LIBANEZUL Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Felicitari colegilor care participa la aceasta actiune. Sa va dea Dumnezue sanatate ,voua si familiilor voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Transponder-ul ala functioneaza cat exista curent la bord iar ce face el in fapt este o comunicare cu statiile de sol si una cu celelalte aeronave aflate in zbor, sa zicem o recunoastere gen 'ce faci Gheorge unde esti ? Bine Ioane, eu sunt in pozitia asta dar tu? Totul se coreleaza cu sistemul TCAS(traffic collision avoidance system) denumirea spune totul..Ca sa poata fi descoperit prin satelit trebuie sa fie echipat cu sistem ELT (emergency locator transmiter),sistem care il au numai aeronavele de pasageri (nu numai) sau sa zicem cele cu masa peste 5700kg adica mari. Corect ce spui! Din aceasta cauza nu s-a cunoscut cu precizie pozitia epavei ci numai o zona aproximativa de cautare, zona bazata pe ultima pozitie cunoscuta, directia si viteza de deplasare si ora pierderii legaturii. Iar ca o paralela: s-a amintit pe unul din posturile TV ca unul din pasageri a incercat o localizare cu GPS-ul telefonului. Rezultatul a fost o zona foarte apropiata de zona de cautare... dar totusi foarte imprecisa si destul de mare ca suprafata. Nu am in momentul asta cunostinta ca avioanele ARA ar fi dotate cu ELT (e vorba de niste costuri suplimentare, totusi) si, cum spuneai, aceasta dotare e obligatorie numai de la o anumita dimensiune a aeronavei. Pana una alta, D-zeu sa-l odihneasca in pace pe Adrian Iovan! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Avion prabusit in jud Alba Cred ca s-a creat deja o aura de mister in jurul accidentului. Datorita lipsei de informatie. Ba s-a intamplat langa Belis, ba catre Poiana Horii, apoi langa Pietroasele, la 22.00 TVR spune ca nu e nimeni in stare grava, la 7 minute mai tarziu anunta stopul cardiac si resuscitarea medicului rezident, putin mai incolo pilotul e in stare grava si are nevoie de resuscitare, altii zic ca o studenta si pilotul sunt in stare grava :( Cred ca e cazul sa ne impacam cu faptul ca trebuie asteptate stiri reale. Editat Ianuarie 20, 2014 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Ai dreptate f_zoltan. Am lucrat cu cativa ani in urma in presa. Nici jumatate dince spun ei nu are gram de adevar. Doar "senzationescu in actiune". Respect celor implicati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba S-a confirmat, din pacate. A murit! Dumnezeu sa l ierte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Sa speram ca Adrian Iovan supravietuieste acestui accident, il cunosc personal si stiu ca e un luptator. Bun pilot la Tarom pe B737. Doamne ajuta ! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba emanoeladrian si teddybear multumim pentru explicatii. Din presa auzim numai porcarii, asteptam pana mai apar surse mai credibile de informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Avion prabusit in jud Alba A fost acum, in direct, seful de la Salvamont. A confirmat coborarea la ambulanta a rezidentei si decesul pilotului. Nu a zis daca este vorba de Iovan sau de celalalt pilot ( copilot) Late Edit: Andrei Biris- ISU Cluj " Restul victimelor au fost preluate de o masina de la un club de off-road pt a fi duse pana in locul unde au acces ambulantele Editat Ianuarie 20, 2014 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba BRAVO pentru cei care au participat si participa in continuare la salvarea victimelor. Cat despre reporteri.... am deschis pe Antena 3 - Gadea penibil. Am schimbat pe Realitatea, moderatorul - la fel de penibil. Pe restul nu am mai incercat, dar sunt convins ca sunt la fel de penibili. Cauta doar senzationalul. Fac impresia ca se bucura de faptul ca au ce stiri sa arate pe sticla ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba La Antena3 tocmai ce a fost un interviu cu Luci si Mao de la Cluj ! Felicitari baietilor de acolo !! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Eu am urmarit realitatea tv de pe la 10. Fata de alte posturi au fost la inaltime. Au vb pe tel chiar si cu o persoana ce ducea in spate o victima.... cu cei de la isu cu salvamontistu ce a ajuns acolo, cu arafat... Macar si-au dat silinta. Acuma anunta ca si fata a murit. Sa vedeti zilele urmatoare show.... Oricum dupa atatea ore trebuia cineva sa cedeze.... Sa fie trasi la raspundere TOTI cei vinovati care nu au putut sa ajunga decat in 5-6 ore!!!! Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Avion prabusit in jud Alba Uitati-va pe Realitatea sa vedeti cum se scuza secretarul de stat al ministerului de interne Catalin Chiper ...ca nu ei au tehnologia pentru localizare . Gizaz .... Au omis etape tehnice in speranta ca vor da peste ei . Nu au folosit tehnica de care dispuneau - STS-ul este serviciu in cadrul Ministerului de Interne . Au omorat un om ...sau doi .. pentru ca au actionat cu hei-rup-ul . Si nu va plati nimeni . Editat Ianuarie 20, 2014 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba o tragedie...dar nu este prima si nici ultima... un club de offroad(transilvania offroad cluj) este prezenta acolo cu cateva masini un gest laudabil si bravo lor... se spune ca Iovan a murit si inca un medic rezident...tind sa cred ca este adevarat nu cred ca pun doar asa bombe pe sticla fara sa verifice cat mai temeinic.... dumnezeu sa-i odihneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Jos pălăria pentru băieți Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Dumnezeu sa-i odihneasca! degeaba avem tehnologie cand la conducere sunt idioti... toata stima celor de la clubul off road Transilvania si a localnicilor implicati. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba :bravo colegii de la club off road transilvania pentru mobilizare !Daca ar fi o legatura mai stansa intre ''Statul Roman''si cluburile de off road cred ca sar rezolva mult mai rapid si mai eficient unele situatii nedorite ca si acesta, inca o data :bravo club off road transilvania! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystyy Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Dumnezeu sa ii odihneasa. Felicitari colegilor! Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba 75.000 euro costa un logan al politiei... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Avion prabusit in jud Alba Felicitari tuturor celor implicati din comunitatea 4x4 in aceasta operatiune ... Stiti care e raspunsul la intrebarea de ce nu au ajuns la locul accidentului decat in 5-6 ore? Ptr ca nu sunt pregatiti ptr astfel de situatii, cum nu sunt nici ptr inundatii, incendii, cutremure, alunecari de teren, alt timp catastrofe sau calamitati samd ...De fiecare data au existat din pacate victime ce s-ar fi putut evita prin reactia rapida a unor oameni cu adevarat pregatiti. Vehicul utilitar ptr situatii de urgenta ...aceasta este solutia. -incadrarea masinii ca utilitara la inmatriculare -impozit diminuat -derogarea de la cateva chestii (niciuna care sa influenteze siguranta) la RAR -obligativitatea de reactie si participare neconditionata la astfel de actiuni Avem tot ce ne trebuie ca si pozitie geografica ptr ca exista in fiecare judet cel putin 5 pasionati care si-ar pune la dispozitie masinile ptr astfel de actiuni. Avem unii dintre noi pregatire paramedicala, cunostinte avansate de navigatie, de orientare in teren, cunostinte si echipamente de comunicatie radio samd ... Ca si entitati sportive avem pana si parteneriate cu autoritati de stat gen ISU, SMURD, Politie ... Si? Desi multi dintre noi au participat la actiuni de acest gen mai mult sau mai putin mediatizate, autoritatile au preferat de fiecare data sa ne tina sub pres apeland decat atunci cand situatia le punea in joc salariile mari si locurile calde. Poate ca e timpul sa facem ochi ...si glas ... mai mult decat iesirea in evidenta ...DOAR in situatii de acest gen... LE Sa nu ma priviti drept un teoretician tampit ...Nu, am proiectul 50% in cap si 50% pe hartie ...Intrebarea este cati va bagati la treaba asa? Editat Ianuarie 20, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba http://m.ziuanews.ro/stiri/adrian-iovan-a-murit-echipa-de-la-transsylvania-off-road-club-a-ajuns-prima-la-locul-accidentului-112457 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au murit! Bine macar ca dintr-un astfel de incident au scapat cativa cu viata. Nu pot decat sa le doresc sanatate multa colegilor care au sarit in ajutorul celor accidentati. Cat despre cei care ne "vegheaza" de sus... mai bine lasa:ig ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Am plecat si noi din Oradea spre Horea, 4 masini, dar fiind informati de catre ISU Cluj ca nu mai este nevoie de ajutorul nostru ne-am intors din drum. Imi pare rau ca nu am putut ajuta dar imi pare bine ca alti colegi de-ai nostri au putut sa o faca. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei morti... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba a pus poze Marius https://www.facebook.com/marius.pop.334?fref=ts KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Re: Avion prabusit in jud Alba BRAVO pentru toti cei care au ajutat la salvarea victimelor accidentului. BRAVO mai ales baietilor cu masini off-road care au aratat lumii intregi utilitatea acestei pasiuni, mai ales in fata atator servicii si structuri ale statului, care s-au dovedit acum ineficiente!... BRAVO, LUCI si MAO! si RESPECT! :bravo:bravo:bravo Editat Ianuarie 20, 2014 de CarDriver Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: Avion prabusit in jud Alba Dumnezeu sa ii odihneasca ,,,felicitari colegilor!!! pacat ca pe unde ne prind ne:fk2:fk2:fk2 organele competente:uameni:uameni KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate