa in mod constant la TAT, are numai cuvinte elogioase despre aceasta competitie si sustine ca este cea mai tare competitie off road din Europa.

Imagini de la TAT

http://www.nomad.gr/news/?p=4339

Link spre comentariu

Ca impresie, personala, cred ca e cea mai bine organizata competitie de offroad la care am participat pana acum. Nu am nimic de reprosat, cel putin din punct de vedere EMA... :banana

Sincer, acum lucrez pe montaje video si foto, dar voi incerca sa postez cate ceva... Pana atunci, TOT respectul pentru TAT 2008 !!! :1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare