bace2 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) salutari. caut si eu un ansamblu actuator pentru blocarea dif spate la land cruiser-ul meu. Unde as putea gasi?Se potriveste de pe alt model? A putrezit complet carcasa si pinioanele sunt distruse. caut unul second hand daca se poate ca nou e muuult. modelul e j95 3.0td 92kw din 2000 daca aveti cunostinte ca ar potrivi de pe alt model rog o informare multumiri Editat Aprilie 26, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: motor actuator blocare dif spate LC j95 3.0td unde as putea gasi?potriveste de pe alt model? de pe seria 80 punte fata. TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Re: motor actuator blocare dif spate LC j95 3.0td ? Din pacate vei gasi extrem de greu asa ceva. Doar nou la pret extrem de mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: motor actuator blocare dif spate LC j95 3.0td ? Eu am cumparat unul anul trecut de pe ebay.co.uk si a costat 100lire plus transportul. Cauta pe cineva care dezmembreaza Hdj80 sau ca a ta si trimitei mail cu piesa care te intereseaza pentru ca nu le au pe toate postate pe ebay. La mine mi-a facut oferta pe mail dupa care a postat si anuntul pe ebay ca sa am garantia ca o sa imi trimita ce trebuie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate