JurasikMan Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala ... eu vreau ca ei sa ajunga sa traiasca mai bine, sa-si plateasca impozitele si sa-si ia o casa. dar nu vreau ca ei sa faca asta pe spinarea celor care stau 10-12 ore ca sa plateasca taxe si impozite... Cine ar fi crezut ca avem printre noi un vistor . Lupule , eu nu-mi permit luxul sa presupun cand aleg o varianta de actiune. Eu trebuie sa ma bazez pe realitate. Si realitatea nu arata cum visezi tu . DAca vrei sa faci ceva cu sanse de izbanda , ai nevoie de muullllllllllta pregatire , multe alternative pentru orice ar putea sa mearga prost , si blocarea oricarei posibilitati a adversarului de a reactiona imprevizibil ...prin orice mijloace. Altfel ... o sa se numeasca esec. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala LE: @pmstancu: masa critica in '89 a fost armata. daca ei puneau mitralierele pe oameni, iesea Tien An Men si mergeam toti acasa. doar ca au avut grija sa nu se mai faca armata, ca omul sa nu mai stie cum se foloseste o arma. acum, armata nu mai este, este dezbinata si ea. jandarmeria si politia au si ei problemele lor. si vor tine cu puterea... indiferent care va fi ea si cine va face parte din ea. Tien An Men a deschis o cale, evenimentele de acolo au fost doar o caramida in inaltul zid al plangerii si al revoltei. Totusi, vorbim de alte mentalitati si alte simtiri. Acum, la ora la care vorbim, dar de ceva timp, chinezii lucreaza in sensul domolirii spiritelor ce se inflacareaza in interiorul tarii (si nu-s putini, o stim), acolo unde saracia comparativ cu zonele de coasta, a inceput de ceva timp sa conduca spre inevitabil. Dar strategia este mult mai laborioasa, printre altele incluzand si varii masuri economice menite sa calmeze spiritele. Armata versus populatie... sunt nenumarate cazurile in istoria trecuta si recenta si, de multe ori, meciul a continuat ani la randul, cu un scor indecis, dar cu multe suferinti, de o parte si de alta. Dar sunt de acord si cu tine, si cu multi altii de fapt, ca mana pe ciomag isi are locul si rostul ei intr-un anume punct. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala JurasikMan : Detaliaza, te rog, cam ce ar insemna acea "multa pregatire".....cumva trebuie s-o apucam de undeva, nu ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Cine ar fi crezut ca avem printre noi un vistor . Lupule , eu nu-mi permit luxul sa presupun cand aleg o varianta de actiune. Eu trebuie sa ma bazez pe realitate. Si realitatea nu arata cum visezi tu . DAca vrei sa faci ceva cu sanse de izbanda , ai nevoie de muullllllllllta pregatire , multe alternative pentru orice ar putea sa mearga prost , si blocarea oricarei posibilitati a adversarului de a reactiona imprevizibil ...prin orice mijloace. Altfel ... o sa se numeasca esec. visator sint, ca visez la o ramada de chestii. nu visez insa ca toti sintem egali. ceea ce spun eu inseamna de fapt stimularea firmelor existente si stimularea noilor intreprinzatori. nu prin jocuri gen ruleta (cum au facut cu banii acm citeva luni) ci prin reducerea de taxe si prin incurajarea platii lor. nu prin forta, ca acum, ci prin faptul ca sint mici si merita platite. acum, daca nu le platesti si dovedesc asta, nu iti dau amenda, te desfiintez direct cu poprire pe avere pina la recuperarea inzecita a prejudiciului... mai departe: vreau sa fac disponibilizari de la stat. pai oamenii aia trebuie sa plece undeva la munca... deci daca reduc taxele, imi maresc competitivitatea si pot iesi la export mult mai multi... si or sa aibe comenzi si vor cauta sa angajeze. si mai departe: avind petrol, reduc accizele la carburant pina la limita impusa de UE. si pentru ca nu pot merge mai jos, reduc altfel taxele astfel incit sa pot subventiona transporturile... asta inseamna mai multe masini si mai multe locuri de munca... fac impozitul pe profit 0 pentru primii 2 ani de activitate, la investitii de peste o anumita valoare si care genereaza peste X locuri de munca. investesc in cercetare si iau bani de pe urma patentelor, dar ma asigur ca urmaresc sa si incasez. sint muuulte variante de a pune tara pe picioare, doar sa vrem sa facem asta. astia sint porsti ci cred ca 100x10=10x10000 ca o contra la ce au facut astia: masura populista de tva 9% la piine a dus la scumpirea ei si implicit la umplerea unor buzunare. Editat Ianuarie 23, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Cine ar fi crezut ca avem printre noi un vistor ... DAca vrei sa faci ceva cu sanse de izbanda , ai nevoie de muullllllllllta pregatire , multe alternative pentru orice ar putea sa mearga prost , si blocarea oricarei posibilitati a adversarului de a reactiona imprevizibil ...prin orice mijloace. Altfel ... o sa se numeasca esec. Trebuie sa recunosc faptul ca ma uimeste ambitia ta... Ba te retragi din discutie, ba te "reactivezi ca ai fost atacat" ca in postul #36 ...amice e timpul sa iei o decizie ori cu sufletul in rai ori cu...Nu te supara pe mine dar esti o intruchipare a antitezei totale. Nu am avut curiozitatea, probabil nici nu voi face asta, dar pe unde am dat de tine prin topicuri ai escaladat discutiile spre un 'nea Gica-contra fara sa vii cu ceva argumente, idei constructive sau sa bati ideile de acolo cu ceva date concrete. Imi cer scuze, caci nu pot sa vorbesc in numele celorlalti, dar IO fac parte din acei oameni care mai spera ca ne vom salva de mizeria asta in care am decazut. Toti ne dorim sa o facem pasnic, insa daca nu se poate si caPU LA tara considera ca e nevoie de topor si coasa, o facem si pe asta. Lasa-ne pe noi cu scenarii de laborator demne de baietii cu "ochi albastrii" (apropo ce culoare au ochii tai...just for fun :grin:) , sau de sugestiile astea negativiste care nu duc nicaieri. Nu vrei sa iesi in strada, foarte bine nu te obliga nimeni si poti sa stai in continuare cu un deget in cur si cu unul pe tastatura sa vina solutia salvatoare. Cum spunea cineva odata..."Fiecare reusita incepe cu decizia de a incerca". PS 1: nu mi-o lua in nume de rau ! Sunt genul care zice ce are de zis oricand oricum. Cand ne vedem cu prima ocazie, cand o fi asta , promit sa dau eu o bere si sa stam sa vorbim mai multe :wink: PS 2:@Optimus ...ne auzim la telefon zilele astea sa vedem cum facem sa rasturnam regimul asta mafiot si bandit :h5 PS 3: @ JurasikMan fii amabil si explica si mie cu un minim de amanunte ce inseamna "muullllllllllta pregatire , multe alternative pentru orice ar putea sa mearga prost , si blocarea oricarei posibilitati a adversarului de a reactiona imprevizibil ...prin orice mijloace" :pr1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Mi-am racit ....dejtele de pomana . :pr1 Iesiti , mo, si nu mai tineti seama de tampeniie scrise de mine . P.S.1 am ochii negri ca taciunele :ha: P.S.2 ...m-ati rapus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala @pantzerrow: :g :ha: @pantzerrow: :ha: stiu ca ai vrea sa te intalnesti cu @jurasik,dar nu vei avea parte,pt ca el doar da din taste la aproape orice topic,nu neaparat care are legatura cu 4x4 si nu are timp de iesiri in teren:grin: @jurasik: tu singur esti fara de pacat,dreptatea ta este dreptate in veac si cuvantul tau adevarul...:pr1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Amin ! Si eu astept cu nerabdare sa va intalnesc :grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Amin ! Si eu astept cu nerabdare sa va intalnesc :grin:. Pe 8 februarie? Stabiliti-va un punct de intalnire ca s-ar putea ca detaliul legat de culoarea ochilor sa nu fie suficient...... 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Acum la Kiev sunt -16grade iar oamenii aia stau inca in strada. Cred in democratie si s-au saturat de comunismul cu fata umana... Pe 8 februarie sper sa nu fie asa frig astfel sa avem motiv sa nu iesim in strada!!! Va asteptam! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Acum la Kiev sunt -16grade iar oamenii aia stau inca in strada. .............. Vezi ce inseamna sa n-aiba cine sa le spuna ca sunt niste idioti.....? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Vezi ce inseamna sa n-aiba cine sa le spuna ca sunt niste idioti.....? :ha: Ba sigur da. Si nu numai idioti : huligani, teroristi, golani si o sumedenie de alte epitete care "sa dea bine" la cei cu mintea mica... Numai ca oamenilor le-a ajuns si nu mai vor ca cei de la putere sa le puna etichete de acest fel si sa se comporte ca atare. Sau cei care stau la caldurica si asteapta sa vada cum se termina ca sa decida in ce barca sar. Editez : chiar daca am facut-o si in alt post, profit si de acesta pentru a ura La Multi Ani Romaniei si Romanilor! Editat Ianuarie 24, 2014 de pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Sorry, aici nu mai e palpitanta discutia, "s-a basit mireasa".....:ha: S-a deschis alta mai aproape de realitatea de afara, eu ma mut dincoace : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82691-Vine-zapada-!Credeti-ca-autoritatile-sunt-pregatite&p=936598#post936598 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Daca vreti sa faceti ceva constructiv, face ti-o pe barba voastra, ma rog, a noastra. Nu va alipiti unei miscari, pt ca habar nu aveti ce vrea cu adevarat acea miscare. Vreti sa iesim? IESIM! Cine ne conduce? Astrale, noi facem ce zici tu de data asta! Hai fa planul de bataie, dar nu ma pune sa manifestez alaturi de cei PRORosia sau CONTRARosia! Eu ies pt mine si cei ca mine iar acum iesim pentru....vedem noi mai exact pt ce:) Vreti sa atragem atentia? Ok! Hai pe 8 februarie sa ne plimbam in sir cu masinile de la Universitatii la Romana, fara claxoane, fara banere, doar unul dupa altul...cati vom fi. Cu avariile si in coloana. Daca blocam noi strada, e infractiune, dar daca se aduna suficient de multi...devine normal. Si putem atrage multi alaturi de noi iar miscarea nostra si ce vrem noi poate ajunge direct in mass media. Ramane sa vezi ce vei vorbi cand vei avea microfonul in gura. Adica: de ce ati iesit azi sa protestati? Sper sa nu ti iasa: AAAAAAA.....pentru ca tragedie si.....pentru avion! Editat Ianuarie 24, 2014 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Daca vreti sa faceti ceva constructiv, face ti-o pe barba voastra, ma rog, a noastra. Nu va alipiti unei miscari, pt ca habar nu aveti ce vrea cu adevarat acea miscare. Vreti sa iesim? IESIM! Cine ne conduce? Astrale, noi facem ce zici tu de data asta! Hai fa planul de bataie, dar nu ma pune sa manifestez alaturi de cei PRORosia sau CONTRARosia! Eu ies pt mine si cei ca mine iar acum iesim pentru....vedem noi mai exact pt ce:) Vreti sa atragem atentia? Ok! Hai pe 8 februarie sa nue plimbam in jir cu masinile de la Universitatii la romana, fara claxoane, fara banere, doar unul dupa altul...cati vom fi. Cu avariile si in coloana. Daca blocam noi strada, e infractiune, dar daca se aduna suficient de multi...devine normal. Si putem atrage multi alaturi de noi iar miscarea nostra si ce vrem noi poate ajunge direct in mass media. Ramane sa vezi ce vei vorbi cand vei avea microfonul in gura. Adica: de ce ati iesit azi sa protestati? Sper sa nu ti iasa: AAAAAAA.....pentru ca tragedie si.....pentru avion! Foarte frumos ai spus Petre ! Ma alaturi voua , dar cu masina pe care nu o mai pot inmatricula ! Vin cu platforma dupa mine si voi pune pe ea masina care e inmatriculata ro , care platesc taxe si nu o mai pot vinde altcuiva decat rematului !!:tk Impozite astronomice la motoarele noastre , tara asta condusa de hoti ne inpinge sa fim ca ei ...din acest motiv nu merge nimic ! De ce Bulgari stiu sa respecte cetateanul cu autoturisme ...taxa de prima inmatriculare 100euro ,impozit 50 euro , itp 15 euro , asigurate 100euro ~~depinde de sofer cate accidente a facut! La noi in Romania , autoturism cu o valoare de 2000 euro ,cu motor 4200 diesel 130cp , imnatriculat peste 10000euro , impozit peste 2000euro ...pai unde traiti fratilor , ce salarii avem , de unde scoatem bani astia ...de acolo de unde ne indruma hotii astia , sa nu le mai dam bai ...mergem la Bulgari si ii facem oameni!:tk:tk dar pe ei nu ii afecteaza , pt ca ei considera ca isi fac treaba , au salarii uriase si legi proaste ! Pacat ne v-om duce draku ! Sincer daca ar fi fost la dublu fata de taxele bulgaresti , eu ramaneam in tara mea si ieream cinstit si patriot ! Dar din acest motiv il face pe Roman sa fuga din patria lui! :uameni Pe 08 02 2014 sunt prezent ...dati un loc de intanlire , undeva la periferie sau pe o sosea ff lata din capitala unde putem parac sau alinia in coloana ! Propun intrarea de pe A2 - ozana - policolor , e sens unic , sosea lata , dret de a parca paralel cu bordura ! Ne aliniem in ordinea sosiri ! Hai Romania !! Editat Ianuarie 24, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Daca vreti sa faceti ceva constructiv, face ti-o pe barba voastra, ma rog, a noastra. Nu va alipiti unei miscari, pt ca habar nu aveti ce vrea cu adevarat acea miscare. Vreti sa iesim? IESIM! Cine ne conduce? Astrale, noi facem ce zici tu de data asta! Hai fa planul de bataie, dar nu ma pune sa manifestez alaturi de cei PRORosia sau CONTRARosia! Eu ies pt mine si cei ca mine iar acum iesim pentru....vedem noi mai exact pt ce:) Vreti sa atragem atentia? Ok! Hai pe 8 februarie sa ne plimbam in sir cu masinile de la Universitatii la Romana, fara claxoane, fara banere, doar unul dupa altul...cati vom fi. Cu avariile si in coloana. Daca blocam noi strada, e infractiune, dar daca se aduna suficient de multi...devine normal. Si putem atrage multi alaturi de noi iar miscarea nostra si ce vrem noi poate ajunge direct in mass media. Ramane sa vezi ce vei vorbi cand vei avea microfonul in gura. Adica: de ce ati iesit azi sa protestati? Sper sa nu ti iasa: AAAAAAA.....pentru ca tragedie si.....pentru avion! Auzi, bre, tu ai citit tot ce s-a scris pe topicul asta sau......? :ha: Nu de alta, da` macar sa nu ma duc singur sa beau o cafea cu GPScu la MOL-ul de la intrarea pe A2 degeaba ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala - De ce sunteți aici (în stradă)? - Sunt pentru că din seria taxelor și impozitelor și pentru că Timbrul de mediu! :ha::ha::ha: 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala - De ce sunteți aici (în stradă)? - Sunt pentru că din seria taxelor și impozitelor și pentru că Timbrul de mediu! :ha::ha::ha: Pfffff:ha: :ha: :ha: Inceputul e promitator :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Auzi, bre, tu ai citit tot ce s-a scris pe topicul asta sau......? :ha: Nu de alta, da` macar sa nu ma duc singur sa beau o cafea cu GPScu la MOL-ul de la intrarea pe A2 degeaba ! :ha: Bre, zi unde ne adunam si tu ne conduci. Eu vin! Iti recomand sa pui niste "sefi de pluton" la fiecare 10 masini ca sa delegi conducerea in asa fel incat sa fii atent cum si pe ce traseu ne vei plimba si sa i dam drumul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Bre, zi unde ne adunam si tu ne conduci. Eu vin! Iti recomand sa pui niste "sefi de pluton" la fiecare 10 masini ca sa delegi conducerea in asa fel incat sa fii atent cum si pe ce traseu ne vei plimba si sa i dam drumul. Esti daltonist de galben ??? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Esti daltonist de galben ??? :ha: Sa ti creasca tie o sticla de votca BELUGA in mana dreapta daca nu postezi ORA!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Sa ti creasca tie o sticla de votca BELUGA in mana dreapta daca nu postezi ORA!!!! Pentru o Beluga, normal ca tin ora intalnirii secreta !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Pentru o Beluga, normal ca tin ora intalnirii secreta !!! :ha: Deci ai de ales: ori esti lider sobru ori ne cacam in el de protest si ne-mbatam la marginea drumului :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Deci ai de ales: ori esti lider sobru ori ne cacam in el de protest si ne-mbatam la marginea drumului :ha: Avand in vedere ca la Calugareni ne-ai sarit anul asta, parca m-as baga la o bauta cu tine......da` sobru, fara sa cadem in sant ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala http://englishrussia.com/2014/01/24/kiev-just-yesterday/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate