sop Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Pentru ca vad ca se organizeaza o "iesire" vara asta in Apuseni , am sa pun niste poze pe care le-am facut ieri in zona ghetarului de la Scarisoara.....pentru cei care vor sa mearga sa vada "ce-i asteapta" si pentru cei care nu vor sau nu pot sa stie ce pierd. Intai gheata... Ps. ... A fost mai mult o iesire onroad, sper ca nu ies din spiritul forumului, da' pt peisaje merita.... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni ...si... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Peisaje.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 30, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Faine pozele....sa mai comenteze cineva ca nu avem tara frumoasa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni :1 ..super poze bv de iesire @Marius C alias Turagmes....cine are tupeu' asta?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Fain. Tare fain. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Superba zona, cand ai urcat, ai urcat pe drumul vechi de Scarisoara???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Din cate vad din poze pare a fi drumul nou... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 1, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Drumul nou. Pe cel vechi nici nu-l stiu. Eu n-am mai fost la ghetar de prin '98-99 si atunci am urcat prin padure pe carari. Se ajunge din Garda de Sus, pe langa pestera Poarta lui Ionele. Pana sus la ghetar sunt aprox. 10-12 km din Garda. Nu recomand sa urcati cu masini "civile" (desi am gasit acolo sus destul de multi "curajosi"...) ca e rau drumu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 1, 2008 Partajează Postat Iulie 1, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni frumoase locuri !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 5, 2008 Partajează Postat August 5, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Unul din curajosi am fost si eu anul trecut....Am urcat pina la km8 unde am intors ca nu mai puteam trece...Dar a meritat pentru peisaj...Romania este foarte frumoasa si asteapta sa fie descoperita...SUPER POZELE...mai ales ca nu am ajuns la ghetar... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat August 6, 2008 Partajează Postat August 6, 2008 Re: Scarisoara- Apuseni Faine pozele....sa mai comenteze cineva ca nu avem tara frumoasa :h5 Pacat doar ca'i populata! :ha: Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate