Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala

Optimus

Postări Recomandate

Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala

re

Aug 2012

Codlea Brasov

Varsta

42

340

Implicit Re: 8 Februarie 2014 - Mobilizare nationala

Max , ce te deranjeaza cel mai mult ? Faptul ca eu am avut dreptate ...sau ca voi ati gresit ?

Propovaduiesc organizarea inteligenta a oricarui fel de actiune , pentru ca o actiune prost gandita sau negandita deloc , se intoarce impotriva cauzei. Actionand prosteste, cum vreti voi , duceti in derizoriu ideea de protest. din punctul meu de vedere sunteti niste spargatori de greva cu acte in regula. Vazand atitudinea voastra , ma face sa va incadrez la " platitii nomenclaturii actuale " . Ce va spun eu este de 100 de ori mai constructiv decat "chiorala" cu care actionati , avand impresia ca sunteti mari revolutionari. Sunteti o masa manipulata ( in cel mai fericit caz ) , ca sa nu spun ca deserviti un sistem pe care "aparent " il combateti .

Nu pricepi , sau nu vrei sa pricepi ca iesitul in strada aiurea , fara un program precis si niste revendicari clare , fara suportul mai multor organizatii , va fi acaparat de forte politice care au infrastructura necesara sa scoata oameni in strada si sa confiste la propriu protestul vostru ( in cazul aceste de PDL - asa cum ati si remarcat dealtfel ) .

Esti securist , MAX ? Mie asa mi se pare. Ca esti tare perseverent in greseala. Cred ca o faceti intentionat ...altfel as fi nevoit sa va incadrez in alta categorie .

Repet intrebarea ...nu pricepeti ...sau nu vreti sa pricepeti ?

P.S. Intr-o lume complexa , nu ai voie sa gandesti simplu. Daca gandesti simplu , vei fi folosit ca un obiect pentru realizarea intereselor celor ce gandesc complex. Cu alte cuvinte , orice prost poate fi facut sa creada de catre un destept ca ceea ce va face este in interesul lui ...doar ca la sfarsitul zilei , prostul va fi si mai sarac ..iar desteptul isi va mari averea , influenta , statutul . Alege-ti tabara , MAX ...nu exista jumatati de masura .

Last edited by JurasikMan; 9th February 2014 at 10:09.

Bre!!!

tot respectul pentru instruirea matale...

dar:

-ce este instructiv in posturile si indemnurile matale?

-care este aportul adus, vis-a-vis de specificul forumului?

-daca noi suntem un pic mai putin "mobilati" in stiinte politice si geostrategice,de ce ne tragi mata de urechi?

-crezi mata' ca detii rezolvarea problemei?

-noi, cu totii,te iubim ,da nu ne-ai spus ce "patron"ti-a inoculat convingerile?sau deprinderile...

si in final...

-daca suntem asa de putin "dotati" de ce iti pierzi mata timpu' cu noi?

-au, e nevoie de putina diversiune?

Respect si imi cer scuze...

Costel

• Like 1

Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010

VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003

Suzuki GSR 600,98 cp-2007

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stiu ca s-a mai discutat despre varianta aceasta (si este intr-adevar una extrema), dar eu personal cred ca este cea mai "pasnica" si mai EFICIENTA solutie ptr moment; si anume, incetarea oricarei activitati din orice domeniu (bugetari, angajati din mediul privat, etc.) exceptie facand serviciile de urgente (politie, salvare, sectia de urgenta a spitalelor,..mai pe scurt, tot ce tine de securitatea si sanatatea cetatenilor).

Acesta cred ca este punctul slab al oricarei tari/stat (orice zi "de liniste", poate lasa urme grave asupra economiei, dar hei, ptr a face dintr-un lucru vechi, care nu mai functioneaza un lucru bun, se stie bine ca in primul rand trebuie sa-l "strici de tot" ), in felul acesta putem atrage atentia autoritatilor, insa, in aceasta situatie se cere acea organizare de la A la Z, acei lideri care sa preia conducerea, sa ocupe toate posturile "ramase vacante" in urma PROTESTULUI si nu in ultimul rand, se va cere f multa munca ptr a aduce totul la forma dorita.

DAR, asta implica o constiinta si constienta deplina a tuturor celor care iau parte la adevarata revolutie, implica incredere in fortele proprii, implica devotament pentru aceasta cauza si cea mai importanta piesa, IMPLICAREA MAJORITATII CETATENILOR acestei tari (cu toate ca asta nu ar trebui sa fie o problema, doar toata lumea se plange de cat de rau este in tara asta...!).

Deci, exista o varianta demna de luat in seama, se poate inbunatati, slefui, adapta..., bineinteles, sub indrumarea si sfatuirea acelor lideri bineintentionati.

Asa ca, ROMANIA TREZESTE-TE!!! ROMANIA UNESTE-TE!!!

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Si sa nu uitam ceva, sa nu ajungem la acelasi rezultat, cel de acum: Responsabilizarea maxima a guvernantilor, atat a celor care au fost cat si a celor care vor veni.

Fiecare sa raspunda pentru faptele lui, atat pentru ce a facut dar si pentru ce trebuia sa faca si nu a facut...daca nu era in stare trebuia sa renunte la scaun...sa lase pe altul mai capabil.

Pentru starea in care ne aflam gasesc vinovati doar guvernantii. A si sa se reformeze si puscariile (ca o sa fie nevoie de locuri), sa se autogospodareasca si autofinanteze, ca nu sunt vinovati cetatenii unei tari ca unii sunt lepre. De ce trebuie sa platesc taxe sa-l tin pe unul la puscarie...sa se intretina singur prin munca. Si popii la fel...autofinantare. ...sunt atatea de facut...dar din pacate, nu mai apucam noi.

Editat de mesterX
  • Like 1
mesterX este pe drumul cel bun :j
Link spre comentariu

Eu de ceva vreme,nu foarte multa cei drept,tot stau si mai intreb "oare cate trebuie sa mai induram ca sa ne trezim si sa reactionam,oare cat putem indura si unde este acea limita peste care nu mai putem trece si ne vom razvratii pentru drepturile noastre si pentru a pedepsii injustitiile aduse noua poporului si sa pedepsim cum se cuvine odata pentru totdeauna pe aceste zoaie care ne-au furat pina si demnitatea?"

Stau si astept ca fratii mei sa se trezeasca,oare se vor trezii cand inca voi mai fi si eu,sau astept in zadar in loc sa ma delas de ei.

Trist,foarte trist ce se intampla cu noi,cat de jos am ajuns si cum stam chirciti acolo in bezna.

De multe ori imi doresc ca astia sa ne faca din ce in ce mai rau,sa se comporte din ce in ce mai rau,sa ne joace in picioare insutit mai mult ca acum,poate asa grabim trezirea sau curmam chinul si ne dam duhul mai repede,ca pe mine unul situatia actual ma stinge incet si dureros.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

cred ca este cea mai "pasnica" si mai EFICIENTA solutie ptr moment; si anume, incetarea oricarei activitati din orice domeniu (bugetari, angajati din mediul privat, etc.) exceptie facand serviciile de urgente (politie, salvare, sectia de urgenta a spitalelor,..mai pe scurt, tot ce tine de securitatea si sanatatea cetatenilor).

......

IMPLICAREA MAJORITATII CETATENILOR acestei tari (cu toate ca asta nu ar trebui sa fie o problema, doar toata lumea se plange de cat de rau este in tara asta...!).

Deci, exista o varianta demna de luat in seama, se poate inbunatati, slefui, adapta..., bineinteles, sub indrumarea si sfatuirea acelor lideri bineintentionati.

Asa ca, ROMANIA TREZESTE-TE!!! ROMANIA UNESTE-TE!!!

Aici este cheia si ar fi un cutit in inima acestor lepre care si-au batut joc de noi atatia ani !

Dar ce te faci ca liderii de sindicate si cei ar trebui sa declanseze acest gen de protest sunt vanduti sistemului ?

In afara de asta mai sunt si altii care traiesc intr-un univers plin de iluzii...in timp ce il asteptam pe Optimus, erau adunate cam 200 de persoane in fata teatrului si au trecut doua doamne, care dupa ce s-au uitat la ei au exclamat...astia ce or mai vrea?

Am ramas cu gura cascata si nu mi-a venit sa cred ! Probabil in universul lor creeat artificial de acest sistem corupt toate sunt in plina ascensiune caci debile mintal nu pareau....

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare