ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 dupa ce sau chinuit cei de la top ger sa distuga o toyota hilux sa mai gandit si fostul proprietar al acestei masin la acest lucru si se pare ca nu a reusit:)) asa ca am sa va prezint putin ce a mai ramas din acesta masina. motor aspirat de 2,8 tip 3L trage forte bine nu consuma ulei si nu da gaze de carter cutie manuala in stare foarte buna ca si toata transmisia de altfel punte rigida fata spate arcuri lamelare si sasiu in stare impecabila una peste alta un proiect bun pentru acesta iarna :wink: cum cacat sa lasi o masina sa ajunga in falul asta :-x range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux alte poze. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Violata si abuzata :) E multa treaba dar poti scoate o masina faina din asta. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux alte le range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux alte le cam asa as vrea sa arate la primavara :wink: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Un proiect indraznet dar nu imposibil de realizat. Mult succes O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux daca ai luat-o ieftin zi bogdaproste! si da-i bataie. :grin: spor la munca. :br The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Asta zici ca a trecut razboiul cu talibanii in bena. Dupa nr. de inmatriculare iti dai seama ce proprietar a avut. Sa nu o dezmembrezi ca e pacat de ea, e pasare rara. Bafta. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Unele masini ...au personalitate . Acestea nu trebuie lasate sa moara . Felicitari pentru proiect ! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozo Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux salut Cunosc masina , a apartinut candva la Westsystem din Arad. Intr-o vreme cochetam cu ideea sa o cumpar ( in vremurile bune) dar a fost vanduta la cineva care era in constructii. Este o masina chinuita dar inca mai are potential. E o Toyota si asta spune totul. bafta Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux nici nu arata rau .am avut io aletele mai epave am o caroserie ponosita dar intreaga modelul asta, daca o sa vrei geamuri, bord sau mai stiu io ce de pe ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux nici nu arata rau .am avut io aletele mai epave am o caroserie ponosita dar intreaga modelul asta, daca o sa vrei geamuri, bord sau mai stiu io ce de pe ea multumesc ZEP da mi un pm. cu nr tau si vb.ca am nevoie de cateva lucruri :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux pana acum au ajuns interior nissan skyline ce vine unu la unu pe aceasta masina aripi fata noi capota noua faruri noi semnalizari noi trager nou grila cu ochelari faruri noi bena spate second hand de hilux din 2005 cabina simpla ce trebuie scurtata pt.ca nu am gasit de cabina dubla:ang2 snorkel iar celelalte elemente de caroserie vor trece pe la tinichigiu :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Curiozitate: de ce este asa de special acest Hilux Cab? Am un Hilux 2.4TD si nu mi se pare a fi un 4x4 veritabil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux din motive de punte rigida fata spate si motorul de 2,8 diesel aspirat :wink: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Curiozitate: de ce este asa de special acest Hilux Cab? Am un Hilux 2.4TD si nu mi se pare a fi un 4x4 veritabil... depinde de ceea ce intelegi prin 4x4 veritabil... este o masina extrem de capabila stock. cu un minim de efort, piese si bani, poate fi mai mult decit are nevoie un utilizator obisnuit. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux s-o stapanesti sanatos ... si s-o imbunatatesti cu mare drag ! la ce te ai gandit s-o folosesti , am si eu modelul 2001-2005 si daca as avea una identica , i as taia ''fundul'' , exact pana la limita esterioara rotilor din spate -binenteles . parca !?! ar arata mai legata ...si mai scurta ... -intradevar ai avea portbagajul limitat , daca nu o faci ptr caraciuni ....cred ca ar arata bestial pot sa ti donez ; o distributie completa( folosita 80.000 k -in mod normal se schimba la 120.000k ,zic cei de la reprez) : rola , amotizor , curea si cerceii originali , daca te ajuta vorbim de modelul 2kd-ftv / kdn165L/PRMDYW se mai lucreaza ? cu stima, Iancu 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux din motive de punte rigida fata spate si motorul de 2,8 diesel aspirat :wink: Am inteles acum, a mea are bascule pe fata cu gramezi de bucse la ele si o turbina care mai bine nu era.... Ca tot veni vorba de modificari priviti la utilajul atasat care in opinia mea arata bine de tot taiat, chiar imi da de gandit sa ma apuc de ceva asemanator dar cu 4 locuri totusi. Spor la modificat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Aceste proiecte care pleaca de la masini abuzate ca niste cai de povara si mai apoi abandonate pline de rugina, sunt cele care capteaza cel mai mult atentia. Avem cateva exemple pe forum, care la finalul proiectului ne fac sa ne uitam indelung si sa le apreciem la adevarata lor valoare. Jos palaria @Ciprian si spor la taiat/rectificat/reconditionat! :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux pana acum au ajuns interior nissan skyline ce vine unu la unu pe aceasta masina aripi fata noi capota noua faruri noi semnalizari noi trager nou grila cu ochelari faruri noi bena spate second hand de hilux din 2005 cabina simpla ce trebuie scurtata pt.ca nu am gasit de cabina dubla:ang2 snorkel iar celelalte elemente de caroserie vor trece pe la tinichigiu :h5 Salut,sa o stapinesti sanatos chiar misto masina:h5 Cum ai zis si tu e misto ca are motorul 2.8D(la care te sfatuiesc sa-i pui turbina),ca are punte rigida fata,si ca de fabrica este modelul cu arcul peste punte :wink:Bafta la lucrare !!!!!! P.S. cum adica interior de Skyline vine 1/1 !!!!????:al FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux O masina asa de frumoasa in locul tau as face-o bucati, as sabla sasiul si tot ce tine de sasiu, punti etc., nu costa foarte mult! daca vrei te pot ajuta cu sablare si vopsire in camp electrostatic, la pret foarte convenabil, personal am reconditionat mai multe de la A-Z, TEL meu 0720665336 cosmin Eventual poti intra pe albumele mele sa vezi [ATTACH=CONFIG]203117[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203119[/ATTACH] Editat Ianuarie 30, 2014 de Cosminmares2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Salut,sa o stapinesti sanatos chiar misto masina:h5 Cum ai zis si tu e misto ca are motorul 2.8D(la care te sfatuiesc sa-i pui turbina),ca are punte rigida fata,si ca de fabrica este modelul cu arcul peste punte :wink:Bafta la lucrare !!!!!! P.S. cum adica interior de Skyline vine 1/1 !!!!????:al ma gandeam si eu sa i montez turbina si din cate ma m documentat am vazut ca se poate monta galeria de evacuare de pe motorul 2 lt de 2,4 td , daca dispui de mai multe informati si sfaturi astept cu nerabdare la interior ma refeream strict la scaune si bancheta care le am deja :wink: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux cat despre modificat nu vreau sa tai din ea vreau sa o aduc la stare de dinainte adica sa fie in stare forte buna de functionare si sa o folosesc ca si masina de zi cu zi si ocazional de ture :grin: ce urmeaza : blocante fata spate de la sparan locker arcuri fata spate noi facute la cei din bucuresti de pe fizicienilor bara fata home made cu sport de troliu troliu ramsei de 8500 Lb bara spate home made gume 35/12,5/16 montat turbo si mai vedem :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux Spor la treaba. sablezi sasiu si sub masina? Daca da ulterior ce tratamente aplici (grund teroson) eventual ceva marci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: ce a mai ramas dintr-o toyota hilux blocante fata spate de la sparan locker arcuri fata spate noi facute la cei din bucuresti de pe fizicienilor bara fata home made cu sport de troliu troliu ramsei de 8500 Lb bara spate home made gume 35/12,5/16 montat turbo si mai vedem :h5 spartan locker sint blocate permanent. cam dificil pentru o masina de zi de zi dar daca nu cuplezi fata o sa poti vira acceptabil. in teren se schimba distractia. ai uitat de amortizoare :D vezi cit de mult o duci in sus din arcuri. spor la treaba :) The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate