Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: TAT

Asa cum spuneam anul trecut ca a fost cel mai slab TAT facut vreo data. Asa pot spune acum ca a fost cel mai bun concurs de o saptamina la care am participat. Din 1998 incoace. Chiar felicitari organizatorilor, fiindca nu credeam sa se mai intimple. A fost un fel de finala a Campionilor Europeni. Jos palaria.

Campioni ai Austriei, podium de Croatia Trophy, cistigatori de Rainforest, cistigatori de Supertrial, campioni ai Portugaliei, podium de Berlin-Breslau, cistigator de TAT, concurenti de Baja-Italia, cistigatori de Carpat Trophy, campioni ai Ungariei,

plus

14 tari participante

10 fotoreporteri de aiuria din Europa

36 de echipe din care doar una 100% romaneasca (la open)

echipa de arbitri din Belgia (la open cel putin)

elicopter de asistenta

serviciu medical de exceptie

supertrasee

au facut facut din TATul de acum sa fie din "alta liga".

echipe care isi puteau repara masinile de concurs IN INTERIORUL masinilor de asistenta, n-am vazut nici la Dakarul de anul asta.

Austriacul avea pregatit cite un motor pentru fiecarezi de concurs!

N-a schimbat decit de doua ori si terminat pe 7 (cred)

Eu zic ca Bulgarii au mers mai bine, dar Unguru' a mers mai constant si a cistigat din nou. Felicitari in ca o data.

Cred ca ar fi interesant ,pentru cei ce va pricepeti, sa gasiti feed-back-uri pe internet si sa le dam si aici sa vedem ce zic si straini ca poate noi suntem subiectivi.

Oricum mie mi-a placut si ma bucur ca am reusit sa ajung .

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TAT

Asa cum spuneam anul trecut ca a fost cel mai slab TAT facut vreo data. Asa pot spune acum ca a fost cel mai bun concurs de o saptamina la care am participat. Din 1998 incoace. Chiar felicitari organizatorilor, fiindca nu credeam sa se mai intimple. A fost un fel de finala a Campionilor Europeni. Jos palaria.

Campioni ai Austriei, podium de Croatia Trophy, cistigatori de Rainforest, cistigatori de Supertrial, campioni ai Portugaliei, podium de Berlin-Breslau, cistigator de TAT, concurenti de Baja-Italia, cistigatori de Carpat Trophy, campioni ai Ungariei,

plus

14 tari participante

10 fotoreporteri de aiuria din Europa

36 de echipe din care doar una 100% romaneasca (la open)

echipa de arbitri din Belgia (la open cel putin)

elicopter de asistenta

serviciu medical de exceptie

supertrasee

au facut facut din TATul de acum sa fie din "alta liga".

Multumim Bucur !!! :h5 :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare