JurasikMan Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Edy , eu ma bucur de cate ori am ocazia sa ma " ilumineze " careva. Acest lucru ma scuteste sa ma iluminez singur ( lucru foarte greu de realizat , dealtfel , pentru oricine ). Ba mai mult , multumesc " iluminatorului " , pentru bunavointa de care a dat dovada si il pastrez printre favoritii mei , urmarindu-i cu atentie activitatea. Nu dorim , fiecare dintre noi , sa devenim niste persoane mai bune ? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Si Dumnezeu tine cu noi: vremea e numai buna de facut revolutie! :Hr In alta ordine de idei, ma bucura ca securistii se obosesc sa organizeze si ei o vrajeala de miting in paralel, pentru ca asta este semn clar ca initiativa despre care v-am anuntat eu aici este una autentica si care nu are nici o legatura cu manevrele politice, altfel nu se oboseau atat ca sa o deturneze. Asta mai inseamna ca chiar exista romani inteligenti si puternici in tara asta, si ca pana la urma, cu toate manevrele "lor", vom reusi sa schimbam lucrurile in tara noastra! :h5 Ne vedem la Universitate la ora 16:00! :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Optimus ne vedem acolo 16:00-16:30...FIX :h5 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Se duce lumea asta pe apa sambetei ! Cand vad ce se intampla si pe acest forum..., "securisti", "comunisti", "neonazisti" si alti "isti"..., am ajuns de nu mai avem loc unul de altul!... ... Noi vrem sa facem ordine in tara, dar nu suntem in stare sa facem ordine la noi in "ograda" in primul rand! Aferim!! Stimati administratori si moderatori! Incercati sa pastrati acest forum doar pt ceea ce ne uneste: pasiunea comuna pt. masini, natura, ajutorul dezinteresat acordat aproapelui. Nemultumiri sunt multe, pareri politice are fiecare, cel putin una, dar acestea se pot manifesta in alte locuri, dedicate. Parerea mea. PS. O actiune prost organizata este mai daunatoare decat inactiunea, deoarece, pe termen lung, esecul ei compromite chiar ideea care a generat-o. Editat Februarie 8, 2014 de ctinu 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala fuse cam un fhas....:grin: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Am vazut acu la teveu ca azi a fost mare miting de "mii de oameni" al pedeleului ...a avut vreo legatura mobilizarea cu asta? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Oare cum putem fi atat de ipocriti? Sa am 5 masini in curte ...si ma plang ca nu am cu ce plati erceaul si rovigneta, ca e motorina scumpa, totul bineinteles provenind dintr-un salariu mizerabil in conditiile in care NU AM MUNCIT O ZI IN TOATA VIATA MEA! ...Ne-a rupt criza asta maxim pe toti, pe unii direct la punctul maro, ce sa mai ...! :ha: Ioane, bati campii aici daca judeci asa si e chiar jignitor pentru multa lume. Si eu am mai multe masini pt ca astea mi-e pasiunea. Chiar daca masinile respective au valoare doar pentru mine. Asta nu inseamna ca nu am dreptul sa ma plang de impozite, motorina si orice alt lucru cu pret aberant sau regula cretina de care avem parte din ce in ce mai des in tara asta. Si sa o duc bine si sa am bani multi ar fi ipocrit sa ma plang daca exista nedreptati in tara asta? Nu cred. Indirect, prin faptul ca iti mai inmatriculezi si tu masini in Bulgaria, si tu protestezi legat de taxele aberante din tara asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Buey , voi nu pareti sa intelegeti . Acest minunat guvern , plin de oameni capabili , se bucura de sustinerea a peste 70 % din populatie. Cine sunteti voi sa ii contestati ? Intai puneti-va mintile la contributie si gasiti o metoda sa combateti asta , altfel veti fi o gloata de atentatori la statul de drept , ordine sociala , bla-bla-bla. Voi aveti impresia ca o sa plece de la guvernare sau ca vor lasa puterea din mana doar pentru ca voi va adunati intr-un loc public si o cereti ? Voi nu pricepeti sau nu vreti sa pricepeti ? Suntem vanduti de mult . Suntem o tara saracita , vanduta . Devenim o natie de chiriasi si datornici la banci . Nu vi se pare cunoscut ? si daca , prin absurd , ii dati pe astia jos , ce puneti in loc ? Veti fi prezentati ca niste rebeli , arestati , bagati in dube , risipiti , nu sunteti organizati . Bancherii isi vor retrage operatiunile , Institutiile financiare internationale vor sesiza atacul la democratie pe care il faceti .... Eu cred ca ...numai Putin ne mai scapa de capitalismul asta ghebos dar nu stiu daca vrea. Are destule de tras cu neo-comunismul lui . Nu am facut o analiza pe text foarte complexa legat de ce postezi tu asa ca nu pricep de fapt care sunt intentiile tale. Nu inteleg de ce intotdeauna cand se ridica cineva sa protesteze legat de orice ii trece lui prin cap, inevitabil se gaseste altcineva care sa ia in derizoriu respectivul protest si persoanele care adera la el. JurasikMan, linisteste-te. Nimeni nu protesteaza impotriva ta. In cazul acesta, daca nu aderi la protest lasa oamenii in pace. Nu ii mai desconsidera, nu ii mai jigni prin atitudinea ta. Lasa si placa cu "Ce puneti in loc?". Este un cliseu penibil utilizat ca justificare ca sa stam ca sclavii umili si supusi. Eu inca cred ca mai exista si oameni capabili si de bun simt in tara asta. Ideea e sa ii gasim nu sa ne lamentam ca "nu avem ce pune in loc" deci sa ramanem sclavi in continuare cu aceeasi conducatori penali. Te rog frumos, lasa oamenii in pace. Daca nu ai de zis nimic constructiv in acest topic, nu intra doar ca sa bagatelizezi ideile si actiunile altora. Daca tu esti multumit cum e tara asta acum, atunci stai linistit si traieste-ti viata in continuare la fel ca si pana acum. Multumesc! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Am vazut acu la teveu ca azi a fost mare miting de "mii de oameni" al pedeleului ...a avut vreo legatura mobilizarea cu asta? A avut dar nu le-a iesit ! S-a incercat o mobilizare a tuturor celor care sunt impotriva sistemului, indiferent ca este mizeria PDL sau mizeria USL,iar PDL a anuntat apoi un miting cu 2-3 ore mai devreme tocmai pt a se lega de aceasta mobilizare. Multi scarbiti de acest fapt, la care se adauga si vesnicul temperament mai meteorologic, au evitat sa iasa. Rezultatul:in fata la teatrul National s-au strans maxim 300 de persoane multi fiind habarnisti sau platiti sa strige ceea li se impune iar pe la 16:45 la fantana au aparut vreo 30 de PDL-isti care au luat pulsul pietei...goale. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Parerea mea este ca ar trebui organizate astfel de proteste pasnice de doua ori pe an, odata la doi ani proteste gen Franta cu blocat drumuri, autostrazi, etc si inainte de alegeri, proteste ateniene, sa stie nenorocitii astia "de sus" ca nu existam doar cand au nevoie de voturi. Daca nu ceri nu ti se va da, probabil nenorocitii au impresia ca e lapte si miere in tara asta de lumea nu cere nimic niciodata. Editat Februarie 9, 2014 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Max , ce te deranjeaza cel mai mult ? Faptul ca eu am avut dreptate ...sau ca voi ati gresit ? Propovaduiesc organizarea inteligenta a oricarui fel de actiune , pentru ca o actiune prost gandita sau negandita deloc , se intoarce impotriva cauzei. Actionand prosteste, cum vreti voi , duceti in derizoriu ideea de protest. din punctul meu de vedere sunteti niste spargatori de greva cu acte in regula. Vazand atitudinea voastra , ma face sa va incadrez la " platitii nomenclaturii actuale " . Ce va spun eu este de 100 de ori mai constructiv decat "chiorala" cu care actionati , avand impresia ca sunteti mari revolutionari. Sunteti o masa manipulata ( in cel mai fericit caz ) , ca sa nu spun ca deserviti un sistem pe care "aparent " il combateti . Nu pricepi , sau nu vrei sa pricepi ca iesitul in strada aiurea , fara un program precis si niste revendicari clare , fara suportul mai multor organizatii , va fi acaparat de forte politice care au infrastructura necesara sa scoata oameni in strada si sa confiste la propriu protestul vostru ( in cazul aceste de PDL - asa cum ati si remarcat dealtfel ) . Esti securist , MAX ? Mie asa mi se pare. Ca esti tare perseverent in greseala. Cred ca o faceti intentionat ...altfel as fi nevoit sa va incadrez in alta categorie . Repet intrebarea ...nu pricepeti ...sau nu vreti sa pricepeti ? P.S. Intr-o lume complexa , nu ai voie sa gandesti simplu. Daca gandesti simplu , vei fi folosit ca un obiect pentru realizarea intereselor celor ce gandesc complex. Cu alte cuvinte , orice prost poate fi facut sa creada de catre un destept ca ceea ce va face este in interesul lui ...doar ca la sfarsitul zilei , prostul va fi si mai sarac ..iar desteptul isi va mari averea , influenta , statutul . Alege-ti tabara , MAX ...nu exista jumatati de masura . Editat Februarie 9, 2014 de JurasikMan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala :bleah PDL, bravo! le-ati tras-o. din nou. la toti. :pr The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Avem multe de invatat domnilor, in tehnica manipularii. Interesanta intamplarea si e de bagat la cap. ...cel mai probabil asa s-a intamplat si in '89.... mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Max ai dreptate si in acelasi timp ...n-ai! Acum cativa ani avem 7-8 masini ...ptr ca imi permiteam. Acum m-am restrans la mai putine. Ptr ca atat imi permit momentan. Sa nu crezi ca sunt fericit ca e motorina 6 lei. Sa nu crezi ca sunt fericit ca intr-un an trebuie sa scot din buzunar mii de euro ptr reparatii si ptr taxe. Sa nu crezi ca trebuie sa dau peste 50% din cat produc statului roman care nu imi da nimic. In ceea ce priveste BG, am o singura masina inmatriculata la ei, dar astept momentul cand o voi trece pe Romania. Mai am "de mancat multe paini" pana sa-mi pot permite asta. Sunt zile cand muncesc 20 de ore din 24, de multe ori zile consecutive. Probabil ca sunt unul dintre milioanele de sclavi din Romania ...Momentan imi accept soarta ...si astept momentul oportun sa rup lanturile din jurul meu cand voi putea schimba lucrul asta. Nu sunt mandru de ceea ce trebuie sa facem ca sa supravietuim, da ai citit bine, sa supravietuim ptr ca sa traim in conditii decente e foarte greu, dar am putea sa fim putini mai demni, sa nu ne mai plangem ca babele. N-am nici cea mai mica intentie sa jignesc pe cineva sau sa descurajez actiunile unor oameni care cred ca e bine sa iesi in strada ca sa traiesti mai bine. Nu. Fiecare e liber sa faca exact ceea ce doreste, ceea ce crede el ca il va ajuta. Sistemul acum, este mult prea versat sa se mai schimbe si sansa de a face lucrurile mai bune nu este de faptul ca iesim in strada ...Putem sa iesim de sute, de mii de ori ... sa ne strigam nemultumirile care te asigur ca exista ...chiar si in cazul meu ...dar, in cei 25 de ani de cand s-a schimbat sistemul da-mi un singur exemplu cand oamenii au iesit in strada si s-a schimbat ceva in bine ...Unul singur ...e fiecare data lucrurile s-au schimbat in mai rau. Neocapitalismul asta de la noi se perfectioneaza pe zi ce trece. Cred ca de acum incolo ne vor astepta vremuri din ce in ce mai grele. Cred ca Ponta va candida la presedentie si probabil ca vom asista la o intorsatura istorica in care vom trece de la neocapitalism la un sistem de tip neolegionar. Ce e mai rau este ca sistemul "standardizat" este impus de marile puteri, Romania fiind doar o za in acest lant. Si ce este si mai rau, este ca din setea asta de sange si razbunare, romanii sustin din plin aceste tehnici. Cred ca o solutie acum ptr Romania este iesirea din UE, desi acest lucru este aproape imposibil avand in vedere datoriile pe care le avem. Uita-te ce se intampla acum in Ucraina unde curentul UE nu prea a prins, si cei de acolo si-au dat seama ca aderarea de fapt este o semnatura in alb ptr drumul fara cale de intors. Drumul spre sclavagismul modern. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala ...Intr-o lume complexa , nu ai voie sa gandesti simplu. Daca gandesti simplu , vei fi folosit ca un obiect pentru realizarea intereselor celor ce gandesc complex... Mare dreptate ai! Totusi, acest gen de discutii pe un forum specializat, nu fac decat sa invenineze relatiile intre membrii lui si, practic, sa-l desfiinteze in calitate de comunitate cu un scop util si generos. Este motivul pt care repet rugamintea adresata celor care supravegheaza buna functionare a forumului: Stimati administratori si moderatori! Incercati sa pastrati acest forum doar pt ceeace ne uneste: pasiunea comuna pt. masini, natura, ajutorul dezinteresat acordat aproapelui. Nemultumiri sunt multe, pareri politice are fiecare, cel putin una, dar acestea se pot manifesta in alte locuri, dedicate. Editat Februarie 9, 2014 de ctinu 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Discutiile cu iz politic intotdeauna ne fac ceea ce "stiu" ele mai bine ... dezbina. Atat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala ...sau ca voi ati gresit ? Tu nu faci parte din aceasta comunitate? Exista voi si noi? Cine suntem noi? Cine sunteti voi? orice prost poate fi facut sa creada de catre un destept ca ceea ce va face este in interesul lui ...doar ca la sfarsitul zilei , prostul va fi si mai sarac ..iar desteptul isi va mari averea , influenta , statutul . Alege-ti tabara , MAX ...nu exista jumatati de masura . Avand in vedere ca ar fi doar cele doua categorii enumerate de tine, tu, dupa parerea ta unde te-ai incadra? La prosti sau la destepti? 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Data de 8 a trecut. Mobilizarea s-a vazut. Discutiile au fost interesante. S-au evidentiat vreo doi Trolli. Consider ca putem inchide topicul pentru moment....definitiv! :grin::grin: Editat Februarie 9, 2014 de Astral "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Max , ce te deranjeaza cel mai mult ? Faptul ca eu am avut dreptate ...sau ca voi ati gresit ? Propovaduiesc organizarea inteligenta a oricarui fel de actiune , pentru ca o actiune prost gandita sau negandita deloc , se intoarce impotriva cauzei. Actionand prosteste, cum vreti voi , duceti in derizoriu ideea de protest. din punctul meu de vedere sunteti niste spargatori de greva cu acte in regula. Vazand atitudinea voastra , ma face sa va incadrez la " platitii nomenclaturii actuale " . Ce va spun eu este de 100 de ori mai constructiv decat "chiorala" cu care actionati , avand impresia ca sunteti mari revolutionari. Sunteti o masa manipulata ( in cel mai fericit caz ) , ca sa nu spun ca deserviti un sistem pe care "aparent " il combateti . Nu pricepi , sau nu vrei sa pricepi ca iesitul in strada aiurea , fara un program precis si niste revendicari clare , fara suportul mai multor organizatii , va fi acaparat de forte politice care au infrastructura necesara sa scoata oameni in strada si sa confiste la propriu protestul vostru ( in cazul aceste de PDL - asa cum ati si remarcat dealtfel ) . Esti securist , MAX ? Mie asa mi se pare. Ca esti tare perseverent in greseala. Cred ca o faceti intentionat ...altfel as fi nevoit sa va incadrez in alta categorie . Repet intrebarea ...nu pricepeti ...sau nu vreti sa pricepeti ? P.S. Intr-o lume complexa , nu ai voie sa gandesti simplu. Daca gandesti simplu , vei fi folosit ca un obiect pentru realizarea intereselor celor ce gandesc complex. Cu alte cuvinte , orice prost poate fi facut sa creada de catre un destept ca ceea ce va face este in interesul lui ...doar ca la sfarsitul zilei , prostul va fi si mai sarac ..iar desteptul isi va mari averea , influenta , statutul . Alege-ti tabara , MAX ...nu exista jumatati de masura . Sa inteleg ca sunt "platitul nomenclaturii actuale"? Spargator de greva. Si mai sunt si securist pe deasupra. Nu ma cunosti dar iti permiti ca sa ma jignesti in felul asta. Asta pentru ca ti-am spus la modul chiar elegant ca sa nu iti mai bati joc de oamenii care protesteaza. Sa imi aleg tabara... Hmmm Stimabile, nu imi voi alege tabara dar in schimb ti-o voi alege pe a ta respectiv AFARA DE PE ACEST FORUM. Nici eu si nici altii nu suntem obligati sa iti suportam jignirile gratuite. Initial vroiam sa iti solicit scuze pentru afirmatiile tale dar experienta de atatia ani cu oameni pe forum imi spune ca un imbecil arogant asa cum apari tu aici nu va face acest lucru. In aceste conditii nu ma intereseaza scuzele tale. Ai dreptate. Noi am gresit si tu ai dreptate. Noi suntem prosti si tu esti destept. In acest caz nu e potrivit sa ramai aici jos la nivel cu prostii. Cauta-ti un loc cu "destepti" Personal n-am mai dat un BAN de multa vreme dar acum chiar nu ma pot abtine. Sa fi sanatos! Editat Februarie 9, 2014 de Max 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Nu Sorine, nu inchidem discutia. Lasa lumea sa isi spuna parerile iar cei care nu sunt in stare sa si le spuna fara sa ii jigneasca pe ceilalti ii scoatem afara. Nu vom inchide o discutie pentru ca unii nu sunt in stare sa ii respecte pe ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Totusi, acest gen de discutii pe un forum specializat, nu fac decat sa invenineze relatiile intre membrii lui si, practic, sa-l desfiinteze in calitate de comunitate cu un scop util si generos. Este motivul pt care repet rugamintea adresata celor care supravegheaza buna functionare a forumului: Stimati administratori si moderatori! Incercati sa pastrati acest forum doar pt ceeace ne uneste: pasiunea comuna pt. masini, natura, ajutorul dezinteresat acordat aproapelui. Nemultumiri sunt multe, pareri politice are fiecare, cel putin una, dar acestea se pot manifesta in alte locuri, dedicate. In principiu ai dreptate dar cred totusi ca putem avea astfel de discutii aici dar sa avem bunul simt sa respectam parerile si actiunile altora fara sa ii jignim. Nu e nici o problema ca unii dintre noi avem pareri contrare altora dar asta nu inseamna ca sa ne batem joc de ceilalti. Discutia de aici este artificial politizata. Nu am vazut pe nimeni sa sustina un partid sau un politician. Ne exprimam nemultumirea legata de nedreptatile existente INDIFERENT cine le provoaca. Bineinteles ca exista si aici indivizi care prin actiunile lor bine gandite incearca sa bagatelizeze si sa duca in derizoriu discutiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Pai la ce sa mai lasam deschisa discutia ?!? A disparut principalul combatant ! :ha: Sunteti rai.....Omu` a vrut sa va lumineze si voi il dati afara ?!? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Pai la ce sa mai lasam deschisa discutia ?!? A disparut principalul combatant ! :ha: Sunteti rai.....Omu` a vrut sa va lumineze si voi il dati afara ?!? :ha: Astrale, si profesorii nostri la scoala vroiau sa ne lumineze dar nu ne-au facut securisti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Din pacate, ne-au facut iar! Dar macar a fost o lectie utila, pentru cei care au inteles ceva. Asta este nivelul, deocamdata... :( Referitor la oportunitatea de a se purta astfel de discutii pe un forum "dedicat 4x4", parerea mea este ca este foarte oportun, atata timp cat pretul carburantilor, nivelul si volumul taxelor si impozitelor afecteaza practicarea acestui hobby pentru unii si sport pentru altii. Tocmai tendinta de a sta in banca ta, daca "nu te priveste direct" a condus la starea actuala de lucruri. Vedeti tupeul inimaginabil cu care au inceput sa fac prospectari dupa gaze de sist in curtile oamenilor, si daca erau luati la rost le replicau oamenilor "daca nu-ti convine, fa reclamatie si vei fi despagubit"...!!! De ce? Pentru ca au vazut ca pot face ce vor ei in tara asta, pentru ca romanul nu reactioneaza. Acum, daca reactioneaza, este numit recalcitrant, pericol social, baga jandarmeria peste el... pentru ca nu mai "sta cuminte in banca lui". Cam despre asta vorbim... Pe mine inca ma mai mira cat de usor pot fi prostiti oamenii, nici macar nu trebuie o mare abilitate pentru asta. In initiativa "originala" se spunea clar care sunt obiectivele, cererile, dar s-a turuit la greu pe langa. Dupa care s-a confundat incredibil de usor aceasta initiativa veche de cateva saptamani cu o stire aparuta cu doar 3 zile inainte de data mitingului... E adevarat ca in tot acest timp, "baietii" au activat la greu in mediul online, cel putin, am vazut ceva comentarii si pe feisbucul evenimentului. Imi vine sa pun iar linkul ala despre manipularea in mediul online... :))) Din pacate, oricat de jos ar cadea economia, bugetul postacilor nu scade proportional, pentru activitatile de control exista oricand bani. Stiu chiar un caz celebru in Romania, unde o singura persoana este platita cu 8000 euro pe luna doar ca sa intretina un anumit curent de opinie in mediul online, pe langa investitia initiala de lansare a unui site cu tot ce tine de asta. Plus inca 2-3 postaci care fac pe userii pe acolo. Dar ce este mai misto, este ca nu le tine figura, pentru ca "tinta" este chiar prea desteapta si puternica pentru ei. De asta zic ca se poate face fata la orice manevra, dar cu conditia sa stii despre ce este vorba, si sa stii si ce sa faci ca sa contracarezi manipularea. Asta este, mergem inainte... Ne descurcam noi cumva, pana la urma... ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala Max , ce te deranjeaza cel mai mult ? Faptul ca eu am avut dreptate ...sau ca voi ati gresit ? Propovaduiesc organizarea inteligenta a oricarui fel de actiune , pentru ca o actiune prost gandita sau negandita deloc , se intoarce impotriva cauzei. Actionand prosteste, cum vreti voi , duceti in derizoriu ideea de protest. din punctul meu de vedere sunteti niste spargatori de greva cu acte in regula. Vazand atitudinea voastra , ma face sa va incadrez la " platitii nomenclaturii actuale " . Ce va spun eu este de 100 de ori mai constructiv decat "chiorala" cu care actionati , avand impresia ca sunteti mari revolutionari. Sunteti o masa manipulata ( in cel mai fericit caz ) , ca sa nu spun ca deserviti un sistem pe care "aparent " il combateti . Nu pricepi , sau nu vrei sa pricepi ca iesitul in strada aiurea , fara un program precis si niste revendicari clare , fara suportul mai multor organizatii , va fi acaparat de forte politice care au infrastructura necesara sa scoata oameni in strada si sa confiste la propriu protestul vostru ( in cazul aceste de PDL - asa cum ati si remarcat dealtfel ) . Esti securist , MAX ? Mie asa mi se pare. Ca esti tare perseverent in greseala. Cred ca o faceti intentionat ...altfel as fi nevoit sa va incadrez in alta categorie . Repet intrebarea ...nu pricepeti ...sau nu vreti sa pricepeti ? P.S. Intr-o lume complexa , nu ai voie sa gandesti simplu. Daca gandesti simplu , vei fi folosit ca un obiect pentru realizarea intereselor celor ce gandesc complex. Cu alte cuvinte , orice prost poate fi facut sa creada de catre un destept ca ceea ce va face este in interesul lui ...doar ca la sfarsitul zilei , prostul va fi si mai sarac ..iar desteptul isi va mari averea , influenta , statutul . Alege-ti tabara , MAX ...nu exista jumatati de masura . colegul aici are dreptate...la cele legat de proteste...(a nu se intelege ca-l fac pe Max securist,ci ma refer doar la ce a scris legat de actiuni impotriva sistemului) aceste iesiri neorganizate cu lideri ascunsi sau in curs de devenire nu face bine unei societati slab pregatite in a-si apara drepturile fundamentale...mare parte din romani nici nu-si cunosc drepturile... la un sistem bine organizat si puternic nu se merge cu mana goala...se merge organizat si se loveste unde pot fi vulnerabili.dar asta necesita organizare si implicit lideri la vedere,lideri noi care sa invete si sa informeze marea parte a populatiei care-i sunt drepturile si ce se poate face real...sper ca sunteti constienti ca intr-un stat democratic revolutie nu exista...revoltele mai mari se pot transforma usor intr-un razboi civil tocmai datorita dreptului democratic de a-ti apara ideiile si conducatorii... ei inca au destul de multi simpatizanti iar legea e de partea lor atat timp cat reprezinta marea majoritate... consider in continuare ca asemenea convocari la revolte ad hoc fara un plan si fara conducatori nu sunt doar sortite esecului ci dauneaza si insusi ideeii de a protesta pt a-ti apara drepturile,este inca un esec intr-un sir lung de esecuri care pot darama usor credibilitatea in forta unui protest civic unitar ... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate