Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scarisoara- Apuseni

sop

Postări Recomandate

Pentru ca vad ca se organizeaza o "iesire" vara asta in Apuseni , am sa pun niste poze pe care le-am facut ieri in zona ghetarului de la Scarisoara.....pentru cei care vor sa mearga sa vada "ce-i asteapta" si pentru cei care nu vor sau nu pot sa stie ce pierd.

Intai gheata...

Ps. ... A fost mai mult o iesire onroad, sper ca nu ies din spiritul forumului, da' pt peisaje merita.... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scarisoara- Apuseni

Drumul nou. Pe cel vechi nici nu-l stiu. Eu n-am mai fost la ghetar de prin '98-99 si atunci am urcat prin padure pe carari.

Se ajunge din Garda de Sus, pe langa pestera Poarta lui Ionele. Pana sus la ghetar sunt aprox. 10-12 km din Garda. Nu recomand sa urcati cu masini "civile" (desi am gasit acolo sus destul de multi "curajosi"...) ca e rau drumu'.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Unul din curajosi am fost si eu anul trecut....Am urcat pina la km8 unde am intors ca nu mai puteam trece...Dar a meritat pentru peisaj...Romania este foarte frumoasa si asteapta sa fie descoperita...SUPER POZELE...mai ales ca nu am ajuns la ghetar...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Faine pozele....sa mai comenteze cineva ca nu avem tara frumoasa :h5

Pacat doar ca'i populata! :ha:

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare