mac01 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Asa o sa ajungem si noi... cat de curand. Nu vor lasa astia scaunul de la putere pentru nimic din lume. O sa avem de tras cu javrele astea. Editat Ianuarie 24, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala http://englishrussia.com/2014/01/24/kiev-just-yesterday/ Doamne, spuneti-mi ca nu e real ce se vede in pozele alea! :( Eu cred ca daca nu facem ceva cat mai repede, atunci chiar avem "sanse" sa ajungem ca ucrainienii in curand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Doamne, spuneti-mi ca nu e real ce se vede in pozele alea! :( Eu cred ca daca nu facem ceva cat mai repede, atunci chiar avem "sanse" sa ajungem ca ucrainienii in curand... nu e real, de fapt este cel mai nou joc video Stalker 5.0 si ruleaza pe ultimul xbox... de asta pare asa de real. nu cred ca vor reusi. cred ca implicatiile victoriei protestatarilor sint prea mari. ar fi un exemplu pentru alte tari din regiune, din sfera de influenta a rusilor... dar cine stie, poate ii ajuta dumnezeu. comunitatea internationala (ue si america) s-a spalat pe miini... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala una din diferente intre Kiev si Bucuresti e ca ei au opozitie...chiar una puternica...ceea ce noua ne lipseste. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81169-Tehnici-pentru-manipularea-forumurilor-%C5%9Fi-a-informa%C5%A3iilor-pe-Internet NO COMMENT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81169-Tehnici-pentru-manipularea-forumurilor-%C5%9Fi-a-informa%C5%A3iilor-pe-Internet NO COMMENT! Daca va ajuta cu ceva clipul....poate nu e pe gustul tuturor .... Editat Ianuarie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Am o masina de dat foc ... daca se incing soiritele , eu o voi face !!!:grin: La ce ora ne vedem si unde mai exact! Nu fiti lasi , din acest motiv conducatori tari abuzeaza ...pt ca suntem LASI:tk noi suferim pt absolut tot ce ni se intampla ! Editat Februarie 1, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Am o masina de dat foc ... daca se incing soiritele , eu o voi face !!!:grin: La ce ora ne vedem si unde mai exact! Nu fiti lasi , din acest motiv conducatori tari abuzeaza ...pt ca suntem LASI:tk noi suferim pt absolut tot ce ni se intampla ! Ti as da un Big Like daca as putea .... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Din pacate va fi un mare fas cum au fost mai toate actiunile de acest gen in ultima vreme. Romanul mai suport destul pina sa fie el urnit din loc,inca sunt pline birturile cu someri ce stau la bautura iar cel mai vandut telefon in romania este aifon enspe,asa ca stam bine. Eu voi iesii daca se aduna min 10000 de persoane,altfel nu ma deranjez,cum am vazut pe acolo vreun politic sau ceva pro cuiva din politica am plecat val vartej acasa. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Eu voi iesii daca se aduna min 10000 de persoane,altfel nu ma deranjez,... Sper sa nu gandeasca toti ca tine, ca nu va mai veni nici un om la adunarea asta, toti asteptand sa vina mai intai "altii 10000". :grin: Iar TV-urile vor anunta ca s-au adunat "aproximativ 200 de persoane", chiar daca in realitate acolo vor fi 200000 de oameni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Sper sa nu gandeasca toti ca tine, ca nu va mai veni nici un om la adunarea asta, toti asteptand sa vina mai intai "altii 10000". :grin: Iar TV-urile vor anunta ca s-au adunat "aproximativ 200 de persoane", chiar daca in realitate acolo vor fi 200000 de oameni... Si eu sper sa nu gandeasca toti ca mine si sa fie vreo cateva milioane care ma vor contrazice prin fapte. Nu astept sa declare astia la TV cati oameni sunt in strada,dar m-am mai deranjat eu de cateva ori pentru niste parturi de demonstratii,mie unul mi-a cam ajuns,cand sunt toti hotarati sa o facem in serios atunci da,pina atunci imi vad de ale mele ca majoritatea. Editat Februarie 5, 2014 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Sper sa nu gandeasca toti ca tine, ca nu va mai veni nici un om la adunarea asta, toti asteptand sa vina mai intai "altii 10000". :grin: Iar TV-urile vor anunta ca s-au adunat "aproximativ 200 de persoane", chiar daca in realitate acolo vor fi 200000 de oameni... :g:g:g Si chiar daca vor fi cei "10k", tot se vor gasi destui sa inceapa cu : dar pe cine punem in loc, dar e inutil ca nu ne ia nimeni in seama, etc, etc..... a se vedea acestea pareri mai la inceputul topicului..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala HAIDETI SA FACEM DIFERENTA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos4848 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Particip! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala :g:g:g Si chiar daca vor fi cei "10k", tot se vor gasi destui sa inceapa cu : dar pe cine punem in loc, dar e inutil ca nu ne ia nimeni in seama, etc, etc..... a se vedea acestea pareri mai la inceputul topicului..... nu te supara ,dar e foarte important ca ,in momentul in care vrei o schimbare,sa o faci cu una mai buna nu cu una mai proasta...daca ai tu una buna la schimb...te rog sa ne spui si noua.... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Daca stam la Universitate si scandam efectul o sa fie de "Pistol cu apa", mai bine mergem la Pta. Victoriei ca acolo e de treaba! Cine aduce benzina? Ca de restu' ne descurcam...:grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Foarte fain, este faptul ca s-a anuntat ca pentru aceasta manifestatie, NU SE VOR LUA APROBARILE NECESARE DE LA PIMARIE! Cel putin, eu asa am citit in anuntul ala, inainte sa-l postez aici. Adica va fi o chestie curata, fara cersetoareala la banditii de la putere. Si probabil ca aceasta manifestatie va lua amploare, daca nu imediat, cu siguranta in foarte scurt timp. Deja s-au adunat prea multe chestii in neregula in tara asta. Oameni buni, pricepeti ca nu este necesar sa schimbam guvernul sambata asta. Cel mai important este ca cei mai multi dintre romani, adica aia care mai au o sansa sa fie oameni, si nu-s deja mega indobitociti de sistem, sa constientizeze necesitatea unei mobilizari generale. Si intr-un mod natural se vor selecta si liderii care sa faca ceea ce trebuie facut la un moment dat. Nu uitati sa suntem in an electoral. Daca nici acum nu va treziti (scuze, imi permit sa vorbesc la persoana a 2-a plural, pentru ca nu este si cazul meu) si nu va urniti din zona calduta si aparent sigura in care va desfasurati ceea ce numiti "propria viata", va spun ca sunt sanse destule ca sa nu o mai puteti face niciodata. Eu sunt sigur ca exista si liderii care s-ar putea implica in guvernarea corecta a acestei tari, dar stau in banca lor pentru ca daca ar iesi in fata, ar fi rapid maziliti de politrucii ce detin acum controlul. Dar daca acesti lideri seriosi ar vedea ca se pot baza pe o sustinere reala din partea populatiei, ar iesi in fata si s-ar bate pentru tara asta. Nu va suparati, dar prostiile de genul "dar pe cine punem la putere" nu-si au locul in acest context. Niciodata nu ati pus pe nimeni la putere! Si niciodata nu veti pune pe nimeni la putere. Asa ca relaxati-va! Intotdeauna puterea a fost in mana celor care si-au permis sa o detina: unii au folosit-o pentru binele general, si umanitatea a prosperat, altii au folosit-o abuziv si discretionar, spre detrimentul maselor. Cine se crede atat de destept si capabil, nu are decat sa puna mana pe putere, si sa nu se mai lamenteze atat. Asa ca sfatul meu este sa va uniti si urniti, si sa dati posibilitatea acelora care sunt capabili sa faca ceva pentru tara asta, sa o faca. Cine or fi ei, ii vom vedea la momentul potrivit. Dar trebuie create mai intai conditiile. Daca va mai coditi mult, vor mai trece 25 de ani, si va asigur ca peste alti 25 de ani petrecuti in directia actuala, nici macar nu va veti mai aminti discutiile astea de aici. Veti avea creierele prea amortite pentru exercitii atat de dificile... Editat Februarie 5, 2014 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala nu te supara ,dar e foarte important ca ,in momentul in care vrei o schimbare,sa o faci cu una mai buna nu cu una mai proasta...daca ai tu una buna la schimb...te rog sa ne spui si noua.... Teoretic, ai dreptate, dar e mai bine sa ramanem pasivi ?!? De 23 ani ori votam contra, ori ne pacalesc ei, iar ambele cazuri EI, oricare ar fi aia, nu fac altceva decat sa-si dea legi preferentiale, sa-si voteze tot felul de imunitati si sa fure din banul public !!! Va intreb : in `89 de ce s-a iesit in strada ?!?? Exista atunci o varianta mai buna, cunoscuta de toti ?!? Stiau cei care au iesit in strada ca il vor schimba pe dracu cu ta-su` ?!?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Daca stam la Universitate si scandam efectul o sa fie de "Pistol cu apa", mai bine mergem la Pta. Victoriei ca acolo e de treaba! Cine aduce benzina? Ca de restu' ne descurcam...:grin: Daca "am face rost" de vreo' duzina/doua de "praștii cu percutor", ar fi luata mai in serios adunarea! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Teoretic, ai dreptate, dar e mai bine sa ramanem pasivi ?!? De 23 ani ori votam contra, ori ne pacalesc ei, iar ambele cazuri EI, oricare ar fi aia, nu fac altceva decat sa-si dea legi preferentiale, sa-si voteze tot felul de imunitati si sa fure din banul public !!! Va intreb : in `89 de ce s-a iesit in strada ?!?? Exista atunci o varianta mai buna, cunoscuta de toti ?!? Stiau cei care au iesit in strada ca il vor schimba pe dracu cu ta-su` ?!?? in 89 nu eram atat de diferiti si cam toti ne doaream aceeasi chestie...si am iesit tocmai fiindca nu stiam ce urmeaza. amu s-ar putea ca nu toti sa-si doreasca aceeasi schimbare...iar ca sa iasa o treaba ca lumea trebuie atrasi marea majoritate.cu o demonstratie nu -i atragi de partea ta .... e nevoie de lideri(nu din aceia care stau ascunsi si asteapta ca altu sa le faca treaba iar ei sa treaca la carma...) ci oameni carismatici capabili sa atraga multimea de partea lor si sa-i conduca in orice forma de protest cu sanse cat mai mari de izbanda... asa ad hoc...e o rafala de ploaie intr-o zi de vara....se consuma energie si se exercita dreptul democratic de a protesta... nu ma intelege gresit...nu doresc sa fiu pasiv dar vreau sa stiu pt cine si pt ce lupt... ca,poate nu suntem pe aceeasi unda.... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Daca "am face rost" de vreo' duzina/doua de "praștii cu percutor", ar fi luata mai in serios adunarea! prietene...din pacate tot mai mult cred ca asta ar fi singura posibilitate de a scapa de gunoaiele astea....:ps Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala In Romania ca in toata lumea acum si in toata istoria omenirii nu s-a schimbat nimic in bine cu binele si frumosul,daca doar iesi in strada si strigi slogane nu vei rezolva absolut nimic,iar fiecare esec ca acesta va fi inca o mana pe ochii celorlati oameni cu creierele spalate sau pasivi,o sa il ia pe "nu se poate" in brate si dupa cateva astfel de escuri pe bune daca mai aduni cateva sute intr-o piata. Civilizatria si bunul simt al societatii si al conducatorilor sa instaurat doar cu parul,cine nu este constient de asta si nu isi asuma si aceasta varianta pentru reusita este sortit esecului inainte sa iasa pe usa sa se duca la manifestare. Stiu ca e instigar si toate porcariile ce le arunca altii sa iasa ei imaculati dar asta este realitatea iar istoria ne-a aratat asta ori de cate ori a existat o schimbare. Toti politicenii se vor pisha pe noi ca suntem noi in strada si scandam,ai doar fix nicaieri,pina nu le bagi frica in oase si sa inteleaga ca ori isi face treaba pentru care a fost votat bine si cinstit ori risca streabgul,eventual si cu puterea exemplului ai poti pune in riga,altfel ne vom omora cu mascatii degeaba,pentru ca vor azmutii copoii daca vad ca se ingroasa gluma. 1 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala @hdragos : Te rugam frumos nu mai scrie cu î din a la inceputul cuvintelor !!! E groaznic de incorect si te mai si chinui sa intelegi ce-ai scris si sa te intrebi : ai cui ??? ................ scandam,ai doar fix nicaieri,pina nu le bagi frica in oase si sa inteleaga ca ori isi face ............ si cu puterea exemplului ai poti pune in riga,............. Editat Februarie 5, 2014 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala ...e nevoie de lideri(nu din aceia care stau ascunsi si asteapta ca altu sa le faca treaba iar ei sa treaca la carma...) Ai inteles fix pe dos ce am scris eu... :) ... dar vreau sa stiu pt cine si pt ce lupt... Raspuns: pentru tine si binele tau. Exista un aforism oriental, care spune asa: "Actiunea este superioara nonactiunii". Va las sa meditati la asta... mai aveti 2 zile... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Ai inteles fix pe dos ce am scris eu... :) Raspuns: pentru tine si binele tau. Exista un aforism oriental, care spune asa: "Actiunea este superioara nonactiunii". Va las sa meditati la asta... mai aveti 2 zile... :) binele difera de la caz la caz si e direct proportional cu nivelul de educatie... sunt sigur ca amu voi lupta pt binele altora si nu al meu... pt mine voi cauta o lupta in care voi crede si voi avea sperante de izbanda iar de oportunisti sunt satul nu e cazul sa meditezi asupra unor filozofii orientale...avem filozofiile noastre la care putem medita...suntem totusi doua lumi diferite in gandire. stii cum vad actiunea asta...ca o mamaliga care fierbe intr-o oala fara capac iar la suprafata ies bule... Editat Februarie 6, 2014 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate